facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for The Kasbah

The Kasbah

Info

hummus - drinks - friends

Historie

Eat, drink, relax :-)"Local corner café in Alexander Kiellands plass in Oslo where you can hang out with friends, have a drink, eat healthy homemade middle eastern food and relax. We also host quiz nights, open mic nights, open talks etc."
Adresse: Kingos gate 1 B , Oslo 0457, NO
Telefonnummer: 21 94 90 99
on.habsakeht@tsop
By: Oslo
Rute: Kingos gate 1 B
Postnummer: 0457


åpningstider

Mandag: 11:00-01:00
Tirsdag: 11:00-01:00
Onsdag: 11:00-01:00
Torsdag: 11:00-01:00
Fredag: 11:00-01:00
Lørdag: 11:00-01:00
Søndag: 11:00-01:00

Anmeldelser
Vet det er god mat. Men dere må skjerpe dere på bestilling! Har ventet 15 min på servitør. Det er ingen her. Å ja hun har sett meg. Veldig synd, fordi jeg går snart, uten å ha fått noe servering. 20 min av livet mitt gikk med på å vente på en servitør som aldri kom. Men fordi maten er god går jeg ned å henter henne. Da håper jeg maten står til forventningene!! Maten var ok. Det kom en venn. Hun venter enda på å få bestille. Dette er utrolig irriterende. Tips! Vent med gjøremål, server kundene først. Vi går et annet sted !
Hyggelig nisje konsept, med god mat og gode drinker. Utrolig hyggelig stemning - og quiz på onsdager! Anbefales for god arabisk meze og gode drinker smoothiesen er kjempe god!!
Vi er ultimate Kasbah fans men har ikke vært tilbake etter de byttet navn. Mye er fortsatt gode gamle Kasbah, men ikke det som er viktig. Maten, som en gang ble servert som ekte mezze i skåler man delte med romselige posjoner er nå nedgradert til knappe små munnfuller på et "ego-fat". Det nydelige hjemmebakte pitabrødet er vekk. Og det samme er den fantastiske friheten til å velge sitt eget mezze måltid som nå kommer 80% ferdig valgt. Legger du til at maten ble servert i 2 omganger for oss som var 2 til bords, stressa service og kald suppe - ja da er det nesten et under at Habsak får 2 stjerner.....skjerpings!
Var veldig godt lammekjøtt i Greek Kebab, men altfor lite grønnsaker. Servicen var helt elendig. Vi fikk ikke menyer før vi ba om det etter 10-15 min. Bestilling av maten skjedde ikke før 20 min etter det igjen. Maten kom så etter 20 min ca. Ingen spurte hvordan maten smakte, ingen kom og ryddet bordet, ingen spurte om vi ville ha dessermeny. Måtte tilslutt gå ned i baren og betale etter 2 timer. Vi var et følge på 7 som hadde reservert bord på forhånd så dette skulle vært på plass. Tips: Enten kjører dere å bestille i baren, eller så må oppfølging av bordene skjerpes.
Sjarmen til Kasbah er garantert strippet ned. Det var trist å se stamkunde bildet mitt var tatt ned fra veggen, men ikke så leit som at den nye servitøren himlet med øynene når vi kom inn. Fallafelen i pita er oppgradert, men resten av menyen har blitt vanskeligere en før. Jeg føler at stedet har død litt, kommer nok ikke til å tilbringe like mye tid her.
Et koselig sted å treffe familier og venner.
Svært god mat og hyggelig atmosfære. Porsjonene er dog gigantiske bestilte hummus dinner, og produserer mye matsvinn, det liker vi ikke! Også litt treg servering, men tror de bare hadde en litt dårlig dag. Gleder meg til å komme tilbake til litt mindre porsjoner neste gang ;
Kasbah eh jeg mener Habsak enda litt uvant er et veldig karismatisk sted med store porsjoner av nydelig mat! Kommer alltid hit når jeg vil ha noe skikkelig godt vegetariansk/vegansk mat. Sørg for å bestille en av deres flere nydelige smoothies!
Vi ble dessverre skuffet over maten. Vi trodde vi skulle få Midt-Østen inspirert mat, men fikk mye oppskåret gulrot, agurk og paprika og mye hummus. Men hyggelig betjening og lokale.
Vi kom å spurte om ledig bord, fikk beskjed om at det skulle sjekkes oppmot bestillinger. Fikk vente i 20 min før jeg måtte spør om ledig bord og det viste seg at de hadde glemt oss og vi bare kunne sette oss hvor vi ville. Menyen var totalt forandret. Dessverre til det verre. Lammekjøttdeigen og de stakkars 3 falafene var tørre og smakløse og det var mye mindre mat å få enn før, til mye høyere pris. Skuffende oppdatering.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til The Kasbah med offentlig transport


Alexander Kiellands plass 120 meter
21
33
34
54
FB2
FB5
FB5A
FB5B
Evald Ryghs gate 300 meter
34
54
Sannergata 430 meter
21
33
FB2
FB5
FB5A
FB5B
Telthusbakken 430 meter
34
54
Falck Ytters plass 480 meter
21
33
FB2
FB5
FB5A
FB5B

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon The Kasbah.

Oslo midtøstlig

åpningstider, plassering. Kingos gate 1 B oslo glutenfri kart bykart, satellitt visning. The Kasbah adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på The Kasbah. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om The Kasbah med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Nærliggende lignende selskaper
Palmyra Cafe Palmyra Cafe 2 km God tamilsk mat! Fantastisk vadai med god coconut chutney, anbefales Alternativer f...
The Fragrance Of The Heart The Fragrance Of The Heart 2 km God mat og hyggelig betjening. Lett å få allergivennlig og vegansk.
Frederikke kafé Frederikke kafé 2 km Ferdigprodusert dårlig mat til en himmelfallende pris. Om du finner en fjordland elle...
Det Grønne Kjøkken Det Grønne Kjøkken 2 km Det var valnøtter i en salat som det sto at det ikke var allergener i, hvilket skapte...
Santinos Skøyen Santinos Skøyen 4 km Var uheldig med maten - en pizza som ikke smakte noen ting og I tillegg var veldig se...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler