facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Thai Fong Food AB

Thai Fong Food AB

About

Följ oss för stort erbjudande inom asiatiskt sortiment från främst Thailand och bl.a Kina, Filippinerna, Vietnam och Japan.

Välkommen till Thai Fong!

Story

Vi är ett mindre familjeföretag som sedan 2004 driver import- och grossistverksamhet av livsmedel, främst från Thailand, Kina, Filippinerna, Vietnam och Japan.

Vår affärsidé är att ha marknadens bredaste sortiment av välkända asiatiska livsmedel till konkurrenskraftiga priser. Våra ledord är trygghet, enkelhet och tillit. För dig som kund ska det vara tryggt och enkelt att göra affärer med oss - varor med hög kvalitet och leverans på de tider vi lovat dig enligt din beställning. Vi ser oss som specialister på asiatiska livsmedel och levererar det vi lovat!

Vi finns i Arlandastad, 10 minuter från Arlanda. Vi har egen distribution i Stockholm, Mälardalen, Uppsala och Gävle. I övriga delar av landet samarbetar vi med andra distributörer och når kunderna inom 1-3 dagar. Snabba och säkra leveranser som innebär trygghet och lönsamhet för dig som kund.

Dessutom driver vi Thai Fong i Märsta – en välsorterad supermarket fylld med det mesta man kan tänka sig från Asien samt ett brett urval av färska frukt- och grönsaker från Thailand.

”Thai Fong” kommer från kinesiskan där ”Thai” betyder fred och ”Fong” har flera betydelser såsom djup, vidd, bredd, höjd. Vi hoppas kunna sprida matglädje med den fredliga asiatiska kulturen.

Efter många års ambitiöst, seriöst och målmedvetet arbete fick vi några prestigefyllda utmärkelser. Vi är stolta över utmärkelsen ”Årets företagare i Sigtuna kommun” 2010 och kom bland de 6 bästa i länsfinalen. Samma år tilldelades vi priset Gasellföretag av Dagens Industri och hamnade bland de 100 snabbast växande företagen i Sverige. Gasellföretag blev vi även 2011. Vi tackar alla våra kunder, leverantörer och våra medarbetare för all support vi fått genom åren. Vi vill dela denna glädje och stolthet som vi känner med er alla.

Oavsett om du driver eller fundera på att starta en butik eller restaurang i stor eller liten skala, tveka inte att kontakta oss för ett helt förutsättningslöst möte. Vi kommer att göra vårt bästa för att du skall vara en nöjd kund. Testa oss gärna.

Mycket hjärtligt välkommen till en leende butik och grossist!


Thai Fong Facebook-Policy:
Vi strävar mot att ha en trygg, simpel och effektiv dialog mellan kunden och företaget. En öppen dialog skall kunna hållas, men vi förbehåller oss rätten att ta bort eventuella inlägg som bedöms innehålla stötande material. Inlägg som innehåller marknadsföring för andras verksamheter, bryter mot svensk lag eller Facebooks användarvillkor tas även bort. (https://www.facebook.com/legal/terms)

Vid frågor hänvisa till: [email protected]

Address: Generatorgatan 19, 195 60 Märsta
Phone: 0859140800
City: Märsta
Zip Code: 195 60


Opening Hours

Monday: 10:00 - 18:30
Tuesday: 10:00 - 18:30
Wednesday: 10:00 - 18:30
Thursday: 10:00 - 18:30
Friday: 10:00 - 18:30


related searches: Thai Grossist Stockholm, Thai Fong Allabolag, Cash and Carry
Similar places near
Thaifong Sverige Thaifong Sverige 97 meter Rätt svårt att hitta hit, men väl värt när man hittat. Väldigt mycket nudelsorter. Ty...
Gott & Smått en trappa upp Gott & Smått en trappa upp 1 km Godisaffär i Arlandastad Välkomna!
LIDL LIDL 1 km Fin butik med fräsch och bra sortiment. Stor parkering.
ICA Kvantum Märsta ICA Kvantum Märsta 2 km Se upp med thorillsbrödet från santa maria hade öppnat det fullt med mögel. Fick ers...
Stora Coop Märsta Stora Coop Märsta 2 km Som vanligt är det en fröjd att gå in i denna affär, msn kommer alltid ut med något e...
Willys Willys 2 km Nertjackade väktare som stirrar och förföljer en med ögon som svarta hål. Lyssna, när...
Handlar'n Handlar'n 2 km Bästa butiken han har allt
Handlar'n Handlar'n 2 km Allt är jättedyrt och dom behöver träna på att vara trevliga och ha ett bra kundbemöt...
ICA Supermarket Valsta ICA Supermarket Valsta 3 km Bra utbud, trevlig personal. Vad mer behöver man?
Gate Gourmet Gate Gourmet 5 km Väldigt smidigt att hitta och gick snabbt att få min Karma leverans framplockad.
Lunda Livs Lunda Livs 11 km Passa bra att stanna vid. Hem från Nifsta bilträff
Reviews
Mycket fint utbud, mycket trevlig personal
Första gången jag besöker butiken och mitt första intryck är riktigt bra. Otroligt trevlig personal som hjälpte oss och väldigt mycket produkter som man inte hittar i vanliga butiker som är riktigt bra och gott. Det kommer definitivt bli fler besök till denna livsmedelsbutik.
Behöver du Asiatiska mat produkter så rekomenderar jag thai fong. Dom har en egen butik med massor av olika matvaror.
Riktigt bra utbud, trevlig personal och helt fantastiskt med kul livsmedel. Bra priser
Allt du behöver för komplett Thaiupplevelse finner du här.
Bra priser, alltid trevlig personal
Alltid lika bra utbud och trevlig personal
Många varor med kort bäst före datum ,trist.Trevlig personal.
Bra butik mycket hjälpsamma i personalen.
Comment on this business

to add Thai Fong Food AB map to your website;