facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Sagene Lunsjbar

Sagene Lunsjbar

Historie

- Oslos nest eldste serveringssted

Sagene Lunsjbar er en uformell og tradisjonsrik
bydelskafé som er et samlingssted for mange som bord og jobber i området. Sagene lunsjbar har selskapslokaler og møterom i 2 etg og en flott uteservering om sommeren.
Her møtes venner, familier, studenter og jobbkollegaer til frokost, lunsj eller middag syv dager i uken.

Adresse: Maridalsveien 153B , Oslo 0461, NO
Telefonnummer: 984 48 900
on.rabjsnulenegas@tsop
By: Oslo
Rute: Maridalsveien 153B
Postnummer: 0461


åpningstider

Mandag: 11:00-12:00
Tirsdag: 11:00-12:00
Onsdag: 11:00-01:00
Torsdag: 11:00-01:00
Fredag: 11:00-01:00
Lørdag: 11:00-01:00
Søndag: 12:00-23:00


relaterte søk: sagene lunsjbar meny, sagene lunsjbar utleie, sagene lunsjbar historie, sagene lunsjbar parkering, sagene lunsjbar anmeldelse, spisesteder sagene, sagene lunsjbar take away, sagene restaurant
Anmeldelser
Hvis jeg kunne gi null stjerner hadde jeg gjort det. Vi hadde bestilt et bord for ni personer søndag ettermiddag og så frem til en hyggelig middag før kirkekonsert. Da vi skal bestille mat, så får vi hårreisende beskjed om at de ikke serverer hovedretter på søndager. De serverer kun lunsjmeny og burgere. Vi hadde gledet oss hele uken til hjortegryte og ble overrasket over at det ikke kunne serveres i dag. Det står absolutt ingenting om dette på hjemmesiden, menyen på nett, bestillingsbekreftelsen eller på menyen ved bordet. Helt tullete opplegg.
Servitøren tok feil bestilling, har bestilt vegetar burger men fått vanlig med kjøtt, da kom til betaling vi fått ikke regningen men beløpet å betale som har vært 594kr , som vi betalte uten tvil pga måtte vi dra til et viktig møte. Senere vi har tenkt at summen stemte ikke vi har hatt 2 burgere og vann, hvor kom da summen fra? Servitøren har inkludert hennes feilfeil burger på vår regningen. Jeg jobber også i bransjen men jukser jeg ikke på gjestene våre om vi gjør noe feil. Jeg og mine venner skal aldri tilbake dessverre.
Svært lite barnevennlig. Ble nektet å ta med barnet vårt på 1,5 uke inn. Fikk ikke ta med vogn gjennom restaurant for å sitte på uteservering og den ansatte var ikke løsningsorientert for å få plass til oss. Var nesten ingen gjester på stedet. Har hatt gode opplevelser tidligere når vi har kommet uten barn, men holdningene til den ansatte i dag gjorde det lite fristende å besøke stedet igjen, dessverre.
Hyggelig atmosfære, deilig mat og rikelige porsjoner. Bør prøves!
Sjekke dere regningen før betaling , ble jukset av servitøren.
Fant dette stedet ved en ren desperat søken etter mat før innebandykamp. Og kommer fra nå til å bli fast "Pitstopp" Koselig sted, hyggelig betjening og fantastisk god mat. Faktisk bedre enn pølse I vaffel som man nok får i kiosken Anbefales !!!
Sagene Lunsjbar er et lite sted i hjertet av Sagene. De serverer lunsjretter før 1600 og middag etter 1600. Menyen er ikke stor, men det de har gjør de veldig bra. Rent personlig syns jeg det er fantastisk, det er bedre å ha en liten meny som man lager bra, fremfor stor meny som er halvhjertet. Prisene er helt greie og personalet er veldig hyggelige og serviceinnstilte. Jeg opplevde stedet som populært, det var resverte plasser og nesten fullt når vi kom, og det forstår jeg godt.
Et lokalt spiseri med Nydelig mat og hyggelig betjening. God atmosfære. Anbefales!
Hadde et fantastisk koselig julebord med god og MYE mat Mat: 5/5
God mat, bra service og hyggelig atmosfære
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Sagene Lunsjbar med offentlig transport


Arendalsgata 120 meter
20
37
54
FB1
Advokat Dehlis plass 230 meter
37
54
Sagene 300 meter
20
37
54
FB1
Sagene 370 meter
34
Voldsløkka 480 meter
34

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Sagene Lunsjbar.

Oslo salater

åpningstider, plassering. Maridalsveien 153B oslo husmannskost kart bykart, satellitt visning. Sagene Lunsjbar adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Sagene Lunsjbar. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Sagene Lunsjbar med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler