facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Djupadalsbadet bad och camping

Djupadalsbadet bad och camping

About

Välkommen till Djupadalsbadet!
Ett modernt inom- och utomhusbad för hela familjen.

Story

Regler för Djupadalsbadets Facebooksida:

Tänk på att inte skicka känslig information, till exempel personuppgifter via Facebook. Vi rekommenderar att du ringer, skickar brev eller e-post i stället.

Synpunkter som kommer kommunen tillhanda via sociala medier, och som inte bedöms vara av ringa betydelse, registreras och blir en allmän handling som omfattas av offentlighetsprincipen.

Vår Facebooksida är inte en plats för politiska diskussioner.

Kommentarer får inte innehålla:
- Kränkningar, förtal, personliga angrepp eller förolämpningar.
- Hets mot folkgrupp, sexistiska yttranden eller andra trakasserier.
- Olovliga våldsskildringar eller pornografi.
- Uppmaningar till brott eller annan brottslig verksamhet.
- Olovligt bruk av upphovsrättsligt skyddat material.
- Svordomar eller obscena ord.
- Kommersiella budskap eller reklam.
- Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer och blockera användare som bryter mot våra regler.



"Familjebadet Djupadalsbadet ligger mitt i Kumla stadspark, med äventyrsbad, utebad och camping.Anläggningen består av ett inomhusbad med gym, café, relaxavdelning och en konferensdel samt ett utomhusbad. Intill anläggningen ligger den trestjärniga campingen."
Address: Vattugatan 34, 69231 Kumla
Phone: 019-58 87 00
City: Kumla
Zip Code: 69231



related searches:
Similar places near
Hästhagsbrottet Hästhagsbrottet 5 km Super fint ställe. Städat och rent. Plats för ombyte och stora gräsytor. Brygga och h...
Tärnabadet i Kumla Tärnabadet i Kumla 116 km Ligger mitt ute i ingenstans nästan. Liten inträdesavgift. 3 pooler med olika djup. S...
Reviews
En camping i toppklass. Har bott här både med husbuss, husbil och i stuga. Återkommer varje sommar. Hela familjen tycker mycket om att vara här. Äventyrsbadet är kopplat till campingen så man får rabatt på inträdet. Det finns bland annat två häftiga vattenrutschbanor och ett högt hopptorn. Det brukar vara en hinderbana i den stora bassängen. Själva campingen är fräsch och fin. Luftigt och lummigt så man behöver inte trängas. Området omges av vackra parker. I en av parkerna finns dessutom en helt fantastisk lekplats. Typ den bästa lekplats jag sett. Vid lekplatsen ligger även ett utegym. Stugorna finns i två storlekar. Vi bor alltid i den större modellen. Timrad med två sovkabysser våningssängar och ett sovloft med ytterligare två sovplatser totalt 6 bäddar alltså. Enkelt pentry med rinnande kallt vatten och matplats. Rymlig farstu där man kan sitta och äta om det regnar. Annars brukar vi ställa bordet på gräset i solen.
Bodde 6 nätter med husvagn i mitten av Juni. Nedre delen Väldigt liten camping. 1 servicehus. Fräscht.Funkade bra. Tvättstuga gratis. Lite folk. Nära utomhusbadet ingick ej i campingen men billigare för campinggäster, inomhus rutchkanor ingick i utomhusbad. Inomhusbadet var också helt ok. Billigare för campingengäster. Barnen 9 & 11 år gillade det iallafall. Stor lekpark för barn. Fina omgivningar. Dock kändes det lite otryggt att inte campingen hade inhägnad område. Vem som helst kunde gå förbi på gångbanan som bor i Kumla osv. Nära till Marieberg centrum med bil. Missa inte att gå i trätrapporna Kvarntorpshögen i Kumla. Fika på toppen. Saknar dock en campingen kiosk/minilivs på området.
202208/01 & 04 besökte vi badet! Jag påpekade på att hårtork fungerade inte och den rök och är allmän brandrisk... Ingen återgärd. Hal golv risk för skador...
Helt ok, två lagoma rutschkanor en för ring som en simkunnig från 8-9 år kan åka själv utan problem. En fors, klättervägg, småbarnsdel , en 80cm träningsbassäng och 25meters simbassäng. Finns även bastu, träning och en relaxavdelning. En enkel restaurang med lite enklare matalternativ.
Najs badhus må jag säga, nästan så att den slår G-vik men inte riktigt. Bra springbana utomhus och bra rutschkanor! Ett stor plus är att det är varmare än i G-vik vilket uppskattas!
Överraskade att så stort bad fanns i Kumla. Väldigt modernt och fint. Roliga vattenrutschbanor. Bra pris. Fina ställplatser intill och även camping med allt som behövs runtomkring. Jättefin park intill.
Fantastiskt vackert område med gratis bad i utomhusdelen även för oss som bara stod på ställplatsen 180kr/dygn. Mycket trevlig personal. Finns det man behöver. Jätterolig lekpark även för de äldre barnen. Tyvärr var den lilla krogen abbonerad så den kunde vi inte besöka. Enda negativa var att man behöver väldigt lång elkabel om man står på 2 av de 4 ställplatserna med el och sen alla miljarders spindlar inne på toa och dusch. Annars en fantastisk vacker och mysig camping!
Till personalen snälla boka inte in met än vad ni har stolar i relaxavdelningen. Annars jättekul äventyrsbadet
För endast 110kr så är denna relax väldigt prisvärd. Jättemysiga och fräscha lokaler, många sittplatser och en hörna med sköna soffor att koppla av i, fanns även kaffe/te/vatten kostnadsfritt. Personalen är trevliga, blir garanterat ett återbesök.
Bra bad passar alla även äventyrsbadet är ok. Varma bassängen jätteskön.
Comment on this business

to add Djupadalsbadet bad och camping map to your website;