facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for VVS Gruppen

Info

Vakttelefon 909 14 284- http://vvsgruppen.vvseksperten.no

Historie

VVS Gruppen er en rørleggerbedrift med 40 ansatte som tilbyr rørleggertjenester til private og bedrifter i Oslo og Akershus. Vi har også en rørlegger på Notodden!

Vi påtar vi oss det meste innen rørleggerfaget, og bedriften har også Mesterbrev. Tittelen gir deg som kunde trygghet for at du har valgt et firma med solid utdanning og praksis i faget.

Finn rørlegger`n i ditt distrikt her: http://vvsgruppen.vvseksperten.no/

Medlem av rørleggerkjeden VVS Eksperten AS - www.vvseksperten.no



"VVS Gruppen AS tilbyr blant annet:- Fjernvarme- Overgang til fjernvarme- Rehabilitering av baderom- Trykkavløp og infiltrasjon- Drenering- Sanitæranlegg- Varme- og kjøleanlegg- Serviceavtale- RørleggervaktVi er opptatt av å være en miljøvennlig aktør, og leverer derfor alle våre anlegg med minimale miljøpåvirkninger.VVS Gruppen AS er en mesterbedrift i rørleggerfaget. Bedriften ble etablert i år 2000, og har i dag rundt 30 ansatte med solid kompetanse og erfaring innen ulike deler av rørleggerfaget. Vårt hovedkontor ligger på Søndre Nordstrand i Oslo, med avdelinger rundt om på Østlandet.Ta kontakt for en hyggelig prat, og et uforpliktende tilbud. "
Adresse: Ravnåsveien 1, 1254 Oslo, Norway
Telefonnummer: 909 14 284
By: Oslo
Rute: Ravnåsveien 1
Postnummer: 1254



relaterte søk: VVS Gruppen ansatte
Anmeldelser
Meldte fra om liten lekkasje på radiator få drypp. De informerte at det var vanlig ved oppstart. Eventuelt anbefalte de å bytte radiotorer på sikt. Vanskelig å få deler til den typen vi hadde.Tjenesten: Oppdagelse av rørlekkasje
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon VVS Gruppen.

Oslo bedrift

åpningstider, plassering. Ravnåsveien 1 kart bykart, satellitt visning. VVS Gruppen adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på VVS Gruppen. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om VVS Gruppen med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler