facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Ti på Topp Asker & Bærum

Info

Ti på Topp er et godt tilrettelagt turtilbud for folk i alle aldre og et lystbetont bidrag til god helse! Bli kjent i Asker og Bærums flotte natur!

Historie

Ti på Topp er et godt tilrettelagt turtilbud for folk i alle aldre og et lystbetont bidrag
til god helse. Du er garantert fotte naturopplevelser, samtidig som du kommer i god
fysisk form og blir bedre kjent i Asker og Bærums fotte natur.

Dette er et nytt tilbud fra Bedriftsidretten i Akershus i samarbeid med Bærum Turlag og DNT Oslo og Omegn. Vi har i samarbeid valgt ut 10 turer av lett og moderat vanskelighetsgrad, slik at dette passer for både gammel og ung.

Årets 10 turer:
Hovdehytta
Småvannsbu
Blåfjellshytta
Vensåsseter
Semsvannet
Svartvannsåsen
Brunkollen
Ramsåsen
Sæteren Gård
Kolsåstoppen(e)

Meget varierte turer fra kysten til våre fotteste fjelltopper og turhytter.

På hver av turene fnner du en rød turkasse med kode og en gjestebok. Toppbesøket registrerer du enkelt pr. SMS mens du står ved turkassen, på internett når du kommer hjem eller ved å sende inn registreringskortet ved sesongslutt. Les mer om dette på registreringskortet som følger med Ti på Topp-pakken eller på vår hjemmeside http://www.titurer.no/ab

Ti på Topp-heftet koster 150 kroner og inneholder det du trenger for å komme i gang. Her fnner du kart med inntegnede ruter og rutebeskrivelser samt registreringskort med informasjon om hvordan du går frem for å registrere turene. Ekstra registreringskort for turkamerater koster 75 kroner.

Pakken kan kjøpes hos Bull Ski & Kajakk Sandvika, Fornebu og på Brunkollen eller bestilles direkte fra oss (tlf. 63 80 54 77)

Etter sesongslutt er det premieutdeling. Tid og sted blir annonsert senere. Vi premierer alle som fullfører 7 turer eller mer. Er du 12 år eller yngre, eller 70 år og eldre er premiekravet 5 turer. I tillegg kåres årets bilde og video fra turene, med fne premier. For mer informasjon, se våre nettsider

Vis hensyn når du ferdes i naturen, ha res- pekt for alt liv og for annen manns eiendom og husk å lukke alle grinder.

Ha en fn tur og fotte naturopplevelser!

Adresse:
Telefonnummer: +4766941623
By: Oslo


åpningstider

Mandag: 09:00 - 15:00
Tirsdag: 09:00 - 15:00
Onsdag: 09:00 - 15:00
Torsdag: 09:00 - 15:00
Fredag: 09:00 - 15:00
Lørdag: 09:00 - 15:00
Søndag: 09:00 - 15:00

Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Ti på Topp Asker & Bærum.

Oslo frivillig organisasjon

åpningstider, plassering. Ti på Topp Asker & Bærum adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Ti på Topp Asker & Bærum. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Ti på Topp Asker & Bærum med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler