facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Cafe Baltzar

Address: Sluss Vägen, 540 66 Sjötorp
Phone: +4650151540
City: Sjötorp
Zip Code: 540 66



related searches: Cafe baltzar menu, Cafe baltzar sjotorp
Similar places near
Tullfritt i Sjötorp Tullfritt i Sjötorp 97 meter Här kan ni äta goda hamburgare, korv, ribs och grillad kyckling. Italiensk mjukglass ...
Café Baltzar von Platen Café Baltzar von Platen 103 meter Mycket fint ställe med mycket trevliga ägare. Vi lunchade, Wallenbergare till ett ans...
Maltes Fisk & Delikatesser Maltes Fisk & Delikatesser 134 meter Det är alltid lika bra att komma till Malte, det är ett sommarmål varje år.
MatLådan MatLådan 164 meter Gör och levererar matlådor på söndagar till arbetare och folk som vill lägga sin tid ...
Restaurang Kajutan Restaurang Kajutan 179 meter Fantastiskt fin och rolig pizzakväll på Kajutan. Pizzorna gjordes i en mobil pizzaugn...
Reviews
Maten var ganska god men att skriva "hemlagat potatismos" och sen servera pulvermos eller blandning med pulver, det är under ALL kritik!!? Inte ok att servera överhuvudtaget om man inte är en sämre korvkiosk. Trångt och stökigt. Det som höjde betyget var en jättetrevlig man som var servitör/diskplockare - han var service minded och supertrevlig! Pluspoäng!
God mat, god efterrätt, trevlig personal, fint väder och vattenutsikt i Göta Kanal. behöver inte så mycket mer egentligen
Litet pärla , med perfekt läge vid vattnet. Damen som jobbade där inne var supertrevlig , kom med många bra lokala tips som uppskattades väldigt mycket. Vi tog bara en fika ute men som vi njöt av den stunden vi satt där.
Va hit och fikade lite. Inget märkvärdigt. Smakade medelmåttigt, sonens vaniljhjärta va torrt som snus. Min Budapest va inte mer än ok. Dyrt för vad man fick. Dock fin plats.
Plockbricka var god. Ingen wow upplevelse direkt. Barnen tog en liten räkmacka ok räkor och en bakpotatis med laxröra. Bas av majonnäs. Inte jätte imponerande de heller. Historian runt om byggnaden mer intressant från Göta kanal filmen.
Mysigt och god räkmacka. Det höga priset, drar ner betyget. 28 kr för en kopp svart kaffe på maten är inte okej.
Trevlig ställplats, parkera på asfalt, två meter till grönområde vid kanalen. Toalett och dusch drar ner betyget.
God mat och trevlig inredning. Portionerna kunde dock ha varit större, man blir ju inte mätt på en huvudrätt om man är hungrig. Lite stökigt och långsamt vid kassan. Mysigt ställe dock!
Resensionen gäller bara ställplatsen för husbilar. Det är 7:e året som vi besöker ställplatsen som är mkt trevlig. Tidigare år har toaletterna varit välstädade, så inte i år. Något dramatiskt har hänt, negativt med städnimgen. Svartmögel både på golvet och väggen.
God räksmörgås och gott kaffe. Trevlig dam i kassan. Något dyrt, men smakar det så kostar det. Fin miljö.
Comment on this business

Directions to Cafe Baltzar with public transportation


Sjötorp 90 meters
502
Sjötorp torget 270 meters
502

to add Cafe Baltzar map to your website;