facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Restaurang Kajutan

Restaurang Kajutan

About

Restaurang Kajutan ligger centralt i Sjötorp med utsikt över kanalbron där maten serveras i marin miljö. Kajutan ligger i källarvåningen till Sjötorps Pensionat. Välkomna!

http://www.kajutansjotorp.se/



"Välkommen till Kajutan i idylliska Sjötorp där Göta kanal möter Vänern! Njut av god mat och sjönära boende i vårt vackra röda hus med härlig utsikt över kanalen och slussen.Sjötorp är ett litet kustparadis – mitt inne i landet! Här finns fina badstränder, lena klipphällar och en underbar skärgård. Och på Kajutan finns det både hjärterum och stjärterum för många."
Address: Slussvägen 105, 54066 Sjötorp
Phone: 0501-51590
City: Sjötorp
Zip Code: 54066


Similar places near
Café Baltzar von Platen Café Baltzar von Platen 77 meter Mycket fint ställe med mycket trevliga ägare. Vi lunchade, Wallenbergare till ett ans...
MatLådan MatLådan 152 meter Gör och levererar matlådor på söndagar till arbetare och folk som vill lägga sin tid ...
Tullfritt i Sjötorp Tullfritt i Sjötorp 169 meter Här kan ni äta goda hamburgare, korv, ribs och grillad kyckling. Italiensk mjukglass ...
Cafe Baltzar Cafe Baltzar 179 meter Maten var ganska god men att skriva "hemlagat potatismos" och sen servera p...
Reviews
Fantastiskt fin och rolig pizzakväll på Kajutan. Pizzorna gjordes i en mobil pizzaugn och vi fick väldigt goda pizzor. Toppen att Kajutan kan arrangera ett så här trevligt arrangemang i september. Det var fullsatt och alla verkade nöjda smt mätta.
Det finns bord både utanför restaurangen och vid slussen där man kan se båtarna. Det tog tid att få beställa av den unga och lite oerfarna serveringspersonalen. Gick däremot snabbt att få maten, pepparlax och potatis. Lite liten portion och inget bröd till.
Var på genomresa och stannade till vid Sjötorp/Göta kanal slussområde och åt Oxfilé med rödvinssås och färskpotatis på Kajutan, och det var riktigt gott. Trevlig och intresserad personal. Hade tur att en båt precis skulle genom Slussen så man fick se och uppleva det, roligt och fotovänligt. Hela området var fint, ett måste stanna plats. Fanns fler matställen och café.
Hundvänligt Trevlig personal som bjöd på vatten direkt till fyrbenta gäster. God lunch med gös och efterrätt. Fin utsikt från uteserveringen precis vid slussen.
Restaurang Kajutan tillhör ett Pensionat och ligger i Sjötorp, där göta kanal mynnar ut i Vänern. Mycket trevligt och pittoreskt beläget vid vägen och den öppningsbara bron. Väl värt att besöka.
Väntade en dryg timme på maten och serverades av sorglig personal som såg ut att ha tappat livsviljan. Maten som sades vara en högrevsburgare på 180g presenterades som en ledsen köttfärsklump mellan två bröd med vad som antas ha varit färdigköpt hamburgerdressing, några ringar silverlök, två skivor icke smält färdig hamburgerost och en klick ketchup. Pommes frites som knappt fått en vända i fritösen, och saltkorn jag kunnat räkna på en hand. Hamburgaren smakade sött av dressingen, och dörutöver som genomstekt okryddad nötfärs. Vattnet var rumstempererat och smakade någorlunda ofiltrerat sjövatten. Underväldigande mat och extrem väntetid. Personalen, som bestod av ett antal unga flickor, samt en dam av högre ålder, drog ner stämningen vidare. Köket påstods underbemannat under högsäsong och stängde innan klockan 20. Läget är fint och potentialen är hög, men ärligt initiativ och engagemang saknas, därav recensionen.
Tog länge att få maten, maten var i sig bra men lite kall när vi väl fått den. Personalen annars trevlig
God lunch på Kajutan! Vi åt varmrökt lax med kokta potäter. Vi vann tre stycken luncher via utlottning från Götakanalsimmet.
God mat i trevligt sällskap. Trevlig service.
Vi stannade till med motorcyklarna käkade lite gott och slappade ute på gräsmattan. Härlig miljö.
Comment on this business

Directions to Restaurang Kajutan with public transportation


Sjötorp torget 170 meters
502
Sjötorp 180 meters
502

to add Restaurang Kajutan map to your website;