facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Thaifong Sverige

Address: Generatorgatan 19, 195 60 Märsta
Phone: 08 - 591 40 800
City: Märsta
Zip Code: 195 60



related searches: Thai Grossist Stockholm, Thai Fong Märsta Öppettider, Thai Fong Allabolag, Cash and Carry, Pocky Asian Market
Similar places near
Thai Fong Food AB Thai Fong Food AB 97 meter Mycket fint utbud, mycket trevlig personal
Gott & Smått en trappa upp Gott & Smått en trappa upp 1 km Godisaffär i Arlandastad Välkomna!
LIDL LIDL 2 km Fin butik med fräsch och bra sortiment. Stor parkering.
ICA Kvantum Märsta ICA Kvantum Märsta 2 km Se upp med thorillsbrödet från santa maria hade öppnat det fullt med mögel. Fick ers...
Stora Coop Märsta Stora Coop Märsta 2 km Som vanligt är det en fröjd att gå in i denna affär, msn kommer alltid ut med något e...
Willys Willys 2 km Nertjackade väktare som stirrar och förföljer en med ögon som svarta hål. Lyssna, när...
Handlar'n Handlar'n 2 km Bästa butiken han har allt
Handlar'n Handlar'n 2 km Allt är jättedyrt och dom behöver träna på att vara trevliga och ha ett bra kundbemöt...
ICA Supermarket Valsta ICA Supermarket Valsta 3 km Bra utbud, trevlig personal. Vad mer behöver man?
Lunda Livs Lunda Livs 11 km Passa bra att stanna vid. Hem från Nifsta bilträff
Reviews
Rätt svårt att hitta hit, men väl värt när man hittat. Väldigt mycket nudelsorter. Tyvärr en hel del Koreanskt, Japanskt och Kinesiskt. Hade hellre sety ännu mer Thai-relaterade nudlar. Ganska stort ställe, med bra sortiment. Kul att besöka om inte annat. Rekommenderas om man gillar asiatiskt överlag. Mer thai chips och godis, tack!
Mycket bra och fina asiatiska varor att välja på
Bra utbud och bra priser. Saknar dock en del. Det som sänker betyget är kort bäst före datum och det som säljs på rea har ofta passerat datumet. Ibland luras de som t.ex idag på de pakistanska mangon: 2,5 kg stod det, med papplådan vägde de 1,8 kg. Lådan väger säkert 300g. Så nästan 1 kg mindre. Trist att de behöver vara så snåla.
Första gången jag besöker butiken och mitt första intryck är riktigt bra. Otroligt trevlig personal som hjälpte oss och väldigt mycket produkter som man inte hittar i vanliga butiker som är riktigt bra och gott. Det kommer definitivt bli fler besök till denna livsmedelsbutik.
En väldigt välsorterad gorssistbutik av asiatiskt livsmedel där du finner det mesta i såväl små förpackningar till bulk. Personalen är trevliga och kunniga. Vissa har åsikter om priset, men måste betänka att det ändå är billigare där än de flesta butiker då de förser en stor del av Stockholm med varor i egenskap av importörer och grossist. Egen bil är ett måste då lokalerna ligger en bit in i industriområdet och det kan bli tungt att gå tillbaka till busshållplatsen.
Enormt stort utbud av det asiatiska köket till vänliga priser. Önskar dock att ni hade bättre öppettider på helgerna. Idag är vi tvungna att gå till era konkurrenter om vi måste ha nåt på helgen.
En helt underbar butik där man hittar massa av roliga varor och även utrustning till köket. Massor av nudlar, instantnoodles, såser, konserver med fukt-kokosmjölk-och annat oklart. Godis, frysdisk med dumplingssupergoda, tofu, grönsaker, snacks och även drycker.
Fint utbud av asiatiska varor, trevlig personal dessutom nära hem. Det självklara valet.
Den överlägset största sortimentet av asiatiska råvaror och konserver.. Thai, Kina, Korea, Japan, filipinskt.. Säkert 100 olika snabb nudlar.. Älskar utbudet av risnudlar
Rolig och intressant.. Har det mesta
Comment on this business

Directions to Thaifong Sverige with public transportation


Daléns gata 190 meters
571X
Fyrgatan 270 meters
571X
Industrigatan 280 meters
571
Maskingatan 310 meters
571

to add Thaifong Sverige map to your website;