facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Tong Fong

"Nu går det faktiskt att äta riktigt asiatisk mat utan att lämna Uddevalla! Bangkok Wok är en asiatisk restaurang i Uddevalla som erbjuder äkta kinesiska och traditionella hemlagade Thailändska maträtter. Färska råvaror används och man kan smaka allt från kinesiska dumplings till Pad Thai. En mysig lokal med öppet kök där gäster kan se hur maten tillagas."
Address: Strömstadsvägen 7 , Uddevalla 451 50, O, SE
Phone: +46 522 51 10 24
City: Uddevalla
Zip Code: 451 50



related searches: Tong Fong brush factory co ltd, Tong Fong Seremban, Oriental Swan Soesterberg
Similar places near
Sg Krog & Nöje Sg Krog & Nöje 80 meter
Stuveribaren Stuveribaren 134 meter God mat och förträfflig service. Deras smörgåstårtor rekommenderas varmt
Dawad, Magdalena Dawad, Magdalena 239 meter
Magdalena Beyrouti Magdalena Beyrouti 239 meter
If Kamraterna If Kamraterna 304 meter
Varvet by Butlers Varvet by Butlers 370 meter Mycket god mat, god stämning. Det fanns tyvärr inte mycket alternativ på menyn för mi...
Erik Hembergs Konditori Erik Hembergs Konditori 404 meter Beställde en Bohustårta tsom absolut va en av de godaste smörgåstårtor jag ätit ! Saf...
Harrys Harrys 462 meter Överlag nöjd. Lång serverinstid trots förbokat besök med lägsta gästnärvaro i övrigt....
Mohammad Amin Mohammad Amin 465 meter
HotN Spice Thai Take Away HotN Spice Thai Take Away 615 meter Jaaa jättegott!! Nr 61 eller 205 om man även vill ha räkor rekommenderas.
Hogstorg Pizzeria Hogstorg Pizzeria 629 meter
Bekir, Atilla Bekir, Atilla 629 meter
Folkets Hus Folkets Hus 635 meter Har arrangerat skivmässa på Folkets Hus i Uddevalla i sex år. Efter ett "litet&q...
Reviews
Perfekt Lunch upplevelse. Rykande het och god Thaimat som lagas och serveras direkt. Serverades med soppa och kaffe. 89 spänn vill man ha dricka lägger man till en tia, vatten ingår. 11:30- 13:30 är tiden för dagens. Trevligt bemötande får man på köpet. Jag återkommer, bäst i stada!
Mycket god och trevlig upplevelse. Bli inte avskräckt av det enkla yttre, på insidan möts du av ett trevligt kinesiskt par som tillagar god asiatisk mat i en enkel men ändock charmig miljö. Lite som man föreställer sig en enkel restaurang för lokalbefolkningen i Asien. Jag åt en wok i smakrik sås med perfekt kokt ris.
Denna lilla restaurang/gatukök ägt av en kinesisk familj gör underbar Thaimat smakar precis som i Thailand mer eller mindre. Dom har även en kinesisk meny som dom kan ofta gömma undan eftersom den är dyrare och tar längre tid men är lika suverän om inte bättre. Kom gärna hit och testa Uddevallas bästa thairestaurang och kinesiska kök!!! Vegetariska alternativ: Finns hög tillgänglighet att få bara vegetariska rätter. Fast om man är vegan så blir det svårare. Nästan alla Thai maträtter kan göras vegetarisk om ni så behagar. Parkering: Finns utrymme för 5-6 billar. Specialkost: Vegansk mat är svårare att tillaga men är inte omöjligt. Om du är allergisk eller överkänslig med något säg gärna till dom båda eftersom det är viktigt för oss alla att vara tydlig med varandra.
Mest oljiga och äckliga Pad Thai jag ätit! De får en tvåa enbart för att deras Massamancurry var mild och fin i smaken. Annars var personalen mest intresserad av att jaga Kikoman sojan som jag ville ha på maten istället för det svarta saltade vattnet de hade istället på borden,som hade behövt torkas av då det låg ett dammlager på dem.
Wow, åkte förbi och var hungrig, förväntade mig inte att jag skulle äta topp kinesisk mat vilket det här verkligen var. Mycket trevlig personal!
Så god mat och mycket mat när man köper hem.Mat: 5/5
Bra mat men man luktar lite mat os när man går därifrån. Blir nog take away nästa gångMat: 4/5
Svarade i telefon fort ! 10-15 minuter för maten att bli färdig ! Beställde friterad kyckling samt kyckling wok , det smakade utmärkt!
Riktigt bra wok rätter, ätit där under flera år aldrig besviken på deras mat. Förmodligen Uddevallas bästa thai mat.
Trevligt och mysigt för att vara så enkelt. Skulle gärna få tofu i de vegetariska rätterna. Vegetariska alternativ: Finns flera veganska alternativ
Comment on this business

to add Tong Fong map to your website;