facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Yoga med Ann Christin

Yoga med Ann Christin

Info

Kundalini Yoga er en helhetlig yogaform og et effektiv verktøy for å møte og lykkes med de utfordringene vi møter i dagens hektiske hverdag.

Historie

Med Kundalini Yoga hjelper du deg selv ved å styrke kroppen, nervene og immunforsvaret, balansere hormonsystemet, roe sinnet og å vekke potensialet du har i deg - den du egentlig er.

HVEM PASSER DET FOR?
Denne yoga-formen passer for alle: Unge og gamle, erfarne og nybegynnere, trente og utrente, menn og kvinner.

HVA KAN KUNDALINI YOGA HJELPE DEG MED?
- Få stress ut av kroppen og hodet
- Finne ro og være tilstede her og nå
- Bedre søvn
- Få mer energi
- Styrke kroppen og tøye muskulaturen
- Få balanse i livet
- Bli mer bevisst i livet du lever

HVA GJØR MAN I EN KUNDALINI YOGA TIME?
I Kundalini Yoga kombinerer man fysiske øvelser med pust, man bruker stemmen med mantra og avslutter med en meditasjon. De fleste øvelsene gjøres med lukkede øyne, fokuset er på din egen opplevelse.

Hver time er forskjellig og spesielt satt sammen for å oppnå en spesiell effekt på kroppen, sinnet og ånden. Det finnes for eksempel øvelser som styrker leveren, som balanserer hormonsystemet, som øker ryggradens fleksibilitet, som stimulerer din energiske utstråling. Variantene er mangfoldige.

NÅR?
Januar 2016 startet det første kundalini yoga kurset på Vinterbro. 1.mars starter en ny runde yogakurs for vårsesongen. Dette er et 7 ukers Kundalini Yogakurs som varer til 19.april.

- Hver tirsdag 18:00-19:30
- Introduksjonspris: 1000 kr
- Ta kontakt med meg på telefon/e-post for å
reservere din plass.


Jeg er utdannet lærer ved Kundalini yoga skolen i Oslo og det er meg en glede å lære videre denne yogaformen som jeg selv har erfart som kraftfull og effektiv. Min oppfordring til deg er å komme og erfare effekten av Kundalini Yoga.

Hjertelig velkommen på kurs!
Hilsen Ann Christin

Org.nummer 916552483

Adresse: Eden Huset, Myrveien 2, 1430 Ås, Akershus
Telefonnummer: 975 24 548
By: Ås
Rute: Eden Huset, Myrveien 2
Postnummer: 1430


Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Yoga med Ann Christin.

ås yogastudio

åpningstider, plassering. Eden Huset, Myrveien 2 ås alternativ og holistisk helse kart bykart, satellitt visning. Yoga med Ann Christin adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Yoga med Ann Christin. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Yoga med Ann Christin med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Yin Yoga Room Yin Yoga Room 6 km Fantastisk massasje! Åpner opp pusten, strekker muskler jeg ikke visste jeg hadde. Gi...
Eden Huset Eden Huset 6 km Eden Huset er et fellesskap av lærere og terapeuter i Kundalini Yoga og MediYoga, Med...
SatTara Yoga / Tori Alstad SatTara Yoga / Tori Alstad 6 km Drives av Tori Alstad lærer i Kundaliniyoga, MediYoga, Barne- og familieyoga, Gravid...
Helse for Kropp og Sjel Helse for Kropp og Sjel 6 km Kvitt deg med avhengigheter (røyk /snus/ søtsug), frykt og fobier, negative tanker og...
Dancespace Dancespace 6 km "Dancespace tilbyr danse klasser og yoga klasser for barn og voksne."
<...
1.Plan, fysioterapi Yoga  Pilates 1.Plan, fysioterapi Yoga Pilates 7 km Fysioterapi Yoga Pilates
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler