facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sushi - Saow Siam Food

Sushi - Saow Siam Food
"Sushi Lunch Catering Takeaway"
Address: Stengatan 77 , Luleå 972 52, BD, SE
Phone: +46 920 22 99 59
City: Luleå
Zip Code: 972 52


Opening Hours

Monday: 10:00-21:00
Tuesday: 10:00-21:00
Wednesday: 10:00-21:00
Thursday: 10:00-21:00
Friday: 10:00-21:00
Saturday: 10:00-21:00


related searches: Sushi te luleå, Kazoku, Arctic Thai, Bistro Norrland, Råvara Luleå
Reviews
Litet guldkorn i Luleå. Trevlig och fräsch lokal, lagom volym på musiken och mannen i kassan var glad och välkomnande. En buffé med sjögrässallad m.m. Dryck ingick antagligen luncherbjudande. 189:- för 15 bitar. Många spännande smaker, väldigt bra tillrett och väldigt gott! Synd att jag bor i Sthlm, annars hade jag varit en stammis.
Fantastiskt god mat av hög kvalite. Bra service. Lite trång, men mysig, lokal. Parkering: Väl utnyttjade platser på gatan, så kan vara svårt att hitta plats. Annars finns parkering under Kulturens Hus. Tillgänglighet för rullstol: Låg tröskel men trångt inne i lokalen.
Synd att man tvingas till sån här mat här uppe. Beställde några blandade sushi rullar, var väll inget speciellt med de iaf inte de godaste jag ätit. Tråkigt att chilimajo inte ingår. Sen har vi chicken karagen, Soggiga alla ihop, samt svår ätna då de var sönder glazeade. Säkert ok priser för sushi men det stiger högt om man vill bli mätt
Vart ska jag börja? Allt med denna restaurang håller måttet mer än väl. Har ätit på Saow Siam ett antal gånger och blir alltid nöjd. Maten yttrar en viss kreativitet som man sällan stöter på vid snabbmatsrestauranger, dock väljer jag att skilja Saow Siam från den kategorin, trots deras höga tempo i köket. När min mor hälsar på mig i stan har det blivit tradition att gå hit och äta. Vi möts av den trevliga mannen i kassan och slår oss ner vid ett av de fräscha borden, omringad av dekor, körsbärsträd och blomster. Allt från interiör till servis och smakupplevelse utstrålar lyx lyx lyx. Jag är beredd att säga att detta är Sveriges bästa sushirestaurang!
Helt okej men fanns en del att önska. Kan börja med det som var bra: sjukt trevlig personal! Smart med laminerade menyer vid beställningen så man kunde peka utan att försöka uttala sakerna på ett förolämpande sätt, parkerings möjlighet precis intill och lätt att hitta. Nu till de man hade lite att önska på: för stark belysning så jag fatta efter en stund varför folk satte sig vid fönstret och åt med ryggen mot lokalen, kändes som en amerikansk förhörs metod med en stark lampa mot ansiktet, visst är det ju bra att dra ner på salt men snälla gör inte det med sojan! Saltreducerad soja kan vi väl ha på ett äldreboende. Kidzen var inte så nöjd med paneringen på friterade kycklingen och jag förstår det, den var visst het så samarin hade varit smart att ha som försäljning intill klubborna eller bytt ut de helt enkelt till samarin.
fett god sushi!! Åt just deras nya bentolåda och det var galet mycket mat och unika smaker, jämfört med andra bentolådor på andra ställe så är den här lätt bäst för den var KREATIV vilket är inte förvånade från Saow Siam. värt alla kronor! Smakade även deras nya spicy rolls med min kille och vi tyckte att den var super god, godast var när man kände det krispiga! och min kille tyckte att det var bra hetta på dom han som inte brukar tycka om att äta starkt så ni som inte vågar beställa bara för att den heter ”spicy rolls” så borde ni göra det! Det finns väldigt många sushi restauranger i Luleå och det kommer nya sushi restauranger hela tiden och klart man går och prova på dom nya restauranger men man kommer alltid tillbaka till Saow Siam! Saow Siam är klart högt upp på min lista och kommer nog att fortsätta att vara det! Bra service, bra/kreativa mat och bra personal!
Åt lunch med familjen efter att ha badat på Pontus badet. Trevlig personal och jättegod sushi. Väldigt bra temperatur på riset vilket höjde sushi upplevelsen. Trevligt med en sallads buffé och Miso soppa till.
Fantastisk sushi! Både för ögat & för smaklökarna. Vackert presenterad & med många valmöjligheter. Alltid glad & trevlig personal. Sushi i toppklass helt enkelt!
Jag älskar sushi och skulle kunna leva på det ständigt. Har nog aldrig tidigare hänt att jag lämnat en bit trots proppmätt och då har jag ätit sushi lite överallt, inte bara i Luleå. Här beställde jag en meny med 15 bitar, men lämnade 7 bitar pga oätligt. En massa röror och lax strimlad i minimala bitar. Smakade som kattmat och ingen smak av umami. Det var som om man försökte dölja dåliga råvaror med sås och genom att hacka och mala fisken till paté-liknande sörja. Den picklade löken var inte picklad, smakade bara vanlig rödlök. Hela upplevelsen förhöjdes inte direkt av dryck serverat i pappmuggar och näsdukskartonger på borden. Hade kunnat leva med det om sushin var fantastisk, men nej, det smakade inte bra. Mannen undrade om jag var fundersam men jag satt och försökte hålla minen medan jag kämpade mig igenom bitar som växte i munnen. Kommer inte besöka igen, inte för mig. Jag gillar sushi, men mer avskalat och med ordentliga bitar av fisk, inte laxsmulor eller tonfiskpaté.
En av de bästa sushiställena i boden/luleå. Väldigt autentisk mat som både smakar gott och är vackert att se på. Rekommenderar.
Comment on this business

Reviews, get directions and contact details Sushi - Saow Siam Food.

Luleå sushi bars

opening hours, reviews, map, satellite view. Sushi - Saow Siam Food address, phone, state, city, zip code. On this page you can find companies similar to Sushi - Saow Siam Food. On this website you can share your comments and experiences about Sushi - Saow Siam Food with other people.

to add Sushi - Saow Siam Food map to your website;



Similar places near
SushiBar SalladsBar SushiBar SalladsBar 2 km Riktigt mysigt ställe. Jämfört med de andra Råvara-restaurangerna är detta mer restau...
Sushi Odod Sushi Odod 3 km Jag hade den mest underbara matupplevelsen på Odod Sushi i Luleå! Allt från den vänli...
SushiBar SushiBar 5 km Übersetzt von Google Wirklich gemütlicher Ort. Im Vergleich zu den anderen Råvara-Res...