facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Maltes Fisk & Delikatesser

Maltes Fisk & Delikatesser

About

Maltes Fisk & Delikatesser är en sommaröppet butik som säljer rökt fisk och delikatesser, samt skaldjur och färdiga fiskrätter.



"Maltes Fisk & delikatesser är en sommarbutik som är öppen från maj till och med i augusti. Vi finns i Sjötorp vid Vänern och Göta Kanal. Vårt sortiment är rökt fisk, inläggningar och färdiga fiskrätter. Under augusti finns kokta kräftor med mera. Förutom vår sommarbutik så sker försäljning på marknader under hösten. Du hittar oss på följande marnader: Tiveds marknad, Degerfors, Filipstad, Torsby, Skördefesten Hajstorp och Åtorp. Fler kan tillkomma. Välkommen till oss."
Address: Stenbordsvägen 1, 54066 Sjötorp
Phone: 0708955292
City: Sjötorp
Zip Code: 54066


Similar places near
Café Baltzar von Platen Café Baltzar von Platen 103 meter Mycket fint ställe med mycket trevliga ägare. Vi lunchade, Wallenbergare till ett ans...
Cafe Baltzar Cafe Baltzar 134 meter Maten var ganska god men att skriva "hemlagat potatismos" och sen servera p...
Reviews
Det är alltid lika bra att komma till Malte, det är ett sommarmål varje år.
Så god fisk, olika slags sallader och ljuvliga baguetter. Perfekt lunchställe för att ta med och njuta vid Vänern, supermysig bod och trevlig personal!!
Mycket gott att köpa.
Köpte 1kg kokta vänerkräftor, på en tiogradig skala klarar dessa inte en 1:a. Smakar bara mkt salt o torrt, trots att de låg i spad. Fy vi slängde allt, 360kr åt fanders.
Ett måste för fiskälskare. Ett måste för oss flera gånger under sommarmånaderna. Missa heller inte kaffe o glass i butiken bredvid!
Fantastiskt goda räksmörgåsar och sallader. Besök gärna Maltes fisk i samband med att det erbjuds uppträde av kvalitetsmusik.
De har mycket rökt fisk, med olika smaker. Såser, röror. + Mycket mer
Bra för de som gillar fisk. Jag var bara inne och tittade.
=Alltid lika trevligt att handla god rökt fisk!
Comment on this business

to add Maltes Fisk & Delikatesser map to your website;