facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Tärnabadet i Kumla

Tärnabadet i Kumla

About

Tempererat utomhusbad med en stor bassäng, en mindre samt plaskpool. Kiosk, bastu, volleybollplan, grillplats m m. Välkommen - vi finns i Kumla kyrkby.

Address: Hustavägen 4, 73393 Kumla, Västmanlands Län, Sweden
Phone: 022421194
City: Kumla
Zip Code: 73393


Similar places near
Hästhagsbrottet Hästhagsbrottet 115 km Super fint ställe. Städat och rent. Plats för ombyte och stora gräsytor. Brygga och h...
Djupadalsbadet bad och camping Djupadalsbadet bad och camping 116 km En camping i toppklass. Har bott här både med husbuss, husbil och i stuga. Återkommer...
Kumla Sjön Kumla Sjön 117 km
Reviews
Ligger mitt ute i ingenstans nästan. Liten inträdesavgift. 3 pooler med olika djup. Soluppvärmda. Stor gräsmatta, mycket plats. Liten kiosk. Omklädesrum och toaletter. Poolerna och fastigheten är slitna.
En underbar oas för att kyla ned familjen i värmen. Tyvärr sänks betyget då plaskpölen för de minsta hade en slemmig botten som min son och andra barn halkade runt i och ramlade. Personalen verkade smått omotiverade då de kastade pil och tittade bara på barnen som kämpade för att stå på benen.
Bra ställe om du vill ha utomhuspool och stort område runt med gräsmatta. Liten kiosk med kaffe o lättare förtäring. Bra med parkering.
Vädligt bra utomhusbad med flera olika pooler. En för de allra minsta som påminner om en plaskdamm, en mellanbassäng som är tempereradvad jag vill minnas och en större bassäng som går att simma längder i. Det finns grönytor för spel, lek och solande. Omklädningsrum med duschar finns. Kiosk finns också på plats. Är lite otillgängligt placerad om man inte har bil, går dåligt med kollektivtrafik åt det här hållet. Det ska gå ha gått att cykla hit för något årtionde sedan, men vet ej hur det är idag.
Daterat, men sjukt lite folk vilket kan vara skönt ibland.
Fint och mysigt litet utebadhus. Ok service, men poolerna är inte så värst rena p.g.a gräs och småsten och liknande hamnar där i.
Tyvärr snuskigt, slitet och relativt dålig service, endast ungdomar som jobbar. Trots att vi var där på premiärdagen.
Fyller funktionen, men behöver fräschas upp. Baby poolen är inte trevlig alls.
Bra bad men behöver fräschas upp.
Trevligt bad och trevlig personal en barnvänlig plats rekommenderar de
Comment on this business

to add Tärnabadet i Kumla map to your website;