facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Willys

Willys

About

Välkommen till Willys! Vi är Sveriges ledande lågpriskedja med 200 butiker i Sverige. Du hittar ett brett och varierat sortiment till riktigt låga priser.

Story

Välkommen till Willys! Vi är Sveriges ledande lågpriskedja med 190 butiker i Sverige. Du hittar ett brett och varierat sortiment till riktigt låga priser.



"Välkommen till Willys! Vi är Sveriges ledande lågpriskedja med 200 butiker i Sverige. Du hittar ett brett och varierat sortiment till riktigt låga priser."
Address: Nymärsta torg 3, 195 30 Märsta
Phone: 08-59441930
City: Märsta
Zip Code: 195 30


Opening Hours

Monday: 08:00 - 21:00
Tuesday: 08:00 - 21:00
Wednesday: 08:00 - 21:00
Thursday: 08:00 - 21:00
Friday: 08:00 - 21:00
Saturday: 08:00 - 21:00
Sunday: 08:00 - 21:00


related searches: Willys Jeep, Willys Jeep 2022, Willys-Overland, Willys car, Willys Jeep Wrangler, 1945 Willys Jeep, Willys Jeep history, Willys Jeep models
Similar places near
ICA Kvantum Märsta ICA Kvantum Märsta 90 meter Se upp med thorillsbrödet från santa maria hade öppnat det fullt med mögel. Fick ers...
LIDL LIDL 290 meter Fin butik med fräsch och bra sortiment. Stor parkering.
Stora Coop Märsta Stora Coop Märsta 444 meter Som vanligt är det en fröjd att gå in i denna affär, msn kommer alltid ut med något e...
Gott & Smått en trappa upp Gott & Smått en trappa upp 1 km Godisaffär i Arlandastad Välkomna!
Handlar'n Handlar'n 1 km Bästa butiken han har allt
Handlar'n Handlar'n 1 km Allt är jättedyrt och dom behöver träna på att vara trevliga och ha ett bra kundbemöt...
ICA Supermarket Valsta ICA Supermarket Valsta 2 km Bra utbud, trevlig personal. Vad mer behöver man?
Thai Fong Food AB Thai Fong Food AB 2 km Mycket fint utbud, mycket trevlig personal
Thaifong Sverige Thaifong Sverige 2 km Rätt svårt att hitta hit, men väl värt när man hittat. Väldigt mycket nudelsorter. Ty...
Lunda Livs Lunda Livs 12 km Passa bra att stanna vid. Hem från Nifsta bilträff
Reviews
Nertjackade väktare som stirrar och förföljer en med ögon som svarta hål. Lyssna, när jag står och väntar i kassakön så är det för att betala, skulle jag nu vilja sno så hade jag gjort det där det faktiskt finns något som är värt det. för att inte prata om deras axelknuffar när man försöker ta sig förbi, en av de krävde att få se mitt kvitto av en otalad anledning och bli inte förvånade om det kommer in 3 låtsaspoliser till som promt ska stå där det är som trängst och kräva "sin personliga zon" Nu ska jag inte vara sån men jag har sett de stå och göra väldigt konstiga handskaningar med mer eller mindre tvivelaktigt folk där. Håll koll på skolungarna där det är en "cool" grej att snatta istället! otrevlig personal som inte säger hej och suckar när man vill ha ett pack cigg när man står vid kassan, mögligt bröd i hyllan, luktar jäst vid grönsaker och var noga med att kolla löken innan ni betalar. Det var 35 spänn rakt i soporna, frågan är om löken eller willys märsta hör hemma där.
Otrevlig personal vid förbutiken / paketuthemtnigen Fick ett extremt otrevligt bemötande utav en i personalen då han valde att inte låta mig köpa en energidryck fast än jag visade mitt legitimation.
Willys har prisvärda matkassar! Bra sortiment, prova gärna Garantprodukterna som är mycket bra. I dessa dagar när allt är dyrt! Är willys ett prisvärt alternativ. Om du inte hittat till willys innan är det dax.
Inte den största Willys, men sortimentet är rätt bra ändå. Jag önskar bara att de skulle slänga ut nuvarande självscanning kassorna då de har våg och det kan lätt bugga in systemet till en sådan nivå att man måste få hjälp från anställda. Vad är poängen med självscanning om man behöver assistans 3 ut av 4 gånger?
Okej men lite synd att se ordningsvakter på plats på eftermiddagen och kvällarna. Tror det säger litegrann av sig själv. Annars är priserna okej, billigare än Ica och Coop generellt sagt. Man hittar de mesta man vill ha så de är bra. Recomderar till dom som vill spara en slant eller två.
Bra kampanjer men alldeles för stökigt i butiken. Mycket livsmedel på golvet, alltid långa köer till kassorna och ingen självscanning.
Gillar att handla livsmedel och varor tillsammans med mina föräldrar.
Frukt avdelning dålig mycket av frukt och grönsaker är dåliga man borde sortera bättre och oftare
Super bra service och hjälp från Mikaela! Tack
Bra utbud, trevlig personal. Helt okej anpassat efter rådande pandemi Bra hantering av post. Kanske viktigast av allt bra pris på snus
Comment on this business

Directions to Willys with public transportation


Nymärstagatan (Märsta) (Sigtuna) 70 meters
Märsta centrum 70 meters
573
574
575
577
580
582
584
589
597
Märsta centrum 70 meters
Märsta Nymärstagatan 70 meters
Kulturtorget 80 meters
573

to add Willys map to your website;