facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Cykloteket Bromma

Address: Ulvsundavägen 193B , Bromma 168 67, AB, SE
Phone: +46 8 545 493 90
City: Bromma
Zip Code: 168 67


Opening Hours

Monday: 10:00-20:00
Tuesday: 10:00-20:00
Wednesday: 10:00-20:00
Thursday: 10:00-20:00
Friday: 10:00-20:00
Saturday: 10:00-18:00
Sunday: 10:00-18:00


related searches: cykelringen, cykloteket häggvik, cykloteket västberga, cykloteket täby, cykelringen bromma, cykloteket norrtull
Similar places near
Roslings Cykel & Sport Roslings Cykel & Sport 2 km Vill ge fler än än 5 stjärnor men finns bara 5 att ge
Alviks Cykel & Långfärdsskridskobutik Alviks Cykel & Långfärdsskridskobutik 3 km Har lämnat in cykeln för service med ett kort intervall om man räknar stäcka på cykel...
Reviews
Kom in som enda kund i butiken med två personal på plats. Blev totalt ignorerad och en av dem gick tillochmed förbi mig och tittade ner i golvet. Var redo att lägga 20tusen på en cykel den dagen som istället gick till en konkurrent. Konstig upplevelse - kommer ej gå in här igen.
Ibland kan jag tänka att provision inte är så dumt som incitament för att göra personalen intresserad av att hjälpa kunderna. Det är trots allt rätt dyra prylar och man går till en dedikerad cykelbutik för att få hjälp. Jag kände mig dum. Ångrar att jag inte gick över gatan till Stadium och handlade där istället.
Skulle köpa sadelklämma. Vare sig personal i kassan eller verkstaden brydde sig om att se till att man fick rätt.
Fina prylar men uselt kundbemötande. Tog bla betalt för arbete jag inte bett om.
Väldigt bra bemötande och otroligt bra service! Köpte en cykel på förmiddagen. Väl hemma på första åket gick kedjan sönder. Åkte tillbaka direkt och de fixade cykeln med detsamma och fick dessutom uppgraderade delar som plåster på såren. Är supernöjd med både cykeln och service/bemötande!
I got just excellent experience with Cyckloteket. A few times I have got advice without actual buying stuff. Skilled and kind personal. Översatt av Google Jag har bara utmärkt erfarenhet av Cyckloteket. Några gånger har jag fått råd utan att faktiskt köpa saker. Duktig och snäll personlig.
Went here for service. It was expensive but my bike bikes perfect again. They have all the original parts for the bike you buy there. Service was quick and good communication Översatt av Google Gick hit för service. Det var dyrt men mina cykelcyklar perfekta igen. De har alla originaldelar till cykeln du köper där. Servicen var snabb och bra kommunikation
Första intrycket när vi köpte våra cyklar var super. Sen följdes det bara av dåligt bemötande, felbeställningar och jobb som utförs utan att info, som man förväntas bara tacka och betala. Personalen i butiken rekommenderade oss att ta cyklarna till XXL som ligger bredvid, det kommer vi säkert att göra nästa gång.
Dåligt/utplockat sortiment, saker som skall finnas i lager finns inte när man kommer dit och måttligt intresserad personal. Sannerligen inte den specialiserade cykelbutiken man tänker sig att det ska vara.
Tyvärr en tjej i personalen som ser irriterad ut när man ber om hjälp. Inte ens ett leende kan man få. Gick till XXL istället.
Comment on this business

to add Cykloteket Bromma map to your website;