facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lekens Badplats

Address: Karlskoga
City: Karlskoga


Reviews
Jätte bra o fint men dåligt väder.... Jag skulle rekommendera badplatsen vid sjön i min stad. Det är en lugn och fridfull plats med kristallklart vatten och en vacker omgivning. Perfekt för en avkopplande dag med familj och vänner.
Bra med utrymme. Fint vatten. Mycket fågelbajs
Fin, populär badplats med stor parkering och rejäla ytor som klarar ett stort antal besökare. Även när många är här så kan man hitta en plats där det är lugnt om man inte måste ligga precis vid strandkanten. Vattnet är klart och skapligt långgrunt. Liten sandstrand för liten kanske men finns fler platser där man kan gå i med grusbotten som inte ser allt för skräckinjagande ut. Brygga längre ut med hopptorn. Ombytesrum. Gungor. Kiosk som tyvärr verkar vara stängd trots högsäsong. Fin omgivning med skog. Upplever temperaturen lite svalare jämfört med Örebro.
Ett mycket fin Badplats med klart vatten Likvärdigt Vättern. Toaletter o kiosk ibland, gräsmatta med brygga O liten badstrand för barn Rekommenderar Leken alla gånger Jag är kräsen gillar fint vatten etc.. En svensk pärla.
Jättefint och lugnt ställe att vara på med vänner och familj, finns 2 grill platser, ett par bänkar, gott om platser att ba ligga på gräsmattan för att sola, vattnet och bryggan är nice, inte jättedjupt vatten, vilket är bra för då blir vattnet varmare under sommaren, rekommenderas !
Ett okej familjebadställe med stor gräsmatta och liten kiosk att köpa kaffe och glass i. Dock så var det en väldigt stenig botten så badskor rekommenderas.
En härlig badplats i en mysig och lummig grön miljö. Passar bra för familjen eller för en själv eller för ett spontan bad kvällstid. Bra och nära parkeringsmöjligheter.
Bra bad med fräscht vatten, liten flytbrygga med litet hopptorn 50m från stranden. Enkel toalett och bås för ombyte. Finns mycket skugga för dom som inte vill ligga i solen helatiden. Parkeringen är lite för liten och trång och tyvärr parkerar många som tomtar vilket gör att det kan bli lite kaos.
Ok bad! Kommer nog åka hit mer när barnen blir äldre och uppskattar och kan hantera hopptornet. För våra barn 2 respektive 4 så är en bra sandstrand viktigt vilket inte Leken erbjuder. Utöver detta så var det extremt mycket avföring från fåglar när vi var där vilket så klart är otrevligt.
En klassiker kring Örebro. Stora ytor, dass mm finns. Badet / vattnet får en 3:a. Flotten med litet hopptorn ligger på tok för långt ut. De med klen simkunnighet / ork får svårt att orka tillbaka om vinden ligger på fel.
Comment on this business

Reviews, get directions and contact details Lekens Badplats.

Karlskoga sports & recreation

opening hours, reviews, map, satellite view. Karlskoga location, how can i go. Lekens Badplats address, phone, state, city, zip code. On this page you can find companies similar to Lekens Badplats. On this website you can share your comments and experiences about Lekens Badplats with other people.

to add Lekens Badplats map to your website;



Similar places near
Ljunggrens Motor Ljunggrens Motor 12 km Bra bemötande, trevliga och kunniga! Fick även rabatt då jag köpte ny hoj hos dom vil...
Karlskoga Segelsällskap Karlskoga Segelsällskap 14 km Underbart sällskap med trevliga människor!!
RUAG Ammotec Sweden AB RUAG Ammotec Sweden AB 15 km Så mysigt och underbart!
Sporten Karlskoga tidning/Kuriren Sporten Karlskoga tidning/Kuriren 16 km Här får ni de senaste sportnyheterna om Karlskoga och Degerfors. Tips tas tacksamt e...
Box21 Box21 16 km Går hos Åsa sjukgymnasten .bra bemötande har fått ett bra träningsprogram. Rekommende...
Nobelhallen Nobelhallen 16 km Så grymt mottagande av kansliet och personal i hallen när vi besökte er från Örebro k...
M.R.Trading and Events M.R.Trading and Events 17 km Promotor för motorsport och musikevent. Agent för sponsring och musikuppdrag.
Boda Borg Karlskoga Boda Borg Karlskoga 18 km Superkul aktivitet för hela familjen och supertrevlig hjälpsam personal! Ett extra pl...
Boda borg Boda borg 18 km Riktigt kul ställe! Med AC och/eller bättre ventilation hade det blivit fem stjärnor ...
Karlskoga Ridklubb Karlskoga Ridklubb 19 km Jättefina hästar.
Karlskoga Motorstadion Karlskoga Motorstadion 19 km Mycket trevlig bana med gott om mek platser, övernattning och restaurang. Banan kände...
Karlskoga Motorstadion Karlskoga Motorstadion 19 km En motorsportarena som har fått sig en rejäl uppfräschning. Denna dagen var det "...
Karlskoga Motorstadion Karlskoga Motorstadion 19 km Mycket trevlig bana med gott om mek platser, övernattning och restaurang. Banan kände...
Gelleråsen Motorstadion Gelleråsen Motorstadion 20 km Fantastisk bana om du har tur med vädret!