facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Nordic Wellness

Nordic Wellness

About

Nordic Wellness Partille - Vi är alltid på väg framåt!

Story

Nordic Wellness Partille - Vi är alltid på väg framåt!



"Välkommen in för att träna hos oss!Gå in på hemsidan för att se våra bemannade och avvikande öppettider."
Address: Mellbyvägen 21-23, 433 30 Partille
Phone: 010-155 52 70
es.ssenllewcidron@ellitrap
City: Partille
Zip Code: 433 30



related searches:
Similar places near
Sportlife Partille Sportlife Partille 1 meter Över förväntan! Fräscht, gott om.plats, coronasäkrat, jättebra maskiner! Rekommendera...
Partille Taekwon-Do Partille Taekwon-Do 462 meter Kul för barnen och bra instruktörer.
STC STC 485 meter Axel i receptionen gav mina vänner och mig det bästa bemötande vi någonsin fått på et...
Improve Improve 832 meter Väldigt fräscht och trevligt gym. Har allt man kan tänka sig från fria vikter, maskin...
Maximus Gym Partille Maximus Gym Partille 905 meter Bästa gymmet. Trevlig personal. Har allt man behöver och lite till.
Atletakademin Atletakademin 2 km wow säger jag bara, vilket bemötande och respekt. Vilken atmosfär. Här kommer jag att...
Friskis&Svettis Partille Friskis&Svettis Partille 2 km Detta är en officiell sida för Friskis&Svettis Partille.
Klätterlabbet Partille Klätterlabbet Partille 2 km Card and membership information coming May 2018.
Aktivitus Trailrace Aktivitus Trailrace 5 km Terränglopp löpning 24/4 2020 i Göteborg. Välj mellan flera olika distanser där den l...
Reviews
Brukar träna här faktiskt men servicen är katastrofal. Det var en kvinna med rött hår och piercingar som verkligen inte förstod vikten i kundens service-upplevelse. Var där med min bror som glömt sitt gymkort så vi frågade snällt ifall hon kunde öppna grinden till oss men istället stod hon där i 15 MINUTER?! Och hjälper någon som tecknar nytt medlemskap. Dessutom fick vi ett otrevligt svar tillbaka om att vi får vänta. När det väl var vår tur så sa hon att det kommer kosta 20kr, vilket hon kunde sagt i början istället för att vara otrevlig till sina kunder. Vi bestämde oss därmed för att vända och köra på ett annat gym istället. Sista gången vi kör där.
Mycket dålig bemötande av personalen. Hon tog inte tid att lyssna och svara på frågor men kastade några infoblad till oss och tog nästa kund.
Platsen är fräsch och fin men den extrem högljudda musiken förstör hela upplevelsen. Jag är här för att träna, inte för att gå på diskotek. Kommer tyvärr sluta medlemskapet om detta fortsätter.
Snuskigaste gymmet i hela sverige. Luktar urin i duscharna och i bastun, Vikter väger inte vad dom ska göra och är flera år gamla. Vikter ligger överallt och är inte det mista organiserat. Skulle behövas en total renovering.
Brukar träna här regelbundet man har men har totalt börja tröttna på skicket på gymmet. Äckliga/trasiga duschar, hål i golvet, gamla maskiner, flertal skåp som är uppbrutna och förstörda. Skulle behövas en renovering.
Bra potential men service på maskiner/utrustning är undermålig. Det märks att underhållet inte sköts på cablecross/kabeldrag, bollar som behövs pumpas och att det saknas vissa hantelpar. Saknar lite utrustning i form av specialstänger SSB och riktiga bänkpressar men Bra atmosfär och det finns en bra mix av gammalt uppe och nytt nere. Öppettiderna hade kunna varit mer generösa då det stänger tidigt på helger och 23 vardagar. Hade gärna sett öppet till 24 alla dagar i veckan.
Prova-på-veckan krävde ett medlemsarmband på 200kr som hade samma funktion som medlemskapskortet som ingick i årsmedlemskapet.
Sunkigt - här behövs en rejäl renovering.
Fräscht och tren är allt som finns på Nordic Partille
Det var ett ganska bra gym med mycket att välja på. Det var okej Corona säkert. men varje station var väldigt nära varann. Det var lite mörkt men det kanske man gillar. Först tänkte jag att det var 4/5 stjärnor men pratade med en föredetta anställd som sa att ledningen var dålig, och därför har hen sagt upp sig.
Comment on this business

Directions to Nordic Wellness with public transportation


Artles torg 50 meters
510
74
Besebäcksvägen 230 meters
519
Jennyhill 280 meters
510
74

to add Nordic Wellness map to your website;