facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Dital

Dital

About

Dital är specialiserade på mobil kommunikation och företagstjänster inom telefoni och bredband. Vi har lång erfarenhet och tar fram lösningar och tjänster som passar just ditt företag.



"Dital är specialister på mobil kommunikation och företagstjänster inom telefoni och bredband som tar fram personliga lösningar för små och stora kunder. Vi grundades 2009 och arbetar sedan 2013 med Telia och är återförsäljare. Det innebär att vi kan erbjuda marknadens bästa tjänster till marknadens bästa pris."
Address: Larmgatan 40, 39232 Kalmar (Kalmar)
Phone: 0480-363611
es.latid@ofni
City: Kalmar
Zip Code: 39232


Opening Hours

Monday: 08:00 - 16:30
Tuesday: 08:00 - 16:30
Wednesday: 08:00 - 16:30
Thursday: 08:00 - 16:30
Friday: 08:00 - 16:30


related searches: Dital meaning, Details, Distal, Distal meaning, Details meaning in Hindi, DITALS
Similar places near
Telebyrån Telebyrån 377 meter Blev kontaktad av Amanda för nåt år sen och trodde att hon var som vilken annan sälja...
Dialect Kalmar Dialect Kalmar 4 km Detta är rätt ställe för elektronik för ditt företag men också smarta telefon lösning...
Ringup Ringup 4 km
Reviews
Ditals säljare ringde oss och sa att vårat nuvarande avtal med Telavox skulle försvinna då Telavox inte använder Telias alla master och hade förlorat något nät avtal och nu bara hade kvar 5% av masterna hos Telia, och att vi därmed var tvungna att skriva avtal med dem och gå tillbaka till Telia igen, och att Dital skulle lösa ut och säga upp Telavox åt oss. Detta efter samtal med Telia sen visade sig vara en lögn då Telavox inte hade förlorat något nät samarbete med Telia och att Telia dessutom sagt upp deras avtal med Dital då dem ful säljer och lurar kunder. Lägg på om dessa skojare ringer, dem är inte Telia och dem har dessutom förlorat Telia avtalet och får ej sälja Telia längre.
Blev uppringd av en försäljare som sålde företagsabonnemang för Telia, och under ett par minuter förklarade jag vad jag betalar för bredband och telefoni under nuvarande avtal. När han kom fram till att det han kunde erbjuda var dyrare stängde han bara av samtalet utan att säga "hej då" eller liknande. Aldrig varit med otrevligare beteende hos telefonförsäljare.
Jag skulle vilja sätta -10 betyg för att 1 känns för högt. Gör du affären med detta företag du kommer säkert få massor problem och ingen kommer hjälpa dig "även God" som de utrycker sig vid samtal med kunden.
Blev uppringd utav Fredrik på Dital som ville portera oss till Telia 6 månader innan våra avtal löpte ut hos Tele2. Givetvis skulle Dital stå för denna kostnad. När vi sedan porterades över så nekar de till att de skulle stå för denna kostnad och refererar till avtalet som undertecknats. Vidare när vi nu är porterade till Telia så har de ej stöd för e-sim till våra Apple-watch om vi vill använda den växeln som Dital sålt till oss. När vi då ej vill ha växeln så säger de åter att vi undertecknat avtalet och har ingen som helst förståelse för kunden och deras behov Således rekommenderar jag alla att ej göra affärer med detta bolag.
Kontakta Telia direkt om ni känner er lurade av detta företag, dom kan hjälpa er även om ni som jag har aktiebolag och inte har ångerrätt.
Så missnöjd! Kundtjänstmedarbetaren har varit trevlig men givit fel information hela tiden. Jag sparade alla sms och mail kontakter för att saker skulle gå rätt till, hon försäkrar mig om att jag inte behöver vara orolig och hon ska personligen hålla mig uppdaterad. Nu ca 3mån senare har jag fortfarande inte hört nått och ringer upp henne och nu så gäller inget av det vi sagt. Och hon drar en vals som jag inser att jag bara får acceptera för det kommer inte ske någon annat! Där för vill jag för ovanlighetens skull ge en recension och en kommentar! Och som nedan skriver att dom utser sig vara från Telia och i mitt fall drog hon en vals om att vi talats vid innan jag har inget minne av detta Oseriöst och oärligt!!
bluffföretag, påstår sig ringa från Telia, och upplyser inte om att de låser in en i ett 3-årigt avtal, akta er jäkligt noga om någon påstår de ringer från Telia, det är detta bluffföretag.
Har kontaktat Telia angående detta företag och de har inget samarbete med Telia. Detta är ett blufföretag som påstår sig ringa från Telia och ska undvika.
Detta är ett företag ni inte ska lita på. De gör avtal med er som är sämre än om ni skulle hört av er till leverantören direkt. Och blir det några problem slår de bara ifrån sig och säger att det är leverantörens problem.
När jag påpekar att 1. jag är ansluten till nix och frågar vart de fått mitt nummer ifrån 2. att jag fått minst 10 samtal ang. att jag är kund hos Telia som de ringer i egenskap hos så slänger de telefonluren i örat på mig. Seriöst?
Comment on this business

to add Dital map to your website;