facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Atelier Kakao

Atelier Kakao
Adresse: Storgata 48 , Lillehammer 2609, NO
Telefonnummer: 452 24 201
By: Lillehammer
Rute: Storgata 48
Postnummer: 2609


åpningstider

Mandag: 10:00-18:00
Tirsdag: 10:00-18:00
Onsdag: 10:00-18:00
Torsdag: 10:00-18:00
Fredag: 10:00-18:00
Lørdag: 10:00-18:00


relaterte søk: atelier kakao meny, lykkelige dager, atelier kakao åpningstider, kafe lillehammer, parkkafeen lillehammer, cafe lillehammer
Anmeldelser
For et deilig sted! Satt her helt for meg selv, hørte på chill musikk, spiste deilig sitronkake og drakk god kaffe. Maten var god og hjemmelaget, spiste en salat med chevre og beter. Enkelt men veldig godt. Er sikker på at alt annet på menyen også er velsmakende. Hørte rykter om live pianomusikk også. Et sted som sikkert hadde blitt en gjenganger hvis jeg bodde i Lillehammer!
Det var lite barnevogner så vi fikk endelig plass. Iskaffen var smakløs og kakaoen var overpriset. Kjøpte en kake som heter raw cashew, men bunnen smakte kokos. Den var litt for tykk, et tynt lag med jordbær og et enda tynnere lag med sjokolade toppet med noen få flak kokos. Lokalet er koselig og får en litt hytte-feeling.
Veldig koselig sted. God mat og kaffe. Trivelig betjening. Trivelig atmosfære. Fine ting du kan kjøpe. Mitt favoritt kafe i Lillehammer
God mat og bra service, vi var heldig å fikk spise i fengsels cella
Stedet heter nå Atelier Søster. God atmosfære, hyggelig betjening og fantastisk mat! Ypperlig sted å ta lunch!
Et fantastisk bra spisested. Velsmakende mat og god service. Bør helst være ute i god tid her. Blir fort fullt.Har spennende utvalg av mat ,kaker og håndlaget sjokolade. Liker meg godt på dette stedet. Anbefaler stedet på det varmeste. Et unikt alternativ når man skal kose seg litt ekstra. Ikke det billigste stedet, men mat og service er utmerket.
Jeg syklet meg en tur en gang. da jeg syklet forbi så så jeg igjennom vinduet mens jeg syklet forbi. Det så veldig godt ut mens jeg syklet. Da jeg stoppet å sykle gikk jeg av sykkelen min. Deretter gikk jeg inn i cafeen med sykkelen min. Jeg kjøpte meg en liten deilig kopp kakao med masse krem og marsjmello. Den smakte veldig rart. Jeg gikk ut til sykkelen min igjenn og fortsatte min daglige sykkeltur på min sykkel mens jeg sykla min daglige sykkeltur.
Fantastisk matopplevelse. aldri smakt et bedre skagensmørbrød... anbefales på det varmeste! Det blir absolutt ikke siste besøk denne sommeren : P&V
Stemningsfullt og god atmosfære. Masse deilig sjokolade i alle former, fasonger og ikke minst smaker. Gode lunsjretter, men for dyrt. 200,- for pai og en te/kaffe kopp er to much. Ikke rart vi har matpakke.
Altså, makan til herlige kaker... Dette er hovedgrunnen til våre besøk... At stemningen, lokalene, menyen, kokkekunsten og interiøret er inspirerende er en enorm bonus!
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Atelier Kakao.

Lillehammer desserter

åpningstider, plassering. Storgata 48 lillehammer kaffe og te kart bykart, satellitt visning. Atelier Kakao adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Atelier Kakao. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Atelier Kakao med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Nærliggende lignende selskaper
Lykkelige Dager Lykkelige Dager 71 meter
Café Stift Café Stift 97 meter
Opus Cafe Opus Cafe 164 meter
Parkcaféen Parkcaféen 270 meter
Kaffegutta Kaffegutta 310 meter
Cafe Opus Cafe Opus 6 km
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler