facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for STC

STC

About

Välkommen till en av Sveriges största friskvårdskedjor med 50 klubbar och 75.000 medlemmar.



"STC driver både kompletta träningsanläggningar för hela familjen samt mindre expressklubbar med tonvikt på styrka och kondition. Vårt breda utbud av gruppträning baseras på program från världens största leverantör, Les Mills. Våra gruppträningsinstruktörer är självklart certifierade och licensierade.Vi erbjuder träning för alla människor i alla åldrar."
Address: Gamla Kronvägen 31-37, 43338 Partille
Phone: 031-22 25 88
City: Partille
Zip Code: 43338



related searches: Stc Bahrain, Stc login, Stc packages, Stc internet, Stc payment, Stc wifi, Stc shop, Stc Fiber
Similar places near
Partille Taekwon-Do Partille Taekwon-Do 304 meter Kul för barnen och bra instruktörer.
Improve Improve 476 meter Väldigt fräscht och trevligt gym. Har allt man kan tänka sig från fria vikter, maskin...
Sportlife Partille Sportlife Partille 485 meter Över förväntan! Fräscht, gott om.plats, coronasäkrat, jättebra maskiner! Rekommendera...
Nordic Wellness Nordic Wellness 485 meter Brukar träna här faktiskt men servicen är katastrofal. Det var en kvinna med rött hår...
Friskis&Svettis Partille Friskis&Svettis Partille 1 km Detta är en officiell sida för Friskis&Svettis Partille.
Atletakademin Atletakademin 1 km wow säger jag bara, vilket bemötande och respekt. Vilken atmosfär. Här kommer jag att...
Klätterlabbet Partille Klätterlabbet Partille 1 km Card and membership information coming May 2018.
Maximus Gym Partille Maximus Gym Partille 1 km Bästa gymmet. Trevlig personal. Har allt man behöver och lite till.
Aktivitus Trailrace Aktivitus Trailrace 5 km Terränglopp löpning 24/4 2020 i Göteborg. Välj mellan flera olika distanser där den l...
Reviews
Axel i receptionen gav mina vänner och mig det bästa bemötande vi någonsin fått på ett gym. Sjukt trevligt snubbe!
Det är ett ok och rent gym men det räcker inte när man inte känner sig sedd som kund. I tre månader har jag frågat och väntat efter ett par boxningshandskar till boxningssäcken som ni har på gymmet. Känns ju som en rimlig begäran men inget har hänt. För mig gör de egentligen inget, byter gym bara men tråkigt att det är den här känslan om stc som jag ger till andra när någon frågar vart de ska börja träna.
Varken inne i gymmet eller i omklädningsrummet städas golven varken torrmoppas eller våtmoppas det luktar illa i både duschen och på wc jag väljer nu att inte använda duschen längre ligger hår på brunnslocket, urin lukt inne på wc. Byter gym helt snart om inte det bättras.
Så fräscht och trevligt gym med en go blandning av folk. Underbar personal.
Varit medlem i ca 2 månader nu och testat detta och det i Sävedalen +ett litet obemannat och Partille Port är helt klart favoriten. Ljust, luftigt och fräscht med bra läge och gratis parkering. Trevlig personal både på telefon, i kassan och på passen. Jag går på gruppträningen och Hiit-pass som är riktigt bra. Hade önskat fler antal gruppträningar framförallt fre-sön där det är få och gärna step-pass.
Bytte till Stc från Nordic wellnes i Partille och ångar inte det. Gymmet är fräsch och rent. Finns bra med utrymme för att kunna hålla avstånd. Bra maskiner, trevlig personal och riktigt bra öppettider. Tycker det fattas en del maskiner i maskinparken det är väl det enda minus.
Lätt det bästa gymmet som finns i Partille för nuvarande! Skulle dock vara nice om det fanns bastu men fullpott blir det här!
Ett nytt, fräscht och riktigt fint gym. Inte jättestort, därav 4 av 5 stjärnor.
Trodde gratisvecka innebar 7 hela dagar, men tydligen inte.
Comment on this business

to add STC map to your website;