facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Townhouse Interiør

Townhouse Interiør
"Townhouse Interiør er en møbel og interiørbutikk sentralt plassert på Majorstua i Oslo. Vi er forhandler av møbler fra Englesson, Artwood, Saxo Living, Light&Living, Abc-reoler, Kristensen Kristensen og vår egen møbelproduksjon fra Portugal.Vi er forhandler av måltilpasset solskjerming fra Luxaflex og gardinstenger, skinner, shutters mm fra Toso og Weba.Vi leverer gardiner, tepper, sitteputer og puter på mål. Vi lager også sengegavler og sengeskjørt. Stort utvalg av gardin og møbelstoffer.Våre gulvtepper i sisal, floss, ull, viskose og kunstfiber - leveres på mål.Kom innom for en hyggelig møbelprat Vi tilbyr også hjemmebesøk i stor Oslo- kontakt oss på 911 30 321 - eller send en mail på [email protected]"
Adresse: Ole Vigsgt. 25 , Oslo 0364, NO
Telefonnummer: 22 69 99 55
By: Oslo
Rute: Ole Vigsgt. 25
Postnummer: 0364


åpningstider

Mandag: 10:00-18:00
Tirsdag: 10:00-18:00
Onsdag: 10:00-18:00
Torsdag: 10:00-19:00
Fredag: 10:00-18:00
Lørdag: 10:00-16:00


relaterte søk: townhouse interiør speil, townhouse definisjon, townhouse interiør instagram, townhouse til salgs oslo, townhouse frogner, interiør kirkeveien, interiør majorstuen, hva er townhouse
Anmeldelser
Hei, Vi ble først total ignorert av dere, og følte oss uvelkommen. Da vi spurte om å få hjelp føltes det at vi var byrde for dere.
Flott og nydelig butikk. Men damen fikk meg til å føle overvåket og tar du på noe, gir hun deg følelsen at du har innvardert hennes hjem. Skulle kjøpe ett par flotte lysestaker og ett par vaser til 1700kr, men gikk ut.
Har handlet mye interiør hos Townhouse og vært fornøyd, helt inntil jeg nylig hadde en reklamasjon på en Englesson sofagruppe - da opplevde jeg langt fra god service og et resultat som var helt ugreit. Er ikke kunde der lenger!
Handlet her er par ganger. Greit sted å gå til for generiske interiør artikler, men styr unna hvis du skal kjøpe gardiner eller andre produkter som krever større grad av oppfølging og tilpasning. Vi kjøpte gardiner til stuen og det ble et rot utenom det vanlige. Pristilbud ble oppjustert med 6000kr fra første tilbud grunnet misforståelser, Townhouse tok ikke mål før gardinene ble produsert og alt endte opp med å bli veldig feil. Til slutt satt vi igjen med gardiner vi ikke kunne bruke. Da gikk vi til Gardinia og det var først da vi opplevde virkelig god service og oppfølging. Gode råd, bra oppfølging og de kom til leiligheten og gjorde mål. Forskjellen i service var enorm og prisen var den samme.
Townhouse Interiør er en veldig fin butikk med et bredt spekter av spennende produkter. Flinke medarbeidere med et godt humør som yter god service til alle kunder. Dette er en butikk hvor alle kan føle seg velkommen og hvor kundene blir sett.
Fin butikk. Var innom for noen dager siden og kjøpte en sofa. Fikk den nå og er fornøyd med stoff og kvalitet. Anbefales sterkt
Flott butikk, fine produkter, god service og hyggelige ansatte. Kjøpte nye gardiner til huset vårt og utvalget var noe av det beste jeg har sett i en butikk i Oslo.
I Februar 2019 bestilte vi ein nydelig gul sofa som vi fikk levert i April. Sofaen blei produsert i Portugal og vi fikk levert den 8 veker seinare. Etter kvart som vi prøvde sofaen med rumpene våre på ulike måtar. Testa litt liksom. Så fant vi ut at innmaten i putene absolutt ikkje var den vi prøvde i butikken. Når vi kontakta Townhouse var dei ikkje klar over at vi hadde fått feil puter og sa at vi kunne få nye puter i begynnelsen av September eller at vi kunne få dei putene som var utstilt i butikken. Ettersom dette var ein sofa vi hadde spart til lenge, så ville ikkje vi ha dei innprompa brukte putene som var i butikken. Etter dette begynte den mest irriterande tida i livet mitt så langt. Townhouse skreiv heile tida at putene var rett rundt hjørnet og vi gleda oss til våre nye deilige puter medan vi satt på kampesteinane vi hadde fått levert i April. Ettersom tida gikk begynte vi å lure på kor stort hjørnet putene eigentleg skulle rundt. Putene kom aldri og Townhouse hevda framleis at dei var like rundt hjørnet og eg har begynt å tvile på ”hjørne” som måleenhet. Etter mange mail og telefonsamtalar så kom det fram at dei prioriterte å få putene tilsendt med andre leveringar frå fabrikken for då ville ikkje frakta koste dei noko. Vi har fått lovnad på lovnad om at putene snart er her og både vi og rumpene våre skriker om hjelp. Når vi har ringt har dei vore tydeleg irritert på at vi masar og mint oss på at vi burde ha valgt putene i butikken. Sist gong eg følte meg så lite ønska ein plass var då eg tok med meg minigrisen min, Gorbachov, på kino. Det er veldig tydeleg på andre tilbakemeldingar eg ser her at Townhouse forlet deg med ein gong du har betalt og ikkje held det dei lova. No er det November og vi ventar framleis på putene. Vi har fått beskjed om at dei kanskje kjem på torsdag, men kjenner eg Townhouse riktig kan det bety Mai 2023 og har ingen reell verdi som informasjon. Hjørnet dei snakka om var egentlig ein sirkel av helvete men vondare enn skuffelsen fra Townhouse er den jævla harde steinsofaen eg sitter på no.
Veldig lite fornøyd med kundeservice i denne butikken. Kjøpte to lampetter som viste seg å være skadet i desember 2017. Ville ha tilbake pengene, men dessverre dette var ikke deres policy. Butikken gikk med på å gi meg to nye lampetter ok flott. Men dessverre har jeg fortsatt to skadede lampetter. Ikke hørt en lyd, ingen svar på purring...vel vel er det sånn en driver butikk så er det ikke så rart det aldri er kunder der. Takk for meg:
Ekstremt dårlig kundeservice! Kommer aldri til å sette mine føtter der igjen!
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Townhouse Interiør.

