facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Villa Paradiso Grünerløkka

Villa Paradiso Grünerløkka

Info

Velkommen til Villa Paradiso Grünerløkka! Hos oss kan du nyte italiensk mat og drikke fra morgen til kveld. Du finner oss på Olaf Ryes plass.

Historie

Hver krik og krok i italia har sin egen lidenskapelige variant av pizza. Vi har valgt å gjøre som i Napoli, der det hele startet. Hos oss kan du nyte mat og drikke i autentiske omgivelser og atmosfære. Benvenuto!

Adresse: Olaf Ryes Plass 8 , Oslo 0552, NO
Telefonnummer: 22 35 40 60
on.osidarapalliv@azzip
By: Oslo
Rute: Olaf Ryes Plass 8
Postnummer: 0552


åpningstider

Mandag: 08:00-22:00
Tirsdag: 08:00-22:00
Onsdag: 08:00-23:00
Torsdag: 08:00-23:00
Fredag: 08:00-23:00
Lørdag: 10:00-23:00
Søndag: 10:00-22:00

Anmeldelser
Nydelig italiensk pizza slik man får den i Italia
Virker som et populært sted å dine. Men jeg var der for å forevige den flotte fasaden fra 1892. Jeg vil for øvrig legge til at området rundt Olaf Ryes plass er det som gjør at Grünerløkka fortsatt har litt sjarm.
Beste pizza og focca jeg noen gang har spist. Veldig hyggelig betjening også. Dessert og kaffe sto også til terningkast 6
Drikke og mat avglemt, men vi fikk både forrett og dessert gratis som plaster på såret! Nydelig god pizza her!
Dette stedet er sjukt populært. Med god grunn. Men de klarer ikke alltid følge opp når du trenger en servitør. Sist måtte jeg purre mange ganger, og fikk regningen etter 20 minutter med mas.
God mat og hyggelig personal, lurt å forhåndsbooke bord på fine dager. NB det er ikke aircon inne så blir veldig varmt der på sommeren.
Meget gode pizzaer og veldig hyggelig betjening. Spesielt Karla utmerket seg med sin positive utstråling og oppmerksomme service
Svært god pizza, elendig entrecôte. Servicenivå var stressende. Her trur jeg man bør holde seg til pizzamenyen, da er man sikret meget bra matopplevelse.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Villa Paradiso Grünerløkka.

Oslo ıtaliensk

åpningstider, plassering. Olaf Ryes Plass 8 oslo pizza kart bykart, satellitt visning. Villa Paradiso Grünerløkka adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Villa Paradiso Grünerløkka. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Villa Paradiso Grünerløkka med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Nærliggende lignende selskaper
Focacceria Focacceria 23 meter
Palazzo Pizzeria Palazzo Pizzeria 113 meter
Cafe Di Roma Cafe Di Roma 124 meter
Mangiamo Mangiamo 130 meter
Dinos Pizza Dinos Pizza 209 meter
Happy Time Happy Time 504 meter
Pizzeria Tipo Pizzeria Tipo 555 meter
Pizza Ricetta Pizza Ricetta 570 meter
Trattoria Popolare Trattoria Popolare 585 meter
Hei sjef pizza Hei sjef pizza 587 meter
The Corner The Corner 589 meter
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler