facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Telebyrån

About

Telebyrån är en helt oberoende återförsäljare utav telekomtjänster. Hos oss hittar du växeltjänster, operatörsavtal och hårdvara på ett och samma ställe.
Telebyrån fokuserar på företagskunder och endast företagskunder.



"Vi hjälper företag att arbeta smartare och effektivare genom att leverera marknadens främsta och mest kostnadseffektiva telefoni- och IT-lösningar."
Address: Ölandsgatan 12, Kalmar (Kalmar)
Phone: +46105511919
City: Kalmar


Opening Hours

Monday: 09:00 - 17:00
Tuesday: 09:00 - 17:00
Wednesday: 09:00 - 17:00
Thursday: 09:00 - 17:00
Friday: 09:00 - 17:00


related searches: Aziz Jdidi, Telink
Similar places near
Dital Dital 377 meter Ditals säljare ringde oss och sa att vårat nuvarande avtal med Telavox skulle försvin...
Dialect Kalmar Dialect Kalmar 4 km Detta är rätt ställe för elektronik för ditt företag men också smarta telefon lösning...
Ringup Ringup 4 km
Reviews
Blev kontaktad av Amanda för nåt år sen och trodde att hon var som vilken annan säljare som helst men det är ju roligt när man blir totalt motbevisad på alla punkter! Hon levererade en suverän lösning för åkeriet som sparade oss en hel del pengar direkt på dag 1. Jag blev så nöjd med hennes arbete så när vi utökade så valde vi direkt att anlita Amanda för att ta hand om hela koncernens telefoni och växel. Otroligt proffsigt gjort och vi har inga klagomål på tjänsterna eller supporten. De finns alltid tillgängliga vid behov och vi rekommenderar alla som frågar oss att kontakta Amanda på Telebyrån.
Måste bara säga att ni är grymma! Speciellt Amanda :- vilken stjärna du är! Proffsigt bemötande från vårt första möte. Du har löst alla våra problem som vi hade. Stort tack Amanda!!
Toppen gäng! Tack för er goda service
Vi beställde mobil från Telebyrån, blev uppringda av Telebyrån och de berättade att leveransen kunde dröja ett par dagar extra. Jättebra service och vi fick ett par smartpods och lite annat som vi inte förväntade oss alls. Rekommenderas starkt! / MG
Erfarna och proffsiga som verkligen vet vad de pratar om! Skapar ett personligt möte där de ställer frågor, lyssnar för att sedan skräddarsy det som gynnar ens företag på bästa tänkbara sätt! Önskar att fler företag skapar sig ett möte med dom. Betvivlar inte att man kommer lämna mötet med dessa, utan att gå ut därifrån senare och veta att man kommer få en positiv ändring med företaget!
Vassa rådgivare som vet vad dem pratar om! Fick bra hjälp med min företags växel, våra abonnemang. Stort Tack för toppen service till killarna på Telebyrån Kalmar!
Fantastisk kompetens, branschkunskap, service samt leverans! Vi är mycket nöjda!
Service i världsklass
Rekommenderar starkt!
Toppen gäng!
Comment on this business

to add Telebyrån map to your website;