facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sollentuna sim- och sporthall

Sollentuna sim- och sporthall

Story

Välkommen till Medley Sollentuna sim- och sporthall! Vi erbjuder gym, bad, relax, träning och friskvård i en nyrenoverad anläggning. Vår utrustning och våra lokaler är av hög kvalitet och anpassade både för dig som är nybörjare och för dig som tränat tidigare.

Address: Stubbhagsvägen 2, 19251 Sollentuna
Phone: 010-410 72 35
City: Sollentuna
Zip Code: 19251


Reviews
Pinsam behandling av kunder! Känner folk som ett antal gånger har blivit anklagade för snatteri och har i allmänhet blivit behandlade som djur. Var försiktiga, tipsar att passa sig runt drickorna där det brukar stå en riktigt sur kärring
Skulle blivit en 0 om det bara gick, en av de som jobbade i kafeterian hävdade att min kompis hade snattat en Nocco trots att noccon han hade i väskan inte ens var en smak som de hade i lager. Utöver det är personalen otrevlig samt att de inte bryr sig om kundservicen.
Min kompis blev anklagad för att snattat en dricka trots att de ej har smaken på medley. Han hade tagit med den hemifrån och var taggad på att dricka en smak han aldrig testat, tyvärr tvinga en på medley honom betala för den bara för att han stog nära disken med dricka.
En trevlig och relativ modern sporthall. Anläggningen har simhall med 25-metersbassäng, samt två idrottshallar. Hallarna är stora 40 ggr 20 och 36 ggr 18. Anläggningen innehåller även ett riktigt välsorterat gym samt har en servering som serverar såväl fika som varm mat såsom hamburgare, korv med mera.
Sämsta personalen i matkiosken!! Brydde sig inte om nåt, iskall mat och inget ens förlåt eller ursäkta… usch!!
Det var för kallt och vi gick upp efter 20 minuter.
Mycket smutsig pool och gym omklädningsrum och jag trodde aldrig att jag skulle behöva betala så mycket för en smutsig plats. Sanningen är att det är väldigt rörigt och smutsigt jämfört med poolerna i andra områden.
Är dyrt samt att de renoverar med höga ljud. Bastun är kattastrofalt dålig och håller nog inte ens 80-grader. Man får inte heller hälla vatten på aggregatet...
Är bra att man har skrivit ut att damernas omklädningsrum inte kan användas fullt ut pga renovering. Vore dock också bra att även notera att bullret från renoveringen med konstant oljud av bilhammare gör att det inte går att vistas i simhallen utan att gå därifrån med huvudvärk. En extra stjärna för att det gick att få pengarna tillbaka när man flydde platsen. Tips, om ni inte absolut måste, är döva eller ska till gymmet, hoppa simhallen fram till hösten!
Lämnar 5 stjärnor mer för servicen och människorna som vistas här. Jag är här mer gör gym men såvitt jag uppfattat personalen här är dem väldigt trevliga och hjälpsamma! Människorna här som tränat har inte varit den typiska gymaholic med anabola i kroppen utan de som är icke anabola och naturliga. Överlag så trivs jag här, inte det nyaste men väl omhändertagna maskiner med flera våningar. Rekommenderas starkt att testa träna här åtminstone en gång/en vecka
Comment on this business

Reviews, get directions and contact details Sollentuna sim- och sporthall.

Sollentuna gym/physical fitness center

opening hours, reviews, map, satellite view. Sollentuna location, how can i go. Sollentuna sim- och sporthall address, phone, state, city, zip code. On this page you can find companies similar to Sollentuna sim- och sporthall. On this website you can share your comments and experiences about Sollentuna sim- och sporthall with other people.

to add Sollentuna sim- och sporthall map to your website;