facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Venner Restaurant & Bar

Venner Restaurant & Bar

Info

Venner Restaurant & Bar er det perfekte sted for lunsj, lønningsdrikke, selskap, sammenkomst for din bedrift samt for familie og venner.

Historie

Venner Restaurant & Bar holder til i koselige omgivelser midt i Smalgangen på Grønlands Torg, et steinkast fra Radisson Blu Plaza Hotell, Oslo City og Oslo Sentralstasjon. Venner er et populært sted før og etter konserter i Oslo spektrum og Valle Hovin. Norges nye Opera er i kort gangavstand så flere og flere opera besøkende tar middagen hos oss. Se nederst på siden for oversikt over hotell i nærheten.

Hos oss er det alltid god stemning og du kan hygge deg med et bedre måltid og god drikke i avslappende omgivelser med hyggelig utsikt til gågaten. Venner Restaurant & Bar har også en stor uteservering.

Venner Restaurant & Bar er det perfekte sted for lunsj, lønningsdrikke, selskap, sammenkomst for din bedrift samt for familie og venner. Vi arrangerer både små og store selskap.

Venner Restaurant & Bar har en stor og allsidig meny for enhver smak. På menyen har vi forretter, a la carte, desserter, burgere, pasta, salater, frokost, lunsj, småretter og snacks.

Hos oss kan du gratis låne dagens aviser.
Vi har alle rettigheter samt uteservering.

Hotell i nærheten ca 1 - 7 min gangavstand:

- Radisson Blu Plaza Hotel
- Thon Hotel Spectrum
- Thon Hotel Terminus
- Clarion Hotel Royal Christiania
- Clarion Collection Hotel Folketeateret
- Scandic Byporten
- Rica Oslo Hotel
- Thon Hotel Opera

Adresse: Smalgangen 31 , Oslo 0188, NO
Telefonnummer: 22 17 50 22
on.tnaruatserrennev@ofni
By: Oslo
Rute: Smalgangen 31
Postnummer: 0188


åpningstider

Mandag: 11:00-00:00
Tirsdag: 11:00-00:00
Onsdag: 11:00-01:00
Torsdag: 11:00-01:00
Fredag: 11:00-01:00
Lørdag: 11:00-01:00
Søndag: 12:00-00:00


relaterte søk: venner restaurant meny, restaurant og bar oslo, venner restaurant anmeldelse, uteservering grønland, restaurant grønland, grønland oslo mat, restaurant oslo, restauranter i oslo julebord
Anmeldelser
Må si jeg var veldig skuffet over total opplevelsen. Bestilte dagens rett og fish n chips. Servitøren viste ikke hva dagens rett var. Etter 10-15 minutter fikk jeg beskjed at de ikke hadde fish n chips. Bestilte da en burger istedet. Tørr og kjedelig burger, lite fristende salat, og tørre potetbåter. Ga beskjed til vår servitør som tok det bra, og at det skulle endre seg til neste gang. Noen minutter etterpå kom en annen antok han var eier/sjef og var lite happy med hva jeg mente om retten. Totalt uakseptabelt og veldig lite professionelt i et service yrke som dette. Vil helst gi 0 stjerner. Styr unna!
Dette stedet har lagt seg ned for å dø. Maten er dårlig. Maten vi bestilte var i beste fall barneposjon. Biffsnadder. Kjøtt var nesten ikke eksisterende men masse løk og paprika. Kjørte var også kokt i stedet for stekt. Dette stedet har ingen kokk. Hvem som helst i betjeningen kan "lage mat". Vi klaget også til sjefen. De beklaget seg, men lot oss allikevel betale full pris. Anbefaler å unngå dette stedet for enhver pris.
Vi var der på en lørdag formiddag med en psykisk utviklingshemmed i følget. Denne personen utrykte glede ved å danse rolig på gulvet. Dette ble møtt med intoleranse og irritasjon fra innehaver av stedet. Stort lokalet men, med ekstremt liten takhøyde for og være anderledes. Skuffende med tanke på det generelle fokus på inkludering og mangfold vi ellers er så stolte av i vårt land.
Har vært her på Venner i Smalgangen 3 ganger på meget trivelige dansekvelder til levende musikk og dansen fortsetter følgende dager fremover fra kl. 20.oo: Lørdag 18/2 "Tommern! spiller Lørdag 4/3. Lørdag 18/3 Onsdag 29/3 Lørdag 8/4. Lørdag 22/4 Stedet har god mat for de som vil spise, og alle rettigheter. VELKOMMEN TIL HYGGELIG DANSEKVELD!
17 mai menyen var sørgelig og dyr.... Bestilte Scampi og burgere. Små porsjoner, hardstekte scampi og tørr burger... Et skuffende måltid, og tror heller ikke betjeningen tok oss seriøst, da vi gå tilbakemelding.
Spiste lutefisk der i går. Som egentlig ikke sto på menyen, men det ble ordnet. Nydelig mat, lutefisken var perfekt, og det var rikelig med bacon og tilbehør. Spist lutefisk der før. Kan absolutt anbefales. Eneste å sette fingeren på var, varm litt mer på poteta
Vi var seks stykker som skulle spise tidlig lørdag kveld. Venner kunne ikke tilby vegitarmåltid til en i følget selv om lunchmenyen inkluderte en omelett. Meget svakt av kjøkkenet da det ikke var travelt i resturanten. Kommer ikke til å gå hit igjen.
Fantastisk koselig og en slags "brun" atmosfære , midt i hjertet av Grønland, uteservering om sommeren, varmelamper og gode pledd om vinteren. 69,- for en 0.6l øl. Kjempe fornøyd med servicen og maten var mer enn OK.
Trodde Venner restaurant var et bra sted å ha julebordet vårt, men der tok en feil. De som bestilte pinnekjøtt fikk kun tre pinner med noe kjøtt. Og juletalerkenen mest poteter og surkål et lite stykke ribbe lita medisterkaker og pølse. Aldri mer Venner. Vi klaget til både eier og servitør.
Var ett lag på 6 personer. 5 spiste og de sa det smakte godt. Vi var nok noe høylytt, men takhøyden var stor. Greie priser, billig øl. Litt brun, men det er jo det jeg liker. Sterk 4
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Venner Restaurant & Bar.

Oslo frokost og brunsj

åpningstider, plassering. Smalgangen 31 oslo skandinavisk kart bykart, satellitt visning. Venner Restaurant & Bar adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Venner Restaurant & Bar. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Venner Restaurant & Bar med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Choice Pub & Pizza Choice Pub & Pizza 113 meter
Bobs Pub Bobs Pub 119 meter
Olympen Olympen 203 meter
Maaemo Maaemo 205 meter
Andy's pub Andy's pub 219 meter
Teddys Softbar Teddys Softbar 436 meter
Soho Urban Eatery Soho Urban Eatery 491 meter
Den Glade Munk Den Glade Munk 533 meter
Vesper Bar Vesper Bar 540 meter
Eufemia Bar Eufemia Bar 552 meter
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler