facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Harrys

"Harrys är ett brasseri med svenska rötter; en avslappnad mötesplats där mat, dryck och människor förenas. Hos oss på Harrys är det lika enkelt att titta förbi på en öl eller ett glas vin som att spendera hela kvällen med goda vänner. Den varma känslan bjuder in till att slå sig ner vid ett bord eller hänga i baren och bli en del av atmosfären. Hit är alla välkomna för att njuta av sorlet, matdofterna och den sköna blandningen av människor. Vi serverar en välkomponerad meny där enkelhet, kvalitet och personligt är grunden till att allt låter gott och smakar ännu godare. Menyn inspireras av det svenska köket och vi tar tillvara på råvaror som är i säsong. Alltid välkomnande och vällagat."
Address: Kålgårdsbergsgatan 8 , Uddevalla 451 30, O, SE
Phone: +46 522 395 99
City: Uddevalla
Zip Code: 451 30



related searches: Harry's login, Harry's razors offers, Harry's razors, Harry's restaurant, Harry's blades, Harry's Set, Harry's razor review, Harry's Rasierer
Similar places near
HotN Spice Thai Take Away HotN Spice Thai Take Away 170 meter Jaaa jättegott!! Nr 61 eller 205 om man även vill ha räkor rekommenderas.
Varvet by Butlers Varvet by Butlers 204 meter Mycket god mat, god stämning. Det fanns tyvärr inte mycket alternativ på menyn för mi...
Stuveribaren Stuveribaren 354 meter God mat och förträfflig service. Deras smörgåstårtor rekommenderas varmt
Min Min Sushi Min Min Sushi 364 meter Jättegod sushi! Fick fel när jag beställde via fodora men dom löste det jättebra....
Tong Fong Tong Fong 462 meter Perfekt Lunch upplevelse. Rykande het och god Thaimat som lagas och serveras direkt. ...
Folkets Hus Folkets Hus 491 meter Har arrangerat skivmässa på Folkets Hus i Uddevalla i sex år. Efter ett "litet&q...
Sg Krog & Nöje Sg Krog & Nöje 528 meter
Shikani, Sara Shikani, Sara 599 meter
Dawad, Magdalena Dawad, Magdalena 680 meter
Magdalena Beyrouti Magdalena Beyrouti 680 meter
If Kamraterna If Kamraterna 749 meter
Mohammad Amin Mohammad Amin 778 meter
Erik Hembergs Konditori Erik Hembergs Konditori 840 meter Beställde en Bohustårta tsom absolut va en av de godaste smörgåstårtor jag ätit ! Saf...
Reviews
Överlag nöjd. Lång serverinstid trots förbokat besök med lägsta gästnärvaro i övrigt. Det är bra mat här, inget snack om det. Men det är dessvärre inte som Harrys har varit. Vilket man förstår med ökningen av pris på, tja - allt. Utom purjolök vill jag minns. Parkering: Egentligen total avsaknad av parkering direkt för restaurangen, men gott av alternativa parkeringar, samt parkeringshus, inom 300m radie.
Bästa mat stället i Sverige. Väldigt gott
Väldigt mysig restaurang. God mat, trevlig personal. Fanns en del vegetariskt att välja mellan då man är van vid 1 alternativ endast. Jag åt svamprisotto som var fantastiskt god, dock blev den lite tråkigt efter typ 10 gafflar, var ingen sallad eller liknande som la till något extra. Även mitt sällskap med oxfilépasta tyckte den blev för "samma". Lite tråkigt att ta 20kr för att hänga upp jackan?
Bra mat men högljutt. Man fick verkligen det man betalade för. Tog pannoumiburgaren och sedan blåbärspaj till dessert. Pajen var enorm så tyckte det var lite för lite med den kula glass man fick. Kan också förvarna med att pajen färgar av sig en smula, men det är bara ett tecken på att det är riktiga bär.
Satt och väntade över 20 min på att få beställa mat/dryck. Inget intresse från personalen att ta beställningar alls. Vi reste oss och gick därifrån.
Maten var supergod och trevlig personal. Kan verkligen rekommendera deras Oxfilepasta och vitlöksbröd Mat: 5/5
Käkade biomenyn. Smakade utmärkt. Tjejen åt ostburgare och jag med tryffel. Trevlig personal och bordet var dekorerat då jag fyllde år.
Bra service av pigg o glad personal Goda drinkar ett plus så klart.
Åt en ryggbiff som var utsökt! Servitör som hade full koll! Dessutom trevlig quizMat: 5/5
Trevlig personal, god mat och byter menyer i precis rätt tillfälle så att man aldrig tröttnar! Har alltid en hög standard!
Comment on this business

to add Harrys map to your website;