facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hästhagsbrottet

Address: 692 92 Kumla
City: Kumla
Zip Code: 692 92


Similar places near
Djupadalsbadet bad och camping Djupadalsbadet bad och camping 5 km En camping i toppklass. Har bott här både med husbuss, husbil och i stuga. Återkommer...
Tärnabadet i Kumla Tärnabadet i Kumla 115 km Ligger mitt ute i ingenstans nästan. Liten inträdesavgift. 3 pooler med olika djup. S...
Reviews
Super fint ställe. Städat och rent. Plats för ombyte och stora gräsytor. Brygga och hopptorn finns. Mycket trevligt.
Bra bad som passar alla åldrar. Parkering precis vid vattnet. Vattenkvaliteten är det enda jag har att anmärka på. Kändes inte helt fräscht. Men inga problem att bada i.
Omklädningsrum, toalett, barnvänligt. Det kan inte bli bättre!
En oväntad liten pärla mitt ute i... Ingenstans. Tydligen cyklar folk hit hurtiga? men de flesta tar nog bilen. Vilket märks. Parkeringen är ofta överfull. Men badet är riktigt bra. En kanon badzon för de mindre med brygga utan öppning mot djupare vatten. Vattenrutschbana finns där lika så. För de äldre finns ett hopptorn och en avdelning där de slipper småbarnen. Stor gräsyta och liten lekplats. Svårt klaga. Rekommenderas varmt!
Åkte hit med stora förhoppningar pga stjärnorna och bilderna men blev grymt besviken. Vi packade ihop oss efter 15 min och åkte vidare. Det låg massvis med skräp vid bryggan och även en död fisk. Fick känslan av ett bad vid ett avloppsutsläpp :S fin stor gräsmatta, gungor för barn samt rutschkana ner i vattnet. En baddel som begränsar för små barn att nå djupt vatten. Tyvärr åker vi nog inte tillbaka.
Finns en liten vak för isbad vintertid.
Barnvänligt och perfekt för hela familjen oavsett ålder. Hit åker vi fler gånger.
perfekt för hela familjen
Riktigt fin badplats som vi gärna återvänder till fler gånger. Friskt fint vatten, sand för barnen att gräva i och bygga med. Liten rutchkana ner i vattnet, gungor m.m. Det som saknas är möjligen en glasskiosk men tar man med lite fika/matsäck klarar man sig fint ändå! Finns plats både för de som vill ha skugga och de som vill ha sol. Gott om parkeringsplatser. /Familj med tre barn mellan 3 och 9 år.
Jättetrevligt, rent och snyggt utebad för hela familjen. Det är ju ett gammalt kalkbrott så det är djupt, men det skärmas av med en bygga så att de minsta klarar av att bada själva. En rutschkana finns det också...omklädningsrum och toaletter. Toppen! En glasskiosk skulle öka på betyget.
Comment on this business

to add Hästhagsbrottet map to your website;