facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Naviero Vinbar

Naviero Vinbar

About

Vinbar med mat och dryck, ni hittar oss på tynäsgatan 10 magasin 2 karlstad.



"Här på Naviero inspireras maten och dryckerna från många olika håll i världen. Vårt fartyg kryssa mestadels runt i Medelhavet och iland tar vi en avstickare mot svarta havet och mellanösterns mystik och kryddighet. Ibland styr vi båten över de stora öppna haven för en smakresa där vi influeras av de av mer avlägsna kontinetenterna. Vi ger även utrymme för våra klassiska skandinaviska smaker och råvaror på vår meny"
Address: tynäsgatan 10, 65216 Karlstad (commune)
Phone: 054101199
City: Karlstad
Zip Code: 65216



related searches: Olssons bazaar, Matbruket, Nöjesfabriken, Fontana di Trevi Karlstad, Texas Longhorn Karlstad, Cava Karlstad, Good Guys Brew, Bishops arms karlstad
Similar places near
Naviero Naviero 118 meter Vilket ställer. Ligger fint vid vattnet, fantastisk mat och en stabil vinlista. Mycke...
CAVA 42 CAVA 42 445 meter Fick ej beställa vid bordet vår mat. Dryck kom de direkt och tog. Efter att vi gick i...
Pinchos Pinchos 480 meter Välkommen till Pinchos i Karlstad! Här kan du checka in, recensera ditt besök hos oss...
Drott Bar Drott Bar 521 meter Mycket god mat med hög kvalité
Baron Baron 554 meter Mycket god mat vanligtvis men de senaste gångerna har maträtterna varit något smaklös...
Blå Kök & Bar Blå Kök & Bar 629 meter Värmlands ledande krog!
Brasseriet Brasseriet 662 meter Trevligt ställe med bra personal, goda rökta räkor och plus för att de ha har Bernard...
Wallinders Bistro Wallinders Bistro 2 km Wow ! Karlstads bästa chark utan tvekan, fråga efter en bra ost eller vad för godsake...
Reviews
Tapasrestaurang med jättegod mat, gott vin & trevlig personal. Mysig miljö både inne och ute på sommaren. Värt en promenad från stan ner till inre hamn. Mysigt ställe att bara sitta ner och ta ett glas vin eller en av deras goda drinkar!
Fantastisk mat och personal
Helt ok mat. Lite trist att det hetsades att vi skulle lämna bordet. Förstår att det är bokningar efter. Men när detta påpekas när vi har en halvtimme kvar och sedan igen efter en kvart känns sådär. In med pengarna sen ut och in med nästa.
Vi var där igår och åt tapas, 6 rätter. Kan uppriktigt säga att maten var överlag kall när den serverades. Min flickvän tyckte att pilgrimsmusslorna smakade lite som fiskbullar och jag instämde med henne. Sparrisen var smaklös, tillika torskryggen. Portionerna var obefintligt små, visst det var tapas men ändå absolut inte prisvärt. Tur att jag inte var jättehungrig när jag kom dit. Servitrisen var dålig på att ge återkoppling när vi påtalade om detta för henne då hon frågade oss hur maten smakade. Då vi skulle betala gavs ingen kompensation trots att notan låg på över tusen kronor. Jag fick uppmärksamma den nya servitören om vår negativa upplevelse för att få två koppar kaffe. Ett litet plus i kanten var Cava-drinken som vi drack som fördrink. Den var bland det godaste jag druckit, men vi gick dit för att äta och inte dricka.
Bra service, trevlig personal. Men betala 599 för 100 gr kåbe biff som smaka som vilket kött som helst, de gör jag inte om.
Mysigt ställe och god mat. Hade en trevlig servitör
Otroligt ställe, jätte trevlig stämning, grym personal och mycket god mat. Kan starkt rekommendera deras hjort, perfektion. Finns inget och klaga på tack för kanon kväll.
Jätte bra service och bästa Sommelier
Toppenmat och service av hög klass....
Fantastisk god mat och gott vin. Personalen är otroligt trevlig och serviceinriktad.
Comment on this business

to add Naviero Vinbar map to your website;