facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Saké

Saké
Adresse: Bryggetorget 7 , Oslo 0250, NO
Telefonnummer: 22 83 63 51
By: Oslo
Rute: Bryggetorget 7
Postnummer: 0250


åpningstider

Mandag: 12:00-22:00
Tirsdag: 12:00-22:00
Onsdag: 12:00-23:00
Torsdag: 12:00-23:00
Fredag: 12:00-23:00
Lørdag: 12:00-23:00
Søndag: 14:00-22:00

Anmeldelser
Har alltid fått god mat herfra i snart 9 år. Alltid bra og de er raske til å levere. Anbefales å prøve.Anbefalte retterSushi og Crispy Duck
Vanlig sushi, smaker gjennomsnittlig det samme som alle andre steder i byen. Servitøren tok oss nokså dårlig imot og hadde ikke god tålmodighet. I tillegg tok de imot bestillingen vår med en slags «bedreviter»-holdning. Kvelden endte med at det ble sølt soya-saus på veska mi, noe jeg personlig ikke ser noe galt i etter som det var et uhell. Men vær så snill, hvis du skal være en «bedreviter», vit at å være flink i alle aspekter ved jobben hjelper.
Denne restauranten tror at soya er det samme som gluten. Hvis en rett er merket med «So» og kun dette, ikke «G», som er merket for gluten, får du mat med soyasaus, altså gluten. Etter å ha ventet på maten en halvtime oppdaget kjæresten at det var soyasaus på maten. Vi mistet fullstendig tillit til restauranten. Da vi påpekte dette ble vi kjeftet ned av hele personalet og fikk på nedverdigende vis forklart at Soya, det er gluten det. Og det sier litt om hvor kompetente de folka som jobber der er. Styr unna.
Aldri opplevd å få kjeft før av en restaurant, men det gjorde vi her. Bestilte glutenfri mat men var dynket med soyasaus - som inneholder gluten. Da vi formidlet dette fikk vi kjeft. Vi valgte å dra. Soya inneholder ikke gluten! Soyasaus gjør det. Men ikke soya!!
Fantastisk God mat, nærmest ingen ventetid
Vi var her 2 voksne og våre 3 barn. Og opplevde en fantastisk mat og flott betjening. Maten var raskt på bordet
Skjult perle med nydelig japansk mat til veldig rimelig pris på Aker Brygge! Hyggelig betjening, spennende meny, veldig rimelige dagens pakker. Gourmet mat som smaker nydelig og har delikat presentasjon! Anbefales på det sterkeste!
Flere andre sushi-restauranter har bedre mat, og litt større porsjoner, for samme pris.
God sushi til gode priser. De har både take away og mulighet til å spise inne. Vi fikk mat og drikke meget kjapt uten at det påvirket kvaliteten på maten i negativ retning.
Dette stedet er helt ok. Forventet en mye bedre smaksopplevelse grunnet beliggenhet og utseende på restauranten. Men her får du rett og slett standard sushi som du får på 60 % av alle sushisjapper i Oslo. Ikke noe særpreg, ikke noe spesielt. Helt standard sushi.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Saké.

Oslo asiatisk fusion

åpningstider, plassering. Bryggetorget 7 kart bykart, satellitt visning. Saké adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Saké. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Saké med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Ling Ling Hakkasan Ling Ling Hakkasan 145 meter
Sanoma Sanoma 206 meter
Asia Asia 219 meter
Coco Vika Coco Vika 426 meter
Foodtruck Norge Foodtruck Norge 477 meter
Sumo Restaurant Sumo Restaurant 619 meter
Mahayana Mahayana 746 meter
Bocata Paleet Bocata Paleet 881 meter
Pinas Pinas 965 meter
Mirawa Barbeque Mirawa Barbeque 987 meter
Sawan Sawan 1 km
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler