facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Alviks Cykel & Långfärdsskridskobutik

Alviks Cykel & Långfärdsskridskobutik

About

Alviks Cykel bedriver försäljning av cyklar och tillbehör

Products

Skeppshult, Nishiki, Trek, Merida, Tunturi, Shimano, SRAM mfl



"Cykelverkstad med väl utvalt sortiment av cyklar och tillbehör. Vi finns här för dig och service och kvalitet är vad vi står för! Med många års erfarenhet av branschen och anor från 1944 reparerar och servar vi med stolthet din cykel oavsett märke och typ. Välkommen!"
Address: Gustavslundsvägen 175 , Bromma 167 51, AB, SE
Phone: +46 8 704 33 40
es.lekycskivla@ofni
City: Bromma
Zip Code: 167 51


Opening Hours

Monday: 09:30-18:00
Tuesday: 09:30-18:00
Wednesday: 09:30-18:00
Thursday: 09:30-18:00
Friday: 09:30-18:00
Saturday: 10:00-14:00

Similar places near
Roslings Cykel & Sport Roslings Cykel & Sport 1 km Vill ge fler än än 5 stjärnor men finns bara 5 att ge
Cykloteket Bromma Cykloteket Bromma 3 km Kom in som enda kund i butiken med två personal på plats. Blev totalt ignorerad och e...
Reviews
Har lämnat in cykeln för service med ett kort intervall om man räknar stäcka på cykeln. Första gången en vanlig service, men de ringer två gånger och säger att delar måste bytas först det ena sen det andra, bla bakhjulet. Man är utelämnad till deras åsikt eftersom man själv inte är expert. På första turen endast 1km! efter service får jag punktering på det hjul som byttes. Men jag lämnar in cykeln att fixa punkteringen efter en längre tid då cykeln stått i garaget med punkan - då ringer de igen och säger att bakdäck måste bytas. Varför sa man inget första gången har endast cyklat 1km mellan service ?
Försökte köpa en gaffel till en crescent i april. Började bra med lagd order, sedan var det olika skäl till varför den inte kunde levereras. Man fick ringa och jaga och det var bara suck och stön om/när någon svarar, olika bortförklaringar, sjukskrivningar etc. Inte vid något tillfälle ringde man upp som man lovat, totalt ointresse. Nu är det 4-5 månader sedan den beställdes och lovades dyka upp inom någon vecka, men ingen hör ändå av sig. Totalt katastrof-ställe, kan bara tänka mig hur de skulle lyckas röra till det om man lämnar in något för reparation eller behöver reklamera något.
Hjälpte mig att centrera ett framhjul och bytte även vevlager! Bra, snabbt och proffsigt utfört!
Trevlig personal som ger bra service och tar sig tid att svara på frågor. Stort och välsorterat sortiment med tillbehör i butiken. Har inte haft cykeln på service där än. Svårt att sätta betyg 4 eller 5, jag går alltid nöjd därifrån. Kanske att man hittar tillbehör billigare på webben men jag tycker att det är värdefullt att kunna få hjälp "IRL, in real life".
Köpte ett standard Shimano vevlager i butiken. 300:- för ett BB-UN55 Priserna ligger på en nivå som gör att jag kommer dra mig för att göra ett besök i denna butik igen. Men har man bråttom, eller gärna betalar extra till en lbs så funkar det ju fint.
En cykel butik som inte brydde sig om en kunds önskemål som ville köpa en ny cykel. Jag var ut efter en cykel utan tillbehör eftersom jag redan har det jag kommer att själv sätta på en ny cykel skärmar/pakethållare/lampor. De hade en hemma med tillbehör redan monterade. Den respons som jag fick? "Nej, Jag kommer inte sälja cykeln utan pakethållare och skärmar," var svaret. "Varför då?" frågade jag. "Nej, jag kommer inte sälja cykeln utan skärmar och pakethållare." De är säkert schyssta annars eftersom de säljer bra grejer och har bra reviews. Synd bara att de inte nådde måttet i det här fallet och ville inte sälja en cykel till en möjlig trogen kund.
Var där och lagade min cykel för drygt ett år sedan varpå de bytte kedja och drev. Betalade en ganska stor summa pengar för detta närmare 3000 men cykeln har sedan krånglat bra mycket mer efter dess. Jag var även in flertalet gånger när det funkade dåligt men fick ingen större hjälp. Lämnade in cykeln till annan firma som sade att det var den absolut billigaste kedjan av låg kvalitet som satt på cykeln. Detta var inte det jag betalat för och hade förväntat mig en bättre produkt.
Snabba och trevliga. Två av två besök har slutat med att jag fått kontakta dem igen direkt när jag hämtat cykeln. En gång pyspunka och nu är framhjulet instabilt när jag bromsar. Mänskligt att göra fel ibland men två av två börjar bli en trend. Vet inte om jag orkar ge dem en chans till.
Trevlig, kunnig och mycket proffsig personal som bryr sig. Har både haft cykel på bokad service och mer akutjobb. Alltid med bra resultat. Om jag jämför med andra cykelverkstäder både billigare och dyrare, så är Jarla Cykel i Alvik bäst av de jag testat!
Comment on this business

to add Alviks Cykel & Långfärdsskridskobutik map to your website;