facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Voksne for Barn

Info

Voksne for Barn er en ideell medlemsorganisasjon som i over 50 år har jobbet for barns oppvekstvilkår og psykiske helse.

Historie

Voksne for Barn er en ideell medlemsorganisasjon som i over 50 år har jobbet for barns oppvekstvilkår og psykiske helse.

Å jobbe for barns psykiske helse handler om å redusere tabuer, utestengning og mobbing. Det handler også om noe så enkelt og viktig som at alle barn blir hjulpet til å mestre. At de vokser opp til å takle utfordringene livet gir. At de skal ha det fint.

Alle barn har rett på en trygg voksenhånd og visshet om at de blir sett og hørt. Ingen barn skal føle at de er alene. Å vite hvordan barn best kan ivaretas når problemer oppstår, er en forsikring vi alle ønsker.

Vårt arbeid består i å bygge robusthet og styrke. Hos dem som allerede har problemer. Hos dem som er spesielt utsatt. Men også hos den familien som ikke aner fare, som ikke tenker på å være forberedt på det uforutsette. Slik at det skal gå bra.

Vår oppgave

Barns psykiske helse angår oss! 1 av 5 barn og unge har betydelige psykiske plager.

Enda klarer vi ikke å fange opp og ivareta de mest risikoutsatte barna - de som vokser opp med en psykisk syk mor eller far, eller i hjem der rus og vold gjør tilværelsen uforutsigbar og utrygg.

Fremdeles er det slik at mange voksne ikke tør å melde i fra om mistanker om omsorgssvikt eller overgrep til barnevernet. Mange føler seg usikre på hvordan de kan ta opp sin bekymring med barnet eller med foreldrene.

Voksne for Barn har i en årrekke utviklet og drevet kompetansehevende programmer og metoder med påvist effekt, for risikoutsatte barn. Gjennom deltakelse i en rekke referansegrupper og utvalg har vi innflytelse på det nasjonale arbeidet med psykisk helse for barn og unge.

Barns rett til å delta og bli hørt er en pilar i all Voksne for Barn sin virksomhet. Vi legger derfor stor vekt på å la barn og unge medvirke i våre aktiviteter og tiltak.

Produkter

Voksne for Barn formidler kunnskap via temahefter og opplæring i form av foredrag og kurs. Du kan også få råd direkte via fra rådgiverne våre. Les mer på http://www.vfb.no



"Voksne for Barn er en ideell medlemsorganisasjon som siden 1960 har jobbet for god psykisk helse og trygge oppvekstvilkår for alle barn."
Adresse: Stortorvet 10, 0155 Oslo, Norway
Telefonnummer: 4889 6215
on.bfv@bfv
By: Oslo
Rute: Stortorvet 10
Postnummer: 0155


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00


relaterte søk: voksne for barn ledig stilling, voksne for barn plakat, voksne for barn psykologisk førstehjelp, voksne for barn zippys venner, voksne for barn film, voksne for barn pis, voksne for barn kurs, voksne for barn bergen
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Voksne for Barn.

Oslo frivillig organisasjon

åpningstider, plassering. Stortorvet 10 kart bykart, satellitt visning. Voksne for Barn adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Voksne for Barn. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Voksne for Barn med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler