facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Naviero

Naviero

About

Naviero - Karlstads nya tapasrestaurang på Bryggudden i Inre Hamn.

Följ oss för uppdateringar, tävlingar och inspiration!



"Här på Naviero inspireras maten och dryckerna från många olika håll i världen. Vårt fartyg kryssa mestadels runt i Medelhavet och iland tar vi en avstickare mot svarta havet och mellanösterns mystik och kryddighet. Ibland styr vi båten över de stora öppna haven för en smakresa där vi influeras av de av mer avlägsna kontinetenterna. Vi ger även utrymme för våra klassiska skandinaviska smaker och råvaror på vår meny"
Address: Matrosgränd 3, 652 16 Karlstad (commune)
Phone: 054565454
City: Karlstad
Zip Code: 652 16



related searches:
Similar places near
Naviero Vinbar Naviero Vinbar 118 meter Tapasrestaurang med jättegod mat, gott vin & trevlig personal. Mysig miljö både i...
CAVA 42 CAVA 42 452 meter Fick ej beställa vid bordet vår mat. Dryck kom de direkt och tog. Efter att vi gick i...
Pinchos Pinchos 597 meter Välkommen till Pinchos i Karlstad! Här kan du checka in, recensera ditt besök hos oss...
Drott Bar Drott Bar 628 meter Mycket god mat med hög kvalité
Baron Baron 666 meter Mycket god mat vanligtvis men de senaste gångerna har maträtterna varit något smaklös...
Reviews
Vilket ställer. Ligger fint vid vattnet, fantastisk mat och en stabil vinlista. Mycket trevlig personal.Mat: 5/5
Uteservering var toppen. Del på rätterna och köp in så att ni blir mätta. Vi tog 7 olika och efterrätter allt var gott. Magisk att sitta och njuta av sommar, båtliv och folkliv. Det är inte varje dag jag har upplevd att ägaren kommer fram till borden och kollar att kunden är nöjd.
Trots det något udda läget, var promenaden värt besväret, köket håller högsta kvalitet, engagemanget från personal väldigt hög restaurangen kan verkligen rekommenderas. Tillgänglighet för rullstol: Inga större trösklar, bred dörröppning.
Så gott och så härligt läge!Mat: 5/5
Supergött! Rekommenderar starkt att äta här! Första gången igår 1/2-19 som jag var där och åt med min sambo, blev bra bemöt under hela tiden vi var där. Mysig atsmosfär, typ shabby chic inspirerad stil Det som inte var bra, var det att vi satt precis i gången där alla ska gå fram å tillbax, det är lite jobbigt tycker jag när alla ska skubba röven på en. Men vi fick iallafall glo in i köket, så det var ju positivt
Otroligt duktig servitör/vinmästare som gjorde halva upplevelsen. Riktigt bra service. Maten var underbar! Alla borde testa tapasen som beställs av minst 2 personer. Vi fick ca 8 rätter att äta för 425:-. Och kocken hade verkligen lagt ner sig på alla rätter. Hit bli det ett besök snart igen !
Suverän personal! Casper är klockren. Tack för denna kväll. Vi kommer tillbaka
Fantastik goda rätter. Lammet var helt perfekt utsökt tillsammans med kycklingvingar,dadlarna sötpotatis. Burgaren är ju såklart svår när den är liten den var god men än kanske lite torr. Servicen av personalen var fantastisk så tack för ett väldigt trevligt gott besök.
Mycket bra mat. Trevlig restaurang och miljö. Väl värt ett besök.Mat: 5/5
Helt klart Karlstads bästa tapas. Väl avvägd meny med mycket alternativ till dryck som passar maten gott. Kunnig, trevlig och snabb personal och ytterst trevlig ägare! Rekommenderar för såväl läget, underbara maten och den härliga atmosfären! Avsluta kvällen med att besöka Naviero Vinbar 50m därifrån, för mycket goda drinkar och en avslutande tapasrätt där med!
Comment on this business

to add Naviero map to your website;