facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Atletakademin

Atletakademin

About

Välkommen till Atletakademin. Vi erbjuder dig funktionell träning när den är som bäst. Vi håller till på Gamla Kronvägen 92 i Partille.

http://atletakademin.se/om-oss/

Story

CrossFit är en styrke- och konditionsbaserad träningsform där programmen bygger på ständigt varierande funktionella rörelser utförda med hög intensitet. Träningen hämtar sin inspiration ifrån tyngdlyftning, gymnastik och pulshöjande aktiviteter såsom löpning, rodd, hopprep m.m. Variationen kombinerat med intensiteten leder till snabba och tydliga resultat. Vi tränar i grupper med 15 deltagare per pass och alla pass leds av en utbildad tränare. Alla kan träna CrossFit, från gammal till ung och från otränad till elitidrottare. Hos oss är gemenskap och träningsglädje i fokus. Vår lokal ligger ca 50 meter från Partille järnvägsstation och är på 450 kvm. Vi har gruppass samt open gym igång samtidigt under våra ordinarie öppettider.



"Träning som gör skillnad!För att träna hos oss spelar det ingen roll hur tränad eller otränad du är/känner dig. Vi hjälper dig att utmanas och utvecklas från just dina förutsättningar och den nivå du är på.Tanken med vår anläggning har alltid varit att erbjuda riktig träning, träning som gör skillnad! När du kommer in till oss så möts du av en atmosfär som andas träning, du möts av lokaler som är ändamålsenliga för effektiv träning. Du ser redskap som man använder för träning som verkligen ger resultat, tex skivstänger, kettlebells, pull up-stänger, medicinbollar, hopprep, slädar, hantlar. Du ser åtskilliga konditionsmaskiner tex roddmaskiner, Ski-Ergs, varianter av cyklar och löpband som drivs genom ditt arbete inte eldrivna. Du ser"
Address: Gamla Kronvägen 92, 43338 Partille
Phone: 46707162850
City: Partille
Zip Code: 43338



related searches:
Similar places near
Klätterlabbet Partille Klätterlabbet Partille 220 meter Card and membership information coming May 2018.
Improve Improve 823 meter Väldigt fräscht och trevligt gym. Har allt man kan tänka sig från fria vikter, maskin...
STC STC 1 km Axel i receptionen gav mina vänner och mig det bästa bemötande vi någonsin fått på et...
Friskis&Svettis Partille Friskis&Svettis Partille 1 km Detta är en officiell sida för Friskis&Svettis Partille.
Partille Taekwon-Do Partille Taekwon-Do 2 km Kul för barnen och bra instruktörer.
Nordic Wellness Nordic Wellness 2 km Brukar träna här faktiskt men servicen är katastrofal. Det var en kvinna med rött hår...
Sportlife Partille Sportlife Partille 2 km Över förväntan! Fräscht, gott om.plats, coronasäkrat, jättebra maskiner! Rekommendera...
Maximus Gym Partille Maximus Gym Partille 2 km Bästa gymmet. Trevlig personal. Har allt man behöver och lite till.
Aktivitus Trailrace Aktivitus Trailrace 3 km Terränglopp löpning 24/4 2020 i Göteborg. Välj mellan flera olika distanser där den l...
Reviews
wow säger jag bara, vilket bemötande och respekt. Vilken atmosfär. Här kommer jag att trivas. Att jag inte blev medlem tidigare!
All träning på ett ställe med en fantastisk atmosfär bland alla medlemmar och coacher. Utan tvekan det mest välutrustad stället i göteborgsregionen. Finns ingen tvekan på om man skall träna här utan hur mycket och när!
Aldrig velat träna så mycket som jag gjort sedan jag började här! Så eré!
X-Fit och många andra former av träning.
Finns inget bättre, coacherna, medlemmarna - magiskt!!
Har ett brett träningsutbud utöver de traditionella Crossfit elementen. Bra coacher, trevliga medlemmar och en härlig atmosfär. Kom och testa!
Bra crossfit för barn
Grymt ställe!
Bästa träningsboxen ‍
Crossfitboxen nummer ett i Partille
Comment on this business

to add Atletakademin map to your website;