facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Telefonteknik

About

Vi är ett serviceföretag som har många års erfarenhet inom IT-branschen.
Våra tekniker finns alltid på plats för att hjälpa dig på bästa sätt, vi erbjuder både mobilreparationer och datorservice.



"Vi är ett serviceföretag med många års erfarenhet inom IT-Branchen .Vi erbjuder båda Mobilreparationer och data service"
Address:
City: Kalmar



related searches: TELEFONTEKNIK korsord
Similar places near
SYKES Kalmar SYKES Kalmar 295 meter Man måste tyvärr uppleva atmosfären själv för att förstå.
Searchminds Group AB Searchminds Group AB 447 meter Hamnade som kund hos Searchminds utan att veta någonting om bolaget egentligen, och m...
Dialect Kalmar Dialect Kalmar 4 km Detta är rätt ställe för elektronik för ditt företag men också smarta telefon lösning...
SMART Omni Tool SMART Omni Tool 4 km Butikskedjornas affärssystem Femton butikskedjor och 800 handlare har varit med och u...
Kalmar Teknikhjälp Kalmar Teknikhjälp 6 km proffsig hjälp och väldigt service minded. Rekommenderas.
Reviews
Har bytt skärm på detta ställe 3 gånger. Första gången var toppen, efter att den skärmen spruckit ca 6 månader senare fick jag byta skärm igen och telefonen ominstallerades då pga skärmen tryckt fel pinkod tills batteriet var urladdat. Telefonen ominstallerades på plats utan någon fråga om eller information om att allt försvinner från telefonens minne. Har därmed förlorat min första dotters hela första levnadsår i bilder/filmer och även hennes lillasysters första sommar, födelsedag mm. Hade jag fått information eller fråga hade jag kunnat ta telefonen till annat företag som hade kunnat säkra bilderna först, att ens ha en möjlighet att få tillbaka någon bild kommer kosta >8000kr och en telefon att kassera. Den andra skärmen slutade helt fungera efter ca 1 månad, gick tillbaka och bytte på nytt kostnadsfritt men även denna skärm är dåligt satt med fläckar som inte fungerar och som kritiseras hos andra aktörer. Jättetråkigt då tillgängligheten och den snabba servicen är toppen men inte kvalitén på jobbet.
Min skärm fastnade jättemycket efter jag bytt skärm hos de eftersom att min gamla var sprucken. Vissa delar av skärmen fungerade inte. Betalade 3000 kr för skärmbytet och måste ändå köpa en ny mobil efter det.
Trevlig och väldigt kunnig personal. 100% stället jag kommer ta mobil eller laptop till när det krånglar.
Jag var inne för jag trodde att jag behövde byta ladduttaget . Jag var inne tidigare i en annan butik som hade gjort en diagnos på telefonen som sa det . Kille ...
Köpte en telefon till min dotter idag. Säljaren var fantastisk trevlig och sålde den för ett riktigt bra pris. Fick generöst inbyte för hennes riktigt skadade gamla telefon. Vi var otroligt nöjda och kommer vända oss hit i fortsättningen ifall vi behöver hjälp med en telefon. Välbehövligt efter besvikelse från att köpt telefon från swappie som inte alls höll måttet. Rekommenderas starkt.
Det är dåligast bemötande jag har haft på mitt liv. Inte rekommenderar .
Fantastisk bra service! Min iPhone var skev och ljudmottagningen i mikrofonen var mycket dåligt,,men det fixade han lätt! Rekommenderar till 100%.
Bra jobbat jag säkrar min allt bild också kontakt
Jag tror att det finns bättre alternativ än denna plats
Jag fick jättebra hjälp av TelefonTeknik med mobilen!
Comment on this business

Directions to Telefonteknik with public transportation


Stortorget 130 meters
421
Norra Kvarnholmen 150 meters
405
421
Kalmar C 170 meters
101
105
106
121
131
160
161
401
402
403
405
411
463
Kalmar C 180 meters
405
421
500
Kalmar C 180 meters
131
463

to add Telefonteknik map to your website;