facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for FilipstadSportby

FilipstadSportby

About

Här har du möjligheten att hyra eller köpa en tomt eller stuga. Bättre pensionsförsäkring finns inte. Härlig natur med fisk, svamp och bär. Kom och njut

Story

FILIPSTAD SPORTBY
Filipstadsportby ligger härligt nära Färnsjön och fritidsområdet Kalhyttan. Detta är det perfekta stället för dig som vill ta det lugnt och njuta av de moderna husen, ta ett dopp i sjön eller varför inte en stund i bubbelpoolen. I närområdet finns många aktiviteter för sommaren såväl som för vintern.

Vårt tredje hus byggdes förra vintern och vi ser med spänning fram emot det fjärde som är påbörjat och det femte som kommer att byggas inom kort. Intresset för våra hus på Kalhyttan har ökat och vi har fått ett stor uppskattning för vår satsning på en modern turistanläggning med moderna och lyxiga hus. Detta är det första av sitt slag i Sverige där vi valt att satsa på något större hus som har allt man kan önska sig tillsammans med sina vänner eller bara tillsammans med någon man tycker om.

Att investera i ett hus kan i princip vara helt självfinansierande i och med att husen kan anslutas till den internationella bokningswebsidan www.abooking.com. Vi har flera hus som är 100% självfinansierade genom detta koncept på andra orter. Bättre pensionsförsäkring eller avkastning på sparpengarna får man leta efter.

Alla husen har en skön bubbelpool och en bastu. Ett rymligt förråd ger möjlighet att förvara det som man inte önskar i huset, varför inte skidor, kanot eller en snöskoter.

Alla skall ha möjlighet att ha tillgång till en lyxig stuga nära fiske och sportaktiviteter. På Kalhyttan i Filipstad bygger vi ett antal hus för uthyrning men också till försäljning.

Är du intresserad av att köpa ett av dessa underbara hus så kontakta oss. Vi har flera finansierings alternativ som passar alla. Husen kan knytas till vår bokningscentral för uthyrning och därmed blir husens kostnader mycket låga och i princip självfinansierade beroende på beläggningsgrad.

Huset som nu står på plats har varit mycket populärt och efterfrågat. Ta även du chansen att boka in en tid i detta härliga hus.

De första husen som är till försäljning kommer att ha ett speciellt introduktionspris som vi tror kommer att intressera många. Husen är perfekta att bo i med sin planlösning passar husen alla skeden i livet.

För dig som vill boka ett hus hittar du all information
https://www.abooking.com/sv/object/2213
https://www.abooking.com/sv/object/2198

Address: Kalhyttan sportsbyn 27, SE 682 91 Filipstad
Phone: 0046762007717
City: Filipstad
Zip Code: SE 682 91


Similar places near
Big Moose Hotell Filipstad Big Moose Hotell Filipstad 2 km Tyvärr var det minusgrader på toaletten och maten var varken den vi beställde eller v...
Hotell John Hotell John 2 km UNDER ALL KRITIK!!! Vänta på en rätt som inte ens katten skulle bli mätt av, tycker ...
Hotel John Hotel John 2 km Änglar finns dom? Svar ja personalen på Hotell Hertig Karl!!!! Vår bil gick sönder på...
Hennickehammars Herrgård Hennickehammars Herrgård 4 km En pärla i skogen strax utanför Filiipstal. Vägvisare borde tidigare meddelat var man...
Asphyttan Metta House Asphyttan Metta House 8 km Väldigt mysigt o fint beläget. Passar perfekt om man vill ha lite lugn o ro. Värdpare...
Bergsmansgårdens Gästhus Bergsmansgårdens Gästhus 9 km Ja men här var det väl ett Paradis med blommande hägg och brusande vatten Stora ytor ...
Saxå Bruk Saxå Bruk 16 km Jättefint ställe
Comment on this business

to add FilipstadSportby map to your website;