facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Lille P

"Salatbar på Storo Storsenter med gode og sunne råvarer. Vi har •salater •bowls •wraps •havrevafler •catering ~ Velkommen til oss ~ #salad #wrap #bowl"
Adresse: Vitaminveien 7-9 , Oslo 0485, NO
Telefonnummer: 930 02 656
By: Oslo
Rute: Vitaminveien 7-9
Postnummer: 0485


Anmeldelser
Stopper jevnlig innom her for havrevaffel og kaffe når jeg er på shopping på Storo De har også et godt utvalg av salater og wraps som de lager på bestilling, og et godt vegetarutvalg. Det er alltid god service og hyggelig stemning - eneste er at jeg skulle ønske de hadde ordentlige kopper og ikke bare papp.Mat: 5/5
Bestilte en felafel salat. Det var rett og slett ikke noe godt. Kalde, super kalde felafel kuler, gamle raspet gulrot og ellers lite smak. Det er bedre å kjøpe salat fra supermarked enn å kjøpe en her. Har spist den samme salater her en gang flr og det var godt, så jeg vet ikke hva som har skjedd.
Elsker pokebowlen med laks og de har de beste havrevaflene! Anbefales på de sterkeste.
Her glemmer en litt at en sitter midt inne på et kjøpesenter! Koselig sted med fokus på sunne matretter med høy kvalitet, hyggelig og hjelpsom betjening. Maten imponerer alltid på smak og ser superfresht ut, i tillegg er størrelsene overraskende store i henhold til pris. Fantastisk at det finnes et hyggelig sted med et så godt sunt alternativt til all fast food som finnes ellers på senteret.
Sunn og veldig god mat. Hyggelige priser og veldig hyggelig betjening. Poke laks bowl anbefales på det sterkeste, ekstra avokado er verdt å bestille i tillegg. Alltid tilgjengelig sitteplass i rolige omgivelser.
Helt ok. Noe frekke ansatte, de bare antar at alle besøkende kjenner til restauranten sine menyer og hva som følger med osv. Ble sett dumt på når jeg spurte etter brød til salaten... Maten var tam og vi måtte be 2 ganger om salt / pepper / krydder. Hvorfor i alle dager står ikke dette på bordet?
Maten var god. Men jeg forstår ikke helt logikken i suppe som er gluten og laktose fri som det blir servert godt brød til altså med gluten. Glutenfritt brød må man betale ekstra for. Elendig service, den ene kunne fint lite om kundebehandling.
Vet ikke helt hva som har skjedd. Men fikk en veldig liten poke laks bowl. Litt teit fordi maten er god.
God salat som selv en herremann blir mett av. Hyggelige ansatte og god service. Min favoritt er middelhavskylling med en ekstra avokado, som bestilles utenom. Stedet ligger i andreetasjen på Storo Storsenter, til venstre like ved rulletrappen. Anbefales.
Fine priser, god mat og en utrolig hyggelig betjening. Anbefaler dette stedet på det varmeste
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Lille P.

Oslo salater

åpningstider, plassering. Vitaminveien 7-9 kart bykart, satellitt visning. Lille P adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Lille P. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Lille P med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Nærliggende lignende selskaper
BIT BIT 4 km
Big Bite Big Bite 4 km
Lett Lett 4 km
Lett Lett 4 km
Lett Lett 4 km
Lett Lett 5 km
Lett Lett 5 km
Fresko Fresko 5 km
Cafe Opus Cafe Opus 6 km
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler