facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Café Baltzar von Platen

Café Baltzar von Platen

About

Café, Kläd- & inredningsbutik, Kanal- och Sjöfartsmuseum i det gamla varvsmagasinet vid Göta kanal i Sjötorp. Öppet året om. Cafét har 45 sittplatser inne och ca 100 platser ut mot kanalen.

Address: Slussvägen 110, 540 66 Sjötorp
Phone: 0501-51540
City: Sjötorp
Zip Code: 540 66


Similar places near
Restaurang Kajutan Restaurang Kajutan 77 meter Fantastiskt fin och rolig pizzakväll på Kajutan. Pizzorna gjordes i en mobil pizzaugn...
Cafe Baltzar Cafe Baltzar 103 meter Maten var ganska god men att skriva "hemlagat potatismos" och sen servera p...
Maltes Fisk & Delikatesser Maltes Fisk & Delikatesser 103 meter Det är alltid lika bra att komma till Malte, det är ett sommarmål varje år.
Tullfritt i Sjötorp Tullfritt i Sjötorp 119 meter Här kan ni äta goda hamburgare, korv, ribs och grillad kyckling. Italiensk mjukglass ...
MatLådan MatLådan 139 meter Gör och levererar matlådor på söndagar till arbetare och folk som vill lägga sin tid ...
Reviews
Mycket fint ställe med mycket trevliga ägare. Vi lunchade, Wallenbergare till ett anständigt pris och kan bara ge högsta betyg.
Litet pärla , med perfekt läge vid vattnet. Damen som jobbade där inne var supertrevlig , kom med många bra lokala tips som uppskattades väldigt mycket. Vi tog bara en fika ute men som vi njöt av den stunden vi satt där.
God mat, god efterrätt, trevlig personal, fint väder och vattenutsikt i Göta Kanal. behöver inte så mycket mer egentligen
Maten var ganska god men att skriva "hemlagat potatismos" och sen servera pulvermos eller blandning med pulver, det är under ALL kritik!!? Inte ok att servera överhuvudtaget om man inte är en sämre korvkiosk. Trångt och stökigt. Det som höjde betyget var en jättetrevlig man som var servitör/diskplockare - han var service minded och supertrevlig! Pluspoäng!
Va hit och fikade lite. Inget märkvärdigt. Smakade medelmåttigt, sonens vaniljhjärta va torrt som snus. Min Budapest va inte mer än ok. Dyrt för vad man fick. Dock fin plats.
Trevlig ställplats, parkera på asfalt, två meter till grönområde vid kanalen. Toalett och dusch drar ner betyget.
Plockbricka var god. Ingen wow upplevelse direkt. Barnen tog en liten räkmacka ok räkor och en bakpotatis med laxröra. Bas av majonnäs. Inte jätte imponerande de heller. Historian runt om byggnaden mer intressant från Göta kanal filmen.
Mysigt och god räkmacka. Det höga priset, drar ner betyget. 28 kr för en kopp svart kaffe på maten är inte okej.
Resensionen gäller bara ställplatsen för husbilar. Det är 7:e året som vi besöker ställplatsen som är mkt trevlig. Tidigare år har toaletterna varit välstädade, så inte i år. Något dramatiskt har hänt, negativt med städnimgen. Svartmögel både på golvet och väggen.
Jättegod varmrökt lax. Utmärkt service och trevlig personal. Intressant byggnad i fin miljö.
Comment on this business

to add Café Baltzar von Platen map to your website;