facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Varvet by Butlers

Address: Kochska Gränden 2 , Uddevalla 451 30, O, SE
Phone: +46 522 313 35
City: Uddevalla
Zip Code: 451 30


Opening Hours

Monday: 11:30-22:00
Tuesday: 11:30-22:00
Wednesday: 11:30-00:00
Thursday: 11:30-22:00
Friday: 11:30-00:00
Saturday: 00:00-02:00
Saturday: 13:00-00:00


related searches: Varvet by butlers uddevalla price, Varvet by butlers uddevalla menu, Varvet by butlers uddevalla reviews, Varvet by butlers uddevalla photos
Similar places near
Harrys Harrys 204 meter Överlag nöjd. Lång serverinstid trots förbokat besök med lägsta gästnärvaro i övrigt....
Stuveribaren Stuveribaren 236 meter God mat och förträfflig service. Deras smörgåstårtor rekommenderas varmt
Folkets Hus Folkets Hus 337 meter Har arrangerat skivmässa på Folkets Hus i Uddevalla i sex år. Efter ett "litet&q...
HotN Spice Thai Take Away HotN Spice Thai Take Away 368 meter Jaaa jättegott!! Nr 61 eller 205 om man även vill ha räkor rekommenderas.
Tong Fong Tong Fong 370 meter Perfekt Lunch upplevelse. Rykande het och god Thaimat som lagas och serveras direkt. ...
Sg Krog & Nöje Sg Krog & Nöje 412 meter
Shikani, Sara Shikani, Sara 444 meter
Dawad, Magdalena Dawad, Magdalena 542 meter
Magdalena Beyrouti Magdalena Beyrouti 542 meter
Min Min Sushi Min Min Sushi 545 meter Jättegod sushi! Fick fel när jag beställde via fodora men dom löste det jättebra....
If Kamraterna If Kamraterna 610 meter
Erik Hembergs Konditori Erik Hembergs Konditori 689 meter Beställde en Bohustårta tsom absolut va en av de godaste smörgåstårtor jag ätit ! Saf...
Mohammad Amin Mohammad Amin 783 meter
Reviews
Mycket god mat, god stämning. Det fanns tyvärr inte mycket alternativ på menyn för mig som är vegetarian, en kålrätt men den var jag inte sugen på. Men de mina vänner beställde såg utsökt ut! Väldigt många goda drinkar, rekomenderar drinken Dark Angel Vitlöks "såsen" var extremt god, väldigt stark och ren smak.
Åt den friterade halloumin med rotfrukter och aioli. Kan vara en av de bästa rätterna jag ätit. Mycket prisvärd mat
Uddevallas bästa krog för att helt enkelt bara gå ut på stan med dina bekanta för att umgås men ändå dricka. Aldrig någon kostnad för att få gå in på krogen jämt med andra krogar i Uddevalla. Vilket innebär att man oftast börjar utekvällen här efter en förfest. De har en drink Fruity Moody som är väldigt god, lite tropisk.
Stökigt, dålig service, tråkig meny, en fet bismak i allt, tom servetterna luktade fett. Betjäning frågade inte om vi var nöjda eller om vi ville beställa mer, eller om vi ville ha kaffe osv...Nää nu fick ni chans nr 2 av mig och mina arbetskollegor, men aldrig mer dit för att äta. För gott var det inte, torrare kyckling har jag sällan fått!!
Beställde halloumi-burgare. Var den torraste hamburgare jag någonsin ätit. Andra i sällskapet hade liknande upplevelse av sina varianter classic respektive BBQ-burgare. Dvs inget ställe jag kommer besöka igen för matens skull. Servicen var dock bra, lätt att få uppmärksamhet från personalen.
Ganska mysig lokal och trevlig personal. Burgaren var okej men pommesfriten var så salta att det inte gick att äta dem. Dyr öl. De erbjudanden som de visar på hemsidan stämmer inte då man inte får ta del om dem väl på plats.
I goda vänners lag åt vi a la carte o drack ett glas vin till. Fönsterbord, "uteservering" under tak, där man kan se människor ströva förbi. Trevlig serviceminded personal.
Maten är helt okej ibland riktigt bra, men atmosfären är bättre, oslagbart ställe att ta ett par öl och sitta och tjöta med goda vänner på. Särskilt på sommaren är det "the place to be"
Har varit här på en öl ett par kvällar. Bra utbud på dricka och god mat. Dock var musiken otroligt hög... fick lov att skrika till sällskapet, detta drar ner betyget något.
Billig dansbandsöl för den mindre bemedlade!!
Comment on this business

to add Varvet by Butlers map to your website;