facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for CAVA 42

CAVA 42

About

Menyn består av spanska smårätter och drycken kretsar kring spansk cava och spännande ölsorter.

Story

Menyn består av spanska smårätter och drycken kretsar kring spansk cava och spännande ölsorter.



"Innanför de gamla tegelväggarna vid Nöjesfabriken ligger tapasresturang Cava 42. Vi har bevarat så mycket som möjligt av de gamla verkstadslokalerna för att skapa en genuin och levande atmosfär. Här serveras tapas! Drycken fokuserar kring Cava, men det finns självklart andra spännande viner, ölsorter och drinkar."
Address: Karlagatan 42, 652 23 Karlstad (commune)
Phone: 054-222200
City: Karlstad
Zip Code: 652 23


Similar places near
Naviero Vinbar Naviero Vinbar 445 meter Tapasrestaurang med jättegod mat, gott vin & trevlig personal. Mysig miljö både i...
Naviero Naviero 452 meter Vilket ställer. Ligger fint vid vattnet, fantastisk mat och en stabil vinlista. Mycke...
Drott Bar Drott Bar 534 meter Mycket god mat med hög kvalité
Baron Baron 608 meter Mycket god mat vanligtvis men de senaste gångerna har maträtterna varit något smaklös...
Pinchos Pinchos 677 meter Välkommen till Pinchos i Karlstad! Här kan du checka in, recensera ditt besök hos oss...
Reviews
Fick ej beställa vid bordet vår mat. Dryck kom de direkt och tog. Efter att vi gick in och beställde maten, fick vi vänta länge. Tråkigt...... Vegetariska alternativ: Friterade hallomi stavar de är jättegoda.
Vi var där med jobbet efter lite aktiviteter. Trots förbokning av mat fick vi vänta en stund på maten. Men jag ser det positivt och ser det som att vi fick gott om tid att prata med varandra. Stira och goda tapas, roliga drinkar och bra utbud på övriga drycker. Service av trevliga värmländskor.
Var ganska bra! Maten var bra, men inte toppklass. Deras "efterättsdrinkar" typ söta med choklad i var väldigt goda. Många goda Öl att välja på till maten! Peŕsonalen var trevliga och serviceinriktade. Går gärna hit igen!
Väldigt mysig miljö. Oerhört god mat som smakade mycket!
Fin miljö, bra service. Schnitzeln rekommenderas starkt! 2mnd senare - bra men inte lik vasst denna gång.
Mycket mysigt ställe med god mat och trevlig personal!Mat: 5/5
Jag är inte ett super fan av tapas men måste säga att detta är en av dem bästa restaurangerna i stan. Väldigt bra textur och bra portioner på rätterna. Extremt bra drinkar. Bra och trevlig personal.
God mat, ganska stora portioner för att vara tapas. Trevlig personal och mysig lokal. Rekommenderas! Vegetariska alternativ: Många vegetariska tapas och ett par veganska.
Det var trevlig miljö, god mat och trevlig personal. Det var mycket folk , och personalen gjorde allt så att alla skulle få mat och ha det trevligt.
SUUPERMYSIGT ställe. Lantligt, rustikt inrett. Stortrivdes. Vi åt enligt personalens tips 3 rätter var + efterrätt. Lagom! Toast Skagen var felfri, anka med apelsin var suverän oxå. Skulle vilja ge fem stjärnor men maten måste ändå ha det lilla extra för det. Dessutom klagade två av oss på toaletten som var trång och något ofräsch. Men rekommenderar stället - vi skall återkomma å pröva nya rätter!
Comment on this business

to add CAVA 42 map to your website;