Oslo ınteriørdesign

åpningstider, plassering. Ole Vigsgt. 25 oslo møbelbutikker kart bykart, satellitt visning. Townhouse Interiør adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Townhouse Interiør. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Townhouse Interiør med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Country Chic Country Chic 437 meter Country Chic - interiør og inspirasjon på Majorstuen Vi svarer på henvendelser på Fac...
Aword Design Store Aword Design Store 453 meter Møbler og interiør inspirasjonskilde og forretning på Majorstuen.
Paustian Norge Paustian Norge 453 meter Oslo"s fineste interørbutikk
Lightform Lightform 455 meter Om du ønsker kunnskapsrik betjening som tar ansvar bør du finne et annet sted. Jeg bl...
Noe for Enhver Til Deg og Hjemmet Ditt Noe for Enhver Til Deg og Hjemmet Ditt 467 meter Mangelfulle prisskilt. Personal møter meg med rynke på nesa, er sur og konfronterende...
Sofagutta Sofagutta 659 meter
Skeidar Volvat Skeidar Volvat 849 meter Litt uoversiktlig rotete og gode muligheter for å skli på reklamebannerne som lå på g...
Eske Eske 1 km Kjempefin og eksklusiv interiør butikk. Bare sjekk Instagram-kontoen deres. Har hand...
Anouska Anouska 1 km Mye fint og veldig hyggelige ansatte Asker.
Bond Street Essentials Bond Street Essentials 1 km Flott interiørbutikk som fruen likte spesielt godt.
SixBondStreet SixBondStreet 1 km Elendig og arrogant kundeservice! Jeg har bestilt to bordlampe med skjermer. Da jeg b...
Happy Day In The House Happy Day In The House 1 km Like god service hver gang og supre klær
Molo Molo 1 km
Christians Essentials Christians Essentials 2 km Fantastisk plass hvor du finner det som ikke henger over alt. En av mine favoritter!
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler