facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Searchminds Group AB

About

Vi är ett nytänkande företag som ger ert företag fler kunder. Searchminds anställda har alla en lång erfarenhet inom SEO och internetmarknadsföring.

Story

Vi på Searchminds Group är inte som alla andra SEO-byråer. Vi jobbar tätt med våra kunder och vår långa erfarenhet av internetmarknadsföring innebär att vi erbjuder spetskompetens och kan skräddarsy helt efter vad du som företag behöver hjälp med. Behöver du få bort negativ publicitet på Google? Vill du öka antalet besökare till webbsidan eller vill du öka konverteringen? Oavsett dina önskemål så utför vi det med glädje, noggrannhet och omsorg. Kontakta oss nu och få hjälp med din marknadsföring på internet!



"Vi är en digital marknadsbyrå med specialistområden inom tjänster som SEO, Google ads, Social media, reputation management och webbutveckling. Vi jobbar i regel med långsiktiga samarbetet där vi kan erbjuda helhetslösningar för kunder inom såväl tjänstesektorn som e-handel. Välkommen att kontakta oss för kostnadsfri rådgivning eller offert av tjänst."
Address: Esplanaden 26, 39233 Kalmar (Kalmar)
Phone: +46761887785
City: Kalmar
Zip Code: 39233



related searches: Rykteshantering, Rykteshantering Google, Wiberg Kalmar, Google-städning
Similar places near
Telefonteknik Telefonteknik 447 meter Har bytt skärm på detta ställe 3 gånger. Första gången var toppen, efter att den skär...
SYKES Kalmar SYKES Kalmar 499 meter Man måste tyvärr uppleva atmosfären själv för att förstå.
SMART Omni Tool SMART Omni Tool 4 km Butikskedjornas affärssystem Femton butikskedjor och 800 handlare har varit med och u...
Dialect Kalmar Dialect Kalmar 4 km Detta är rätt ställe för elektronik för ditt företag men också smarta telefon lösning...
Kalmar Teknikhjälp Kalmar Teknikhjälp 5 km proffsig hjälp och väldigt service minded. Rekommenderas.
Reviews
Hamnade som kund hos Searchminds utan att veta någonting om bolaget egentligen, och med reservation för att jag inte har jättemycket att jämföra med, så vill jag ge gänget högsta betyg för proffsigt bemötande, trevliga kontakter och de har såvitt jag kan bedöma gjort allt som utlovats. Mer kan man inte begära!
Snabb respons och bra kommunikation. Behövde hjälp med min webbsida som inte syntes bra, efter deras jobb märkte jag en förbättring!
Skickar ut spam mail trots att man avslutat utskick, som man förövrigt aldrig har velat ha
Mycket kunniga inom digital optimering både on page och off page. Searchminds är en suverän länkpartner för den som etablerar sig i Sverige.
Usel sökomotoroptimering och kundsupport! Vi betalade flera tusen kr i månaden under ca ett år utan vare sig resultat eller redovisning av vad vi fått ut för arbete under ett antal månader. Efter månader av obefintliga svar från kundservice fick jag till svar att de var nöjda med arbetet som gjorts då ett par av de prioriterade sökfraserna hade "behållit sin position". Det är nog jättemånga kunder som är nöjda med det utfallet...undvik!
Efter redan 3 månader så var min sida uppe på andra plats på google. Allt går mycket bättre nu och skulle verkligen rekommendera att få hjälp med SEO ifall ni har ett nystartat företag.
Fått go hjälp med allt möjligt. Smidiga med det mesta.
SEO - på hösta nivå! Allt inom synligheten på nätet
SEARCHMINDS BÄSTA FÖRETAGET.
Comment on this business

Directions to Searchminds Group AB with public transportation


Sveaplan Kalmar 50 meters
405
Kalmar Sveaplan 50 meters
Tullslätten 100 meters
101
105
106
160
161
401
402
405
411
Tullslätten 100 meters
Tullslätten 100 meters
101
105
106
160
161
401
402
405
411
463

to add Searchminds Group AB map to your website;