facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Øyjord Bilverksted

Øyjord Bilverksted

Info

Autorisert MECA-verksted

Historie

Velkommen til Øyjord Bilverksted's Facebook side!

Øyjord Bilverksted er et Autorisert MECA-verksted sentralt på Tasta som tilbyr tjenester som EU-kontroll, Service og Reperasjoner m.m. på alle bilmerker.
Vi kan tilbyr også AC-service og 4-hjulskontroll.
Ved service og større reperasjoner får kunden med en Mobilitetsgaranti* som gir kunden gratis veihjelp i 12 måneder** som en ekstra sikkerhet hvis uhellet først skulle være ute.

Skader på bilen?? Ingen problem! Vi kan også hjelpe deg med reperasjon av skader på bil og lakk via vår sammarbeidspartner ES Billakk. Her tilbyr vi kunden å kunne levere bilen til oss på Tasta, fremfor å selv f.eks måtte reise helt til Forus for å få den reparert. Vi tar imot bilen ved vårt verksted og sørger i neste ledd for å få den levert tilbake til oss etter reperasjon. Uten ekstra kostnad!

Ring oss på 06215 / 51520813 eller kontakt oss på [email protected]



* - Gjelder kun biler som er nyere enn 10 år
** - Max 2 ulykkestilfeller pr. 12 måneder og max beløp 5.000,- pr. gang

Adresse: Randabergveien 37, 4025 Stavanger, Norway
Telefonnummer: 51520813
By: Stavanger
Rute: Randabergveien 37
Postnummer: 4025


åpningstider

Mandag: 07:00 - 16:00
Tirsdag: 07:00 - 16:00
Onsdag: 07:00 - 16:00
Torsdag: 07:00 - 16:00
Fredag: 07:00 - 16:00

Anmeldelser
Ble svindlet der! Betalte 1500kr for EU-kontroll. Da trodde jeg det var det som var prisen, så gikk jeg der med en annen bil og da var det en annen som satt bak disken, da kostet det 999kr. Gadd ikke ta det opp med de.
EU kontroll utføres, jeg betalte 690kr Kjekke folk, ble kjørt til jobben med en skikkelig veteran bil, se bilde
Hatt mye både og med dette verkstedet. Var fornøyd i lang tid og brukte kun Øyjord, etter de skulle feilsøke min xtrail begynte dette. Ringte og sa jobben var ferdig,kom bort og da hadde de tatt ut EGR ventiler og rengjort disse. De skulle ha flere tusen kr for dette. Jeg sa igjen at vi kun var enige om feilsøking,og deretter kontakte meg. Satte meg på bakbena og betalte kun for feilsøk. Kom hjem å så at jeg hadde fått en større bulk med masse skraper ila dagen de hadde den inne,fraskrev alt ansvar. Spurte om pris på service på volvo v50, fikk pris på langt over 7000,- pga ting som måtte taes. Betalte 3500,- en annenplass.
Veldig fornøyd med dette verkstedet, har brukt dem i ca 7 år og vil fortsette med det.. tipp topp tommel opp fra oss
Hadde bilen på EU kontroll på dette verkstedet. Fikk en par 2er feil som måtte fikses opp. Underveis i prosessen så viser det seg at feilen har flere årsaker og de ringer meg opp for å forklare at de ikke blir ferdig med bilen og må fortsette dagen etter. Min umiddelbare reaksjon er å spørre hvor mye dette vil koste. Får da beskjed om at det ikke koste mer en tidligere avtalt. Jeg gir derfor klarsignal for videre arbeid. Når bilen skal hentes er regningen dobbelt så stor som forventet. Forsøker å forklare at dette ikke er forenelig med tidligere pristilbud da de svarer med at de har skiftet andre deler enn hva som ble avtalt når pritilbudet ble sendt. Etter mye om og men deler vi den overskutte kostnaden oss i mellom. Bilen er fikset, men til en høyere pris enn hva jeg ble forespeilt.
Styr unna. Skulle rette en liten feil. Etter fire dager fungerer ikke bilen. Kuttet noen ledninger ved en feil. Sender bilen til merkeverksted, men vil likevel ha fult betalt.
lyver til kunder om hva som er galt for å ta mer penger av kundene. de skifter nok det de påstår er ødelagt, men ødelagt er det nok langt ifra selv om de sier det.
Bilen vår ble reparert og eu godkjent for halve prisen av hva originalverkstedet skulle ha. Folkene som jobber der var serviceinnstilte og hyggelige. Anbefaler !
Alltid topp service, rimelige timepriser og god oppfølging. Kommer ikke til å bruke annet verksted.
Veldig fornøyd med både service og pris : Anbefales!
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Øyjord Bilverksted med offentlig transport


Esbjerggata 80 meter
15
5
SK2701
X71
Vølstadveien 220 meter
15
5
SK2701
X71
Øvre Sjøveien 290 meter
12
Brageveien 310 meter
15
5
SK2701
X71
Byhaugen 370 meter
12

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Øyjord Bilverksted.

Stavanger bilverksted

åpningstider, plassering. Randabergveien 37 stavanger bildeler kart bykart, satellitt visning. Øyjord Bilverksted adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Øyjord Bilverksted. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Øyjord Bilverksted med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Tasta bil Tasta bil 798 meter Fantastisk god servise takker for god utførelse å gode priser, trenger man å få fikse...
Sedox Performance As Sedox Performance As 2 km Dyktige i sitt fagfelt!
Dekkbutikken AS Dekkbutikken AS 2 km Profesjonelle, raske, beste priser. Det var en glede å tilkalle tjenestene deres.
Nevlands - fikser bilen. Nevlands - fikser bilen. 3 km 100% kvalitet og godt arbeid
Nylunds Bilelektrisk Nylunds Bilelektrisk 3 km Kjempeservice, og ofte blir regningen billigere enn forspeilt, aldri opplevd noen ann...
Nylunds Bilelektrisk As Nylunds Bilelektrisk As 3 km Kjempeservice, og ofte blir regningen billigere enn forspeilt, aldri opplevd noen ann...
Bremseband Bremseband 3 km Vi har mange typer bremseband på lager. Ta kontakt
Madland Bilverksted AS Madland Bilverksted AS 3 km Raske, holder deg oppdatert. Retter opp om det er noe du ikke er fornøyd med.
BilKilden BilKilden 4 km Bilkilden og Rolf leverte super kundeservice fra jeg gikk inn døra. Gode svar på alle...
thansen.no thansen.no 4 km Ser det ligger inne en del negative tilbakemeldinger her. Jeg derimot, er og blir pos...
Hurtigruta Carglass Hurtigruta Carglass 4 km Hurtigruta Carglass® tilbyr reparasjon og skifte av alle typer bilglass på alle merke...
Åsensenteret Bilverksted Åsensenteret Bilverksted 4 km Hyggelig betjening, men hadde ikke nok av den varen jeg skulle ha.
Mekonomen Mekonomen 4 km Bestilt farge med original kode fra bilen. Fikk helt annen farge. De sier at den er s...
BG Bilrekvisita BG Bilrekvisita 5 km Travel butikk, men de er hjelpsomme og serviceinnstilt. Kanskje lang tid for å få hje...
Hillevåg Bilverksted As Hillevåg Bilverksted As 5 km Veldig god service, fikk gode forklaringer og forslag til hva jeg kan gjøre for å for...
Stefans Bilverksted Stefans Bilverksted 5 km Super kundeservice og raskt utført arbeid.Tjenestene: Diagnostikk av bilmoto...
Kverneland Bil Mariero verksted Kverneland Bil Mariero verksted 5 km Veldig god service og hyggelige mennesker.
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler