facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Roslings Cykel & Sport

Address: Abrahamsbergsvägen 1 , Bromma 168 30, AB, SE
Phone: +46 8 80 01 60
City: Bromma
Zip Code: 168 30


Opening Hours

Monday: 09:30-18:00
Tuesday: 09:30-18:00
Wednesday: 09:30-18:00
Thursday: 09:30-18:00
Friday: 09:30-18:00
Saturday: 10:00-15:00


related searches: Roslings cykel & sport bromma review, Jarla Cykel, Monark cykel, Cykelbolaget stockholm ab, CykelCity, Crescent bikes
Similar places near
Alviks Cykel & Långfärdsskridskobutik Alviks Cykel & Långfärdsskridskobutik 1 km Har lämnat in cykeln för service med ett kort intervall om man räknar stäcka på cykel...
Cykloteket Bromma Cykloteket Bromma 2 km Kom in som enda kund i butiken med två personal på plats. Blev totalt ignorerad och e...
Reviews
Vill ge fler än än 5 stjärnor men finns bara 5 att ge
Byte en cyelkedja som var för kort. Inga problem vänlig service och rådgivning.
Efter att ha varit på Bromma cykelservice och blivit nekad att få hjälp med att lossa ett vevlager pga tidsbrist så fick jag här snabb hjälp, det tog 3min och han tog inte ens betalt. Fick även en trevlig pratstund och handlade lite delar till ett bra pris. Mycket nöjd och ledsen att butiken inte ligger i mitt närområde.
En riktig klassiker. Går alltid till Roslings först. Gynnar gärna bra service och trevligt bemötande. Mycket kunnig personal. Kultvarning.
Snabb och bra service, fick cykelhaveri påväg hem från jobbet för några veckor sedan och de hjälpte mig direkt, även då det var mycket nära stängningstid! Väldigt trevligt bemötande och bra priser också!
Service och kompetens på en helt egen nivå. Nästan så man hoppas att någon av cyklarna behöver fixas, alltid vänliga och till rimliga priser.
Mycket proffsig och trevlig personal! För er som bor på Mälaröarna så är det hit ni ska vända er när det gått snett på El-cykelcenter.
När du dagdrömmer om en riktigt yrkeskunnig och cykelintresserad lokal cykelbutik och verkstad så där som man föreställer sig att det är på mindre ort alt. ”förr i tiden”- då tänker du på Roslings Sport. Gjorde det moraliskt mycket tvivelaktiga köpet av cykel på en större kedja, ett erbjudande som i stunden inte gick att motstå. Cykeln är fin men visade sig att endast hälften av växlarna fungerade. Återvände till återförsäljaren, någon timme i verkstaden genererade möjligen sämre resultat samt att jag noterade vid hemkomst att kedjan hängde vid sidan om. Ett uselt arbete utfört. Efter att själv försökt korrigera stannade jag till vid Roslings på vägen till jobbet, fick ett informativt samtal samt växlarna justerade, 20 min arbete som jag förvägrades att betala för. Jag köper nästa cykel på Roslings och lämnar in familjens samtliga cyklar där för service framöver. 5 stjärnor för service, intresse och kvalitet.
Så himla hjälpsamma, trevliga och lösningsorienterade! Väldigt mycket cykel å bra service i liten lokal. Givna valet i Bromma med vid omnejd.
Man känner sig duktigt lurad när man inser att det man betalat för kostade en tredjedel hos andra aktörer. Min miss, givetvis även om känslan i butiken var att detta känns väl lite väl?
Comment on this business

to add Roslings Cykel & Sport map to your website;