facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Vip-Clinique Torunn Goderstad

Adresse: Øvre Måsan 19 B, 1385 Oslo, Norway
Telefonnummer: 66903440
By: Oslo
Rute: Øvre Måsan 19 B
Postnummer: 1385


Anmeldelser
Jeg kontaktet henne om gå ned i vekt. Ble rådet til å ta den dyreste behandlingen de haddeendospheres kur. Jeg betalte over 27.000kr.for 12 behandling. Ble lovet resultater som ikke kom etter 12 behandling føler meg lurt av henne. Jeg ble veldig skuffet ikke velg den klinikken.
Følte meg lurt etter å ha fått behandling her. Ble rådet til å ta den dyreste behandlingen de hadde, den eneste som visstnok ikke var på 25%, selvom jeg hadde fått melding om at alle behandlinger var på 25%. Ble lovet resultater som ikke kom. Ble lurt til å tro at de hadde kompetanse på min type hud og de medisinene jeg gikk på. Virket som de hadde peiling, men etter å ha sjekket litt rundt, forsto jeg at de ikke hadde det. De tok blodpris iforhold til andre klinikker på juvederm kollagen behandling og lovet resultater i 9 måneder og «fornøydhetsgaranti», som egentlig bare betydde at jeg kunne komme tilbake og få en behandling til. Ikke velg denne klinikken.
Jeg fikk gode resultater gikk ned i vekt, kom i form og fikk bedre blodsirkulasjon, med ett sammensatt og profesjonelt opplegg basert på kompetanse, veiledning og dokumentert behandling. Helsepakken kan anbefales alle som ønsker å redusere vekt. Et veldig bra, gjennomtenkt og sammensatt opplegg, som frem til i dag har gitt meg bedre helse og gode resultater. For meg var dette viktig for å forhindre og redusere sjansen for å få livsstilssykdommer osv. Etter to måneder med lymfedrenasje og helsemenyen var mitt kolesterolnivå nesten halvert til et normalt nivå. Hun på lege kontoret sa at hun sjelden hadde sett en så stor nedgang i kolestrolnivået så fort. Grunnen til at jeg ringte og var spent på resultatet, var at legen hadde sagt at det neste som skjer nå, hvis ikke får redusert nivået er medisinering. Vektreduksjonen og den forbedrede helsen, har også gitt meg energi, livskvalitet og musklene tilbake. Dette er en endring og et opplegg som kan anbefales på det varmeste. De tilbyr gratis konsultasjon hvor får mye interessant info som gjør at kan finne ut om passer. Jeg følger fortsatt til dels helsemenyen. Og tar noen lymfebehandlinger av og til, og dermed opprettholder den gode helsen og det gode resultatet.
Her blir man tatt vare på og møtt med perfekt service, forståelse og innsikt. En bedre helse salong har jeg ikke besøkt enda.
Gode resultater etter første gang! Anbefaler endospheres!
Tusen takk. Dette er en flott service.
utmerket service! Tusen takk
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Vip-Clinique Torunn Goderstad.

Oslo lokal bedrift

åpningstider, plassering. Øvre Måsan 19 B kart bykart, satellitt visning. Vip-Clinique Torunn Goderstad adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Vip-Clinique Torunn Goderstad. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Vip-Clinique Torunn Goderstad med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Valtra Norge As Valtra Norge As 246 meter
Ekte Namnam Da Ekte Namnam Da 829 meter Veldig god kebab, synd at bestillingen via nettsiden deres ikke alltid fungerer.
Namnam As Namnam As 829 meter Står at det er smaken som teller på logoen deres, de er like basic som alle andre &qu...
Vardåsen Sokn Vardåsen Sokn 1 km Vakkert og innbydende kirkerom i en kirke som ligger godt i terrenget.
Asker Produkt As Asker Produkt As 1 km Kan anbefales, veldig ryddig avtale og meget gode snitter
Asker Herrefrisør Asker Herrefrisør 2 km Flinke frisører, greit å bestille time i disse tider, ellers drop in. Anbefales.
Asker Stasjon Asker Stasjon 2 km Asker stasjon ligger i Asker sentrum. Stasjonen er et knutepunkt for tog, mange av NS...
Asker Dans Og Ballettskole As Asker Dans Og Ballettskole As 3 km Flott sted for småe og store.
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler