facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for SATS Sverige

SATS Sverige

About

Välkommen till SATS BASE Edsberg (Tidigare Fresh Fitness Sollentuna). Gymmet är i fräscha, rymliga lokaler med högt till tak, och erbjuder en mängd spännande träningsredskap."Välkommen till SATS Sollentuna! Här hittar du 2000 kvm av generösa och ljusa ytor för styrke- och konditionsträning. Här finns träning för hela familjen och barnpassning för de allra minsta."
Address: Hovslagarevägen 2, 192 54 Sollentuna
Phone: 010 - 110 59 00
City: Sollentuna
Zip Code: 192 54


Opening Hours

Monday: 05:00 - 00:00
Tuesday: 05:00 - 00:00
Wednesday: 05:00 - 00:00
Thursday: 05:00 - 00:00
Friday: 05:00 - 00:00
Saturday: 05:00 - 00:00
Sunday: 05:00 - 00:00


related searches: sats base sollentuna, sats base edsberg, sats sollentuna, sats sollentuna priser, fresh fitness sollentuna, sats base sollentuna öppettider, sats edsberg, sats priser
Reviews
Sjukt trångt gym! Så mycket män på en sån liten yta. Omklädningsrummet kändes mycket mer luftigare och luften inne I gymmet var så dålig. Det stank svett och folk svettades så att det blev pölar på golvet. Sedan så fanns det typ inga stationer där det fanns papper med rengöring! Hallå vi är I en pandemi, vill ni inte att vi gör rent maskinerna efter oss? Nope, hit går jag inte mer.
Ett väldigt trevligt och välutrustat gym. Trevliga omklädningsrum och stor variation på maskiner och utrustning.
Finns bättre gym, sats är fruktansvärt dyrt och erbjuder inte mycket för priset
Jag har tränat här i ca 3 år och jag är jättenöjd. Trevlig personal som alltid bemöter en med ett leende, personliga tränare som vet hur man har med människor att göra. Visst, det blir lite trångt när det är mycket folk och man kanske får planera om sitt träningspass men det är ju en del av gå på ett gym. Praktiskt att träna här på kvällen, då är det oftast mycket mindre folk. Omklädningsrummet för damerna är luftigt, rent och snyggt. Bra atmosfär och välplanerad lokal.
Trevlig personal, bästa parkering plats och bra atmosfär i lokalen, städningen kan bli lite bättre
Mycket trevligt, bra atmosfär och bemötande, Toppenbra instruktör
Bra och stort gym mitt i Sollentuna centrum.
Grymt bra gym, bra utrustning och härliga ytor för att träna på. Skönt att kunna variera styrkelyft, hypertrofi, Cross fit och kondition på ett och samma ställe.
Bra planerade lokaler och bra utrustningsnivå, generellt. Men, lite trångt och blandade vikter tillverkare i kombination med mycket folk under peaktid, drar ner på betyget
En massa är trasigt i gymmet o ruffig stämning med så mkt anabola-killar….
Comment on this business

Reviews, get directions and contact details SATS Sverige.

Sollentuna gym/physical fitness center

opening hours, reviews, map, satellite view. Sollentuna location, how can i go. SATS Sverige address, phone, state, city, zip code. On this page you can find companies similar to SATS Sverige. On this website you can share your comments and experiences about SATS Sverige with other people.

to add SATS Sverige map to your website;