facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Dialect Kalmar

About

Vi levererar IT- och telefonilösningar till företag. Vi ser till att allt kan fungera ihop – oavsett tid, plats eller lösning.

Klicka på länken så berättar vi mer

Story

Vi levererar it- och telekommunikation för små och medelstora företag och hittar alltid lösningar så att du kan arbeta bäst där du är. Vi ser till att allt kan fungera ihop – oavsett tid, plats eller lösning.

Med integrerade lösningar erbjuder vi dig säkra och effektiva arbetsplatser oavsett om du jobbar hemifrån, på kontoret eller i bilen. Lösningarna innefattar bland annat mobil – och fast telefoni, molntjänster, dokument- och datatjänster, mötestjänster, installation och support. Med stort engagemang och brett kunnande kan vi ta ansvar för helheten. Vi står också oberoende av marknadens leverantörer och operatörer.

Dialect bildades i augusti 1995 under gemensamt varumärke. Idag är vi en rikstäckande kedja som drivs av koncernen Dialect AB. Vi är 650 anställda och omsatte en miljard kronor under 2013. Huvudkontoret finns i Solna och med våra 50 kundcenter är vi etablerade i alla delar av landet, från Boden till Malmö.



"Välkommen till Dialect Kalmar!Dialect Kalmar är ett centrum för företag och organisationer inom:IT-lösningar Digitalisering Molntjänster & Microsoft 365 Hårdvara Support & DriftTelefoni & kommunikationslösningar Mobilabonnemang Abonnemangsanalys Hantering av mobila enheter Personlig svarsservice Komradio MolnväxlarConnected Car Elektronisk körjournal Fleet-Management lösningar Alkolås IoT-lösningar Fordonskommunikation ServicecenterVi erbjuder bland annat Företagstelefoni med möjlighet till hem-distansarbete samt talande hänvisningssystem.Vi finns alltid nära dig och erbjuder ditt företag de bästa lösningarna inom IT och telefoni.Varmt välkommen till oss!"
Address: Wismarsvägen 6, 39356 Kalmar (Kalmar)
Phone: 048088312
City: Kalmar
Zip Code: 39356


Opening Hours

Monday: 08:00 - 17:00
Tuesday: 08:00 - 17:00
Wednesday: 08:00 - 17:00
Thursday: 08:00 - 17:00
Friday: 08:00 - 17:00


related searches: Dialect AB
Similar places near
SMART Omni Tool SMART Omni Tool 409 meter Butikskedjornas affärssystem Femton butikskedjor och 800 handlare har varit med och u...
Ringup Ringup 409 meter
AVC-Service AB AVC-Service AB 703 meter Bästa service till rimligt pris!
Kalmar Teknikhjälp Kalmar Teknikhjälp 3 km proffsig hjälp och väldigt service minded. Rekommenderas.
Searchminds Group AB Searchminds Group AB 4 km Hamnade som kund hos Searchminds utan att veta någonting om bolaget egentligen, och m...
Dital Dital 4 km Ditals säljare ringde oss och sa att vårat nuvarande avtal med Telavox skulle försvin...
SYKES Kalmar SYKES Kalmar 4 km Man måste tyvärr uppleva atmosfären själv för att förstå.
Telefonteknik Telefonteknik 4 km Har bytt skärm på detta ställe 3 gånger. Första gången var toppen, efter att den skär...
Telebyrån Telebyrån 4 km Blev kontaktad av Amanda för nåt år sen och trodde att hon var som vilken annan sälja...
Dennis Brunby HiFi Dennis Brunby HiFi 4 km Wallah detta är inte Eslöv!!!!! Lögner, buffel och båg. Propagalügen!!
Reviews
Detta är rätt ställe för elektronik för ditt företag men också smarta telefon lösningar.
Kanon service och personal
Comment on this business

to add Dialect Kalmar map to your website;