facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sushi Odod

Sushi Odod
Address: Hermelinsgatan 10 , Luleå 972 34, BD, SE
Phone: +46 920 20 04 44
City: Luleå
Zip Code: 972 34


Opening Hours

Monday: 11:00-20:00
Tuesday: 11:00-20:00
Wednesday: 11:00-20:00
Thursday: 11:00-20:00
Friday: 11:00-20:00
Saturday: 12:00-20:00
Sunday: 12:00-20:00


related searches: Råvara Luleå
Reviews
Jag hade den mest underbara matupplevelsen på Odod Sushi i Luleå! Allt från den vänliga personalen till den fräscha miljön och, framförallt, den utsökta maten gjorde min kväll speciell. Sushin var fräsch och smakfull, och jag särskilt uppskattade det stora utbudet av rätter och smaker. Jag rekommenderar starkt detta ställe till alla sushi-älskare i Luleå och kommer definitivt att besöka igen. 5 stjärnor!"
Blir bara sämre och sämre. Märker att det är mindre gäster för varje besök. Riset var hårt och räkorna smakade illa. Vågade inte äta upp maten, rädd för matförgiftning. Framförde kritiken till personalen som hade ett otrevligt bemötande. Skulle inte ens ge min katt maten. Kommer aldrig mer äta på denna resturang igen.
Odods sushi är något av de godaste, mest smakrika man nånsin ätit. Varje gång jag och mina kompisar är här så blir vi nästan tårögda. 10/10
Jag har besökt O'Dod Sushi många gånger, aldrig blivit besviken. Rekommenderar starkt!
Jättegod sushi och är den bästa sushi resturangen i luleå! Bra service och rekommenderar att äta här
väldigt bra ställe med god stämning, trevlig personal framför allt goda mat
Var på plats och beställde 12 bitar lax och maki. På menyn precis vid disken stod 139:- för denna rätt, men de tog 159:- betalt och som svar på varför menypriserna inte stämde överens sa personalen att ”nån har inte bytt ut dom isåfall”, och lät menyerna med felaktiga priser ligga kvar och erbjöd mig ingen återbetalning för prisskillnaden.
Man får vänta lite längre än på vissa andra sushi restauranger. Men maten är mycket bättre än många andras. Kvalitén på råvarorna är bra, maten smakar fantastiskt och personalen är super trevlig. Det gör inte så mycket att man måste vänta eftersom att omgivningen är mycket hemtrevlig och du kan i lugn o ro dricka lite misosoppa i väntan på din beställning. ; 5/5 godaste sushi!
Bra sushi till rimligt pris, trevlig lokal o oersonalMat: 5/5
God mat , men skulle uppskatta lite större portioner.
Comment on this business

Reviews, get directions and contact details Sushi Odod.

Luleå sushi bars

opening hours, reviews, map, satellite view. Sushi Odod address, phone, state, city, zip code. On this page you can find companies similar to Sushi Odod. On this website you can share your comments and experiences about Sushi Odod with other people.

to add Sushi Odod map to your website;



Similar places near
SushiBar SalladsBar SushiBar SalladsBar 745 meter Riktigt mysigt ställe. Jämfört med de andra Råvara-restaurangerna är detta mer restau...
Sushi - Saow Siam Food Sushi - Saow Siam Food 3 km Litet guldkorn i Luleå. Trevlig och fräsch lokal, lagom volym på musiken och mannen i...
SushiBar SushiBar 6 km Übersetzt von Google Wirklich gemütlicher Ort. Im Vergleich zu den anderen Råvara-Res...