facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Asia

Asia
"Vi kaller det Kulinarisk Kurtiseri – et flørtende spiseri – en lidenskapelig sammensetting av de mest minneverdige rettene fra våre reiser gjennom Østens smakfulle og fargerike kjøkken. Et spiseri fult av moderne retter med en personlig vri."
Adresse: Stranden 1 , Oslo 0250, NO
Telefonnummer: 23 11 54 60
By: Oslo
Rute: Stranden 1
Postnummer: 0250


åpningstider

Mandag: 11:00-23:00
Tirsdag: 11:00-23:00
Onsdag: 11:00-00:00
Torsdag: 11:00-01:00
Fredag: 11:00-01:00
Lørdag: 12:00-01:00
Søndag: 12:00-22:00


relaterte søk: asia land, asia kart, asia snl, land i asia liste, asia land og regioner, asia wikipedia, asia klima, sørøst asia
Anmeldelser
Det er forbausende bra mat her. Jeg var egentlig ikke så veldig fan første gang jeg var på besøk her. Men tror det har skjedd en liten endring de siste årene fordi nå i det siste har jeg virkelig fått sansen for maten og stemningen her. Du bestiller med QR kode og forrettene kom veldig fort. Stemningen er bra og det er plass til mange! Servisen er god og toalettene er rene. Sentralt og fint ved havna. Anbefales dersom du vil spise Asian Fusion på Aker Brygge. Prisene er ikke så altfor verst heller.
Har hørt mye bra, men ble skuffet. Det var lite mat for pengene og maten smakte nesten ingenting. Kjøpte grønn curry vegetar. - De andre kjøpte sushi/maki, de sa maten deres var god og den var fint pyntet : Vi ble ikke spurt om dessertmeny og bordet ble heller ikke ordentlig ryddet. Vi fikk etter en stund bestilt kaffe, men måtte etterlyse kaffen 3 ganger til ulike servitører og likevel tok det værtfall en halvtime før vi fikk den, fikk beskjed om at det var noe galt med systemet, men likevel... Kaffen var god når vi fikk den. Mocktail var god, vi kjøpte forskjellige smaker. Fint interiør. Beliggenhet er fin, rett ved trikkestopp. Samt lett for taxi/bil å kjøre dit. Alternativer for vegetarianere: Fint de har mye vegetar og vegansk, godt merket :
Utrolig god mat og god service. Alle var veldig hyggelige og kom med påfyll på drikke under hele kvelden. De var treige med desserten mot slutten av måltidet vårt, som førte til at vi nesten dro fra restauranten uten dessert. Ellers anbefales det å spise her til alle anledninger.
Maten er ikke særlig god. Service er dårlig . Ingen smil og hyggelig. Ingen øye kontakt. Spør ikke oss om maten er bra eller ikke. Ga oss vann flaske og ikke skjenke for oss. Jeg tror servitør vet ikke hva er service. Anbefal ikke !Mat: 2/5
Vi hadde en hyggelig opplevelse fra å besøke restauranten. Maten var deilig, og ganske uvanligFlott interiør og rask service, takk for en hyggelig kveld
Hyggelig personell. Utmerket mat og drikke. Relativt rask servering. Rent og pent i lokalene. Kommer gjerne igjen.
Koselig sted, hyggelig betjening og greie priser. Kveita falt i smak hos meg med crunchy grønnsaker som siderett. De andre hadde Crispy duck som også var veldig fornøyde. Skal du ha poteter så kan du be om saus vedsiden av hvis du ikke ønsker at de topper med den.
Litt merkelig opplevelse her. Det positive er et ganske kult lokale, tom yum og yuzu dessert var godt, drinkene var spennende. Negative: skitne toalett mer masse papir som var kastet rundt og servicen var dessverre ikke bra. Den ene servitøren var under opplæring og det er lov, men hun forstod ikke hva vi sa, de kunne ikke lage andre drinker som gin tonic og kvittering kunne vi ikke se på papir før vi skulle dele regningen. Det var dessverre bare merkelig. God mat, men ellers dårlig opplevelse.
Meget god og velsmakende mat. Maten er pent presentert og holder bra standard. Gode priser. Man bruker mobilen til å se på menyen, bestille mat og betale før maten kommer. Betaler du med Vipps kommer det opp forslag til tips, men det blir lite interessant å betale tips før vi i det hele tatt har snakket med en servitør eller smakt på maten? Maten kommer ganske fort, men kommer ikke samtidig. Konseptet er praktisk og enkelt for restauranten men det blir litt stressende og upersonlig.
Er du sulten så ikke dra hit. Her er hovedretten på størrelse med en liten forrett. Står lite forklart hva ting er på menyen. Fikk ikke alt som ble bestilt og måtte huke tak i servitøren flere ganger før hun til slutt skjønte hva som måtte gjøres. Men hun mente vi bare hadde bestilt 2 crushed potatoes, men når hun leste opp bestillingen så sa hun selv 4. Måtte vente lenge på maten. Lammet smakte greit, men kyllingspydene var relativt smaksløst. Ikke så autentisk som dem skal ha det til etter min mening. Unødvendig å måtte betale over 2000kr for 5 små retter. Ordentlig skuffet. Det eneste positive var at vi fikk bord på drop in. Hun som tok oss i mot var super hyggelig, men føler servitøren vi ble tildelt var vimsete og tydelig stressa.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Asia.

Oslo asiatisk fusion

åpningstider, plassering. Stranden 1 oslo vegetarisk kart bykart, satellitt visning. Asia adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Asia. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Asia med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Nærliggende lignende selskaper
Saké Saké 219 meter
Ling Ling Hakkasan Ling Ling Hakkasan 248 meter
Coco Vika Coco Vika 249 meter
Foodtruck Norge Foodtruck Norge 259 meter
Marrakech Marrakech 380 meter
Sanoma Sanoma 407 meter
Mahayana Mahayana 532 meter
Bocata Paleet Bocata Paleet 672 meter
Sumo Restaurant Sumo Restaurant 693 meter
Mirawa Barbeque Mirawa Barbeque 768 meter
Listen To Baljit Listen To Baljit 809 meter
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler