facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Veitvet Bowling Senter

"Velkommen til Lucky Bowl VeitvetLucky Bowl Veitvet er Norges største bowlinghall med hele 26 baner og stor restaurant med over 100 sitteplasser.Hele lokalet ble totalrenovert i juli 2018, og fremstår som nytt!Her kan vi ta i mot både små og store arrangement. Vi har eget VIP rom til ditt selskap med private bowlingbaner.Perfekt med en helaften med god mat, drikke og bowling!Ønsker du å bare slappe av? Du trenger ikke spille bowling hos oss. Vi har egen lounge hvor man kan nyte noe godt og drikke eller spise.Vi har skjenkebevilling."
Adresse: Veitvetveien 8 , Oslo 0596, NO
Telefonnummer: 22 25 30 48
By: Oslo
Rute: Veitvetveien 8
Postnummer: 0596


åpningstider

Mandag: 11:00-23:00
Tirsdag: 11:00-23:00
Onsdag: 11:00-23:00
Torsdag: 11:00-23:00
Fredag: 11:00-23:00
Lørdag: 11:00-23:00
Søndag: 11:00-23:00


relaterte søk: veitvet bowling åpningstider, veitvet bowling pro shop, veitvet bowling mat, bowling oslo barn, veitvet bowling alkohol, veitvet bowling parkering, veitvet bowling åpningstider påske, veitvet bowling pizza
Anmeldelser
Helt idiotisk Kom og snakket med ansatte den 27.12.2022 17:40. Deretter blir det meldt at de har ledig kapasitet, og at vi kunne spille kl 18:40. Får beskjed om at det har blitt reservert. Går deretter til kassen og spør om vi kan spille, får beskjed om at det er ingen ledige baner. Ansatte is forteller at de ikke har noen ledige baner og at jeg ikke har snakket med noen. Skjønner ikke hvorfor dere sier at dere har ledig kapasitet så sier dere senere at dere er fullbooket. Veldig uprofesjonelt, fikk svar av ansatte på en frekk Tone, ansatte ler og sier det var ikke meg til hverandre. Dere hadde bra service før corona
Veldig dårlig service. Alt er dyrt og banen vår ble stengt før vi var ferdig. De ansatte var veldig aggressive og frekke de ville ikke gi oss hjelp. Når jeg kjøpte slush fikk jeg en veldig lite beger som var kanskje mindre enn 200ml Pomfrites koster 49 kr og man får bare et lite beger og de smaker ufyselig Toalettene mangler dopapir og lukter av urin De andre gjestene som går der er også veldig aggressive og rasister Deretter ble vi kastet ut fordi "vi var høylytte" Min sønn var utsatt for mye rasisme når han skulle fylle på mer slush og da kjeftet de ansatte på han Jeg anbefaler IKKE dette stedet dersom du ikke vil bli utsatt for krenkelse og dyre priser.
Vi var en gruppe på 12 gutter. Vi betalte 99kr per person og fikk med slush. De ansatte hadde sagt at vi får spille 3 runder for pengene. På starten av runde to kastet de oss ut fordi 3 personer hadde fullt på slush mer enn 1 gang dette var tydeligvis ikke lov. Selvom bare tre personer hadde gjort noe ulovlig kastet de alle sammen ut. De kunne bare ha sjekket kameraene og kastet ut de som stjal slush, men de ødelagte opplevelsen for resten som ikke hadde gjort noe galt jeg var en av dem. De kunne håndtert dette mye mer rettferdig. For å oppsummere kommer ikke tilbake hit. VÆRSTE BOWLINGHALL I OSLO OG HÅPER DERE GÅR KONKURS, MEN DET ER LITE SANNSYNELIG FORDI EN LITEN POMMFRITT PÅ STØRRELSE MED HÅNDEN MIN KOSTER 49kr. vi kan se at dere er desperate ut ifra prisene deres og at buisnissen går dårlig.
Jeg prøvde å benytte tilbudet for bowling for 100kr, men måtte betale 200 fordi jeg «så» ut som 2 personer Diskriminering av de som bare vil bowle vanlig? Hun som sto i kassa, var veldig frekk og behandlet meg dårlig gjennom hele opplevelsen. Etter 1 runde med bowling skulle egebtlig få 3 runder ble jeg kastet ut. Dette var fordi de ikke tålte «lukten» av meg. Motbydelig. Ikke dra hit.
Det er veldig glatt å gå på bowlingbanen, spesielt helt nede ved kjeglene. Underlaget er klissete og smaker litt bittert. De ansatte er blide og hyggelige utenom hun som trener, hun gir meg alltid for små sko. Har fått gnagsår på tærne. Ellers god mat og hyggelig.
Meget dårlig opplevelse. Skittene doer som var ekkelt å være på. Etter en meget liten og ubetydelig misforståelse ble vi kastet ut en hel gjeng på 12 personer. For å ikke snakke om den stinkede lukten som trimler i nesen hele tiden.
Opplevelsen min var rett og slett fæl. Sønnen min ble nesten knust ihjel av bowling maskinen. Når jeg sa ifra til ansatte, svarte de på en enkel måte. De sa at han kunne bli der. Hun ene ginger dama var ekstra ufyselig. Hvis du har planer om dra dit, AVLYS MED EN GANG.
Slitene sko som hadde meget dårlig såler. Vi hadde en misforståelse, de sier ikke problemet og heller kaster oss alle ut uten advarsel.
Jeg opplevde dette som en forferdelig opplevelse. Skoene er slitt og jeg mista også fingeren her. Dette er et problem som preger meg og familien min.
Det lukter ekkelt i rommene og doen er skiften. Det var bare en ansatt som var hyggelig. Resten var frekke og de sparka oss ut på grunn av diskriminerende grunner.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Veitvet Bowling Senter med offentlig transport


Veitvet 80 meter
1E
4
5
Veitvet 230 meter
126
25
31
31E
33
380
390
FB1
Veitvetstubben 350 meter
60

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Veitvet Bowling Senter.

Oslo bowling

åpningstider, plassering. Veitvetveien 8 oslo eiendom kart bykart, satellitt visning. Veitvet Bowling Senter adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Veitvet Bowling Senter. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Veitvet Bowling Senter med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Sinsen Sinsen 3 km
Boligstiftelsen Nydalen Boligstiftelsen Nydalen 4 km Dette er et topp sted om du prøver å bo relativt sentralt for en grei pris og det går...
Lille Tøyen Hageby Lille Tøyen Hageby 4 km En av Oslos «skjulte» perler. Fantastisk fin stemning.
Leiebolig Leiebolig 4 km Håpløst opplegg. Vært leietager i et år, og har ikke vært annet enn problemer. Ikke l...
Rodeløkkens Kolonihager Rodeløkkens Kolonihager 4 km Hyggelig kolonihage. Åpent som tur-område fra 1.mai til 30.september.
Ola Narr Borettslag Ola Narr Borettslag 5 km Det var fint der og lettvint og komme fram sammen med andre personer som kan ha burs...
Al Vålerenga Bydelshus Al Vålerenga Bydelshus 5 km Utmerket sted til leie for tilstelninger, spesielt i månedene hvor man kan bruke gril...
DnB Eiendom DnB Eiendom 5 km Oversatt av Google Flink Original Good
Kværnerbyen Kværnerbyen 6 km Fantastisk liten by i byen. Her kan du bo, leve og jobbe.
Øveriet Øveriet 6 km Fin natur med akerselva nedenfor. Tursti og gamle bygninger.
Oslo Bar & Bowling Oslo Bar & Bowling 6 km Oslo Bar & Bowling Hos oss finner du alt du trenger for en hyggelig kveld, Bowling, ...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler