facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for SushiBar SalladsBar

SushiBar SalladsBar
"Det finns ingen quick-fix.Lägg ner nyårslöftet och satsa på ett livslöfte. Vi på Råvara tror inte på ett hälsosamt år, däremot ett hälsosamt liv. Vi ser till att skapa rätter som ger dig energi och ork att vinna över livets utmaningar med råvaran i fokus. Proteiner, vitaminer och bra kolhydrater i precis rätt balans, utan onödigt tjafs i maten. Det behöver inte vara krångligt att leva hälsosamt. Vi gör det snabbt och enkelt för dig att äta god och nyttig mat både till lunch och middag. Treat yourself. Well."
Address: Storgatan 10 97238 , Luleå 972 38, BD, SE
Phone: +46 920 191 91
City: Luleå
Zip Code: 972 38


Opening Hours

Monday: 11:00-20:00
Tuesday: 11:00-20:00
Wednesday: 11:00-20:00
Thursday: 11:00-20:00
Friday: 11:00-21:00
Saturday: 12:00-21:00
Sunday: 13:00-20:00


related searches: Råvara Luleå, Råvara meny, Hemmagastronomi menu, Sushi Luleå, Sushi Boden, Aiko Sushi, Bistron Luleå, Chowkeeng
Reviews
Riktigt mysigt ställe. Jämfört med de andra Råvara-restaurangerna är detta mer restaurang än ”snabbmatsställe”. Det som förstör restaurangkänslan är att man ska hämta maten själv samt bestick, dricka osv osv. Sa inte ett ord till personalen under vistelsen. Dock som vanligt extremt god mat! Det som drar ner betyget är hur otroligt äckliga toaletterna var.
Snålt. Ingen wasabi och väldigt lite ingefära, ingefäran var med skal, träig och rå ej inlagd, väldigt stark.
Fick vänta otroligt länge på min beställning. Den picklade rödlöken är inte picklad utan salt av soja, ingefäran inte syltad utan trådig och stark, känns rå. Nej det går utför med stället trots glassig yta.
Väldigt god mat, trevlig miljö och bra service.Mat: 5/5
Krångligt beställa på skärmen, det tog upp mer tid för personalen än om de tagit beställningen direkt, eftersom vi var tvungna att fråga det som var otydligt. Och, fast det stod på kvittot att vi skulle äta där var vi tvungna hålla koll på när maten var klar och vi fick hämta den själv. Endast 3 bord var upptagna.
Blev riktigt trevlig atmosfär efter renovering. Sushin var riktigt god.Mat: 5/5
Otroligt lång väntetid. God mat men servicen finns inte där.
Sushin var väldigt bra. Kycklingsalladen var riktigt dålig. Den smaklösa dressingen låg i botten av salladen och var så rinnig att salladen såg ut att ha legat länge där. Kycklingen var jättetorr och smaklös. Fick inte något bröd med heller.När jag beställde sa de att det skulle vara klart efter 20 minuter, fick vänta 50 minuter något som inte alls är bra. Trist!
Världens mest fina personal, så hjälpsamma och verkligen serviceminded. Riktigt god mat också, stjärnor!
Jättetrevligt ställe. Så god mat, jag har bara testat olika bowls. Jättegott kan verkligen rekommendera att gå hit.
Comment on this business

Reviews, get directions and contact details SushiBar SalladsBar.

Luleå sushi bars

opening hours, reviews, map, satellite view. SushiBar SalladsBar address, phone, state, city, zip code. On this page you can find companies similar to SushiBar SalladsBar. On this website you can share your comments and experiences about SushiBar SalladsBar with other people.

to add SushiBar SalladsBar map to your website;



Similar places near
Cafe Symphonie Cafe Symphonie 566 meter Salladen smakade inte fräscht eftersom deras salladsbuffé var i värmen och det var en...
Sushi Odod Sushi Odod 745 meter Jag hade den mest underbara matupplevelsen på Odod Sushi i Luleå! Allt från den vänli...
Sushi - Saow Siam Food Sushi - Saow Siam Food 2 km Litet guldkorn i Luleå. Trevlig och fräsch lokal, lagom volym på musiken och mannen i...
SushiBar SushiBar 6 km Übersetzt von Google Wirklich gemütlicher Ort. Im Vergleich zu den anderen Råvara-Res